Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D
στο σιτε εχει τιμη...το RR εχει 339 νομιζω ενω το αλλο 269 το ποιο απλο!!
|
Στο Αμερικάνικο σαιτ (
http://www.gtechpro.com) το έχει 300
δολάρια αλλά το θέμα είναι αν το περάσουν στο τελωνείο. Πάντως στα 339
ευρώ πληρώνεις και λίγο τον μεσάζοντα!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από trelokomio
Η δικια μου γνωμη ειναι οτι οι μετρησεις με αυτο το οργανο ειναι ακριβεστερες απο το gps επειδη το G-TECH εχει κατασκευαστει αποκλειστικα για αυτο το σκοπο (να μετραει επιδοσεις) ενω το gps εχει κατασκευαστει για αλλο λογο...
|
Βασικά και εγώ έχω σκεφτεί να πάρω το gtech συνεταιρικά με έναν φίλο γιατί μόνος μου δε δίνω τόσα. Σε αυτό που λες ότι το gtech δίνει ακριβέστερες μετρήσεις από το (απλό) gps είναι σωστό, αυτό είπα και εγώ. Εγώ αναφέρθηκα στην αρχή λειτουργίας της μέτρησης.
Γενικά σε μία μέτρηση μετράς ένα φυσικό μέγεθος και χρησιμοποιώντας φυσικούς νόμους και μαθηματικά προσπαθείς να εξάγεις την μέτρηση που θες. Το gtech χρησιμοποιεί την επιτάχυνση ενώ το gps την θέση. Η ακρίβεια σε μία μέτρηση εξαρτάται:
1) από την ακρίβεια του αισθητήρα
2) από το refresh rate
3) από τον αλγόριθμο που επεξεργάζεσαι τις μετρήσεις
Πιστεύω ότι γενικά η χρήση gps είναι ακριβέστερη σαν μέθοδος αλλά δυστυχώς υστερεί στο 2ο γιατί παίρνει μόνο μια μέτρηση ανά δευτερόλεπτο. Στα VBox αυτό το έχουν λύσει και παίζουν στις 100 μετρήσεις το δευτερόλεπτο (αν δεν κάνω λάθος) αλλά είναι πάρα πολύ ακριβό! Για αυτό για μια απλή χρήση, το gtech είναι πιο ακριβές από ένα απλό gps. Αλλά πουθενά δεν θα δείτε να κάνουν μετρήσεις ακριβείας με επιταχυνσιόμετρο.
Πάντως οι μετρήσεις που έγραψες για την 1.4 μου φαίνονται αρκετά νορμάλ.
Και κάτι ακόμη. Πολύ σημαντική λειτουργία του gtech είναι ότι μέσω του αναπτήρα του αυτοκινήτου διαβάζει (προφανώς μέσω των αυξομειώσεων της τάσης) τις στροφές του κινητήρα και σου βγάζει την καμπύλη της ροπής και της ισχύος (δεδομένου του βάρους και των σχέσεων μετάδοσης). Θεωρώ ότι μια βελτίωση που θα μπορούσαν να κάνουν είναι να λαμβάνουν υπόψη και την αντίσταση του αέρα μέσω του αεροδυναμικού συντελεστή και της μετωπικής επιφάνειας του αυτοκινήτου.