Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 25-08-11, 17:35
Το avatar του χρήστη g6_saligkaros
g6_saligkaros Offline:
Πορωμένο Μέλος

Περιοχή: Κερατσινι
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 232
g6_saligkaros είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
κατεβαινει μονοκομματο
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-08-11, 17:35
Το avatar του χρήστη atos
atos Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: ΕΕ111/ΕΕ101
Περιοχή: Λαμια
Δύναμη Σεβασμού: 184
atos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
αν παω το βουβου μου αυριο θα βγαλω φωτο κ θα τις περασω να τις δεις αλλα δεν νομιζω να σε βοηθησουν γιατι κ εγω το καρτερ απο το 4Ε-FE εχω επανω.ειναι οτι πιο ευκολο μπορεις να κανεις.εχω την εντιπωση πως εχω ενα καρτερ απο τοθρμπατο κ αν θελεισ μπορω να στο στειλω κ να το φτιαξεις.ειναι σωστοτατο κ δεν θα εχεις κανενα προβλημα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-08-11, 17:38
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Φιλτρο λαδιου δεν υπάρχει μέσα στο καρτερ! απεξω ειναι!!! ποιο λες φιλτρο λαδιου εσυ? ενα ειναι το φιλτρο ειναι απεξω και φαινεται και στις φωτος που εχω βαλει! εκτος αν μπερδευεσε με την αντλία λαδιου που ειναι μεσα!

Το δικο σου ναι περναει σωστοτερα αλλα οπως ειπα και πριν εχει μικρη διαφορα υψους. Τοτε που ειχα τρακαρει το αμαξι βιαζομουν οσο δεν παει, δεν υπηρχε χρονος για βγαλε-βαλε καρτερ λαδια ιστοριες και να κολαμε τσουτσουνια, γιαυτο εμεινε το δικο του. Δεν μου ειπες στο καρτερ δλδ πηγες και τρυπησε μαστορας και κολησε αναμονη για τις επιστροφες λαδιου της τουρμπινας?
αυτο που φαινεται στην φωτο ειναι συνδεσμος? καμια φωτο ποιο κοντινη δεν εχεις? δεν καταλαβαινω τι ειναι αυτο! σφιχτηρας ειναι?
εναν βρηκα μια φορα με καρτερ απο 4E-FE σε 4Ε-FTE και αυτος μονοκοματο ειχε το downpipe με την εξατμιση!

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από atos Εμφάνιση μηνυμάτων
αν παω το βουβου μου αυριο θα βγαλω φωτο κ θα τις περασω να τις δεις αλλα δεν νομιζω να σε βοηθησουν γιατι κ εγω το καρτερ απο το 4Ε-FE εχω επανω.ειναι οτι πιο ευκολο μπορεις να κανεις.εχω την εντιπωση πως εχω ενα καρτερ απο τοθρμπατο κ αν θελεισ μπορω να στο στειλω κ να το φτιαξεις.ειναι σωστοτατο κ δεν θα εχεις κανενα προβλημα
αφου ρε συ και εγώ το δικο του εχω του 4E_FTE!!!! εχω καρτερ απο 4E-FE εδω απεξω πανω στο μπλοκ, αλλα ειπαμε ξανα ΔΕΝ υπαρχει η αναμονη για να συνδεθει το σωληνακι της επιστροφης λαδιων της τουρμπινας! τι κανατε με αυτο? και παλι δεν λυνετε ετσι το θεμα! εγω θελω φωτο με την συνδεση downpipe και υπολοιπης εξατμισης με φλατζες και οχι το καρτερ!!!! δεν με ενοχλει αυτο τωρα!

ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό λεω για δειτε εδώ : http://glanzamini.blogspot.com/2011/...st-system.html

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 25-08-11 στις 17:43.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-08-11, 17:49
g6_saligkaros Offline:
Πορωμένο Μέλος

ναι κολλησα σε μαστορα την επιστροφη σημαδεψα και κολλησα οπως πρεπει,δευτερον ναι ειναι μονοκομματο ξαναλεω δεν υπαρχει σφικτηρας εκτος απο αυτο που φαινεται εκει και δεν ξερω τι δουλεια κανει,σαν φλανζτες εχει απλα ενα πλακακι αποσο ξερω εκει που ενωνει στην τουρμπινα,ναι η τρομπα δεν ειναι μεσα στο καρτερ αυτο που υπαρχει μεσα οδηγει στην τρομπα και λεγεται φιλτρο.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-08-11, 17:55
atos Offline:
Μικρό Μέλος

κανεις μια τρυπα κολλας το τσουτσουνι βαζεις φλατζοκολλα βιδωσεις ετοιμος
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-08-11, 17:56
NikiforosGT Offline:
Moderator

Το φιλτρο λαδιου ειναι ενα και ειναι απεξω! δεν εχω ξανακουσει αυτο που λες! πρωτη φορα το ακουω τωρα! anyway αρα με λιγα λογια και εσενα ειναι μονοκόματη η εξάτμιση? ποιο μερος της μπορει να βγει δλδ? μονο το τελικο καζανακι? αυτο λεω με λιγα λογια. Εγω ηθελα το κοματι μετα την τουρμπινα καπου στην ευθεια μετα να ειχε φλατζες να μπορώ να το λυνω! οπως στην φωτο αυτή εδώ δλδ : https://lh6.googleusercontent.com/-_.../Dump_Pipe.jpg
κατι σαν αυτο εχει κανεις? ή όλοι την εχετε μονοκοματη? ειπαμε οτι downpipe εχει βγει για σταρλετ ειτε ειναι aftermarket ειτε ειναι χειροποιητο δεν μπορει να μπει γιατι στα δικα μας χτυπάει επάνω στην γεφυρα! απο εκει ειναι το προβλημα και οχι στο καρτερ!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-08-11, 18:04
atos Offline:
Μικρό Μέλος

εμενα ειναι παρομια με αυτη στη φωτο.οταν ειναι μονοκοματη δεν βολευει να κανεις τιποτα.κοψε απο κατω καπου να σε βολευει κ μετα φτιαξε 2 ομοια πλακακια για να μπορεις να την βγαζεις ευκολα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-08-11, 18:08
NikiforosGT Offline:
Moderator

Στην παρακάτω φωτο για παράδειγμα είχα ξηλώσει ψυγείο προκειμένου να αλλαξω την σπασμένη μπροστινή βάση. Το ψυγειο ετσι κι αλλιως θελει ξηλωμα για να ξηλωσουμε την τουρμπινα γιατι αλλιως δεν βγαινει τπτ απο εκει μεσα. Στην φωτο φαινεται η βαση που λειπει αλλά το πλαισιο της πανω απο το σασμαν δεν το ειχα βγαλει. Οταν παμε να βγαλουμε το downpipe δλδ να το κανουμε ακρη ωστε να μπορει καποιος να δει μεσα στην τουρμπινα πχ αν εχει ραγισμα, δεν γινεται γιατι απλα το downpipe χτυπάει επάνω στο πλαισιο της βασης που πιανει το σασμαν επανω στο κέντρο της γεφυρας. Αν την εβγαζα ισως να πηγαινε ποιο δεξια. Αν παει τοσο δεξια δλδ ηθελε ακομα περιπου 2 ποντους (και πολλούς λέω) ωστε να μην ειναι επανω στα σπειρωματα του μαντεμιου τοτε θα μπορουσε να βγει η τουρμπινα χωρις προβλημα. Μάλλον δεν μενει παρά να το δοκιμασω οταν ερθει ο καιρος τελικά, για να μην μπαινουμε και σε κοπο τσάμπα. Αν εχει κανεις φωτο που να ειναι ΣΚΕΤΟ κομματι το downpipe ας δειξει, γιατι μεχρι τωρα δεν εχω βρει κανεναν!
Συνημμένα Thumbnails
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  Allaghvashssasman.jpg
Εμφανίσεις:  31
Μέγεθος:  79,2 KB  
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-08-11, 18:19
g6_saligkaros Offline:
Πορωμένο Μέλος

πληροφοριακα προκειται για ενα τριποδο που στο τελειωμα που ειναι βουτηγμενο στο λαδι εχει σαν σιτα πολυ ψιλη εξου κ η ονομασια φιλτρο
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-08-11, 18:19
NikiforosGT Offline:
Moderator

Αλλη μια φωτο που εβγαλα τωρα που φαινεται πολυ καθαρα το χτυπημα στο downpipe οταν βαρουσε επανω στο πλαίσιο της βασης που λεω, καθως και το ποσο εμποδιζει. Πιστευω πως αν βγαζω και το πλαισιο της βασης θα κανω δουλεια τελικά χωρις να καθομαστε να ασχολουμαστε με την υπόλοιπη εξάτμιση! το κενό που χρειαζομουν ήταν κατω απο 2cm και εδώ βλεπω πως αυτο το πλαισιο ειναι κατά πολύ μεγαλύτερο! όμως για να βγει αυτο ειναι πολυ μανουρα και κουραστικό, γιατί επειδη κραταει το βαρος του σασμαν η βαση αυτή δεν ξεβιδωνουν ευκολα οι βιδες, θελει δλδ γρυλο απο κατω να σηκώσει λιγο το βάρος του σασμαν, ετσι την ειχα βγαλει και τοτε.
To θέμα με την αλλαγή βάσης και το γεμισμα της υπάρχει εδώ αν ενδιαφέρεται κανείς : http://www.corollaclub.com/forums/sh...t=12901&page=4
Συνημμένα Thumbnails
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  Downpipe vriskei sthn vash sasman.JPG
Εμφανίσεις:  28
Μέγεθος:  123,1 KB  
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Ψαχνω ανταλλακτικα Corolla E111 ioannou_b Zήτηση - Διάφορα 8 29-04-18 23:35
Service Corolla (E111) thanasis85 TOYOTA COROLLA 111(G6) 0 27-10-14 03:26
Top Mount Corolla e111 ktmakis SUPPORT 10 22-10-14 13:27
Χταποδι ΤΤΕ για corolla E111 martin-46 TOYOTA COROLLA E 12 3 09-02-12 21:13
corolla e111 leo84 SUPPORT 26 06-01-11 23:20

Page generated in 0,17777705 seconds (82,84% PHP - 17,16% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:28.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com