Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Σε πιο βαθμό πιστεύετε ότι βρίσκετε στην Ελλάδα η Οδηγική Παιδεία?
|
Αριστο
|
|
0 |
0% |
Αρκετά καλό
|
|
0 |
0% |
Μέτριο
|
|
5 |
10,20% |
Κάτω του μετρίου
|
|
24 |
48,98% |
Απαράδεκτο
|
|
20 |
40,82% |
|
|
|
|
|
13-04-08, 18:26
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Περιστέρι
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από KOMIS
Πιστεύω οτι παιδεία για μας πολύ απλά δεν υπάρχει!! Ο μόνος τρόπος για να αποκτήσουμε είναι μέσω του οικογενειακού περιβάλλοντος και του ΣΤΡΑΤΟΥ!(όποιος δεν κατάλαβε το τελευταίο ας μου πει να το αναλύσω)
???????????
|
Όταν λέω στρατό εννοώ την εκπαίδευση που σου κάνουν όταν πας για οδηγός! Ήταν ο πατέρας μου και πραγματικά εκεί σου μαθαίνουν τα πάντα ως προς την συμπεριφορά σου στον δρόμο! Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο αδερφός μου! Πριν πάει στρατό είχε βγάλει επαγγελματικό δίπλωμα (λόγω της δουλειάς του πατέρα μου) και όταν πήγε και εκπαιδεύτηκε ως οδηγός, γυρνάει κ λέει στον πατέρα μου "αν ήξερα τι ευθύνες έχει ο οδηγός, δεν θα βγαζα επαγγελματικό δίπλωμα" !!!!! Αυτο πιστεύω λέει πολλά! Κ ευτυχώς ότι έμαθαν το χουν περάσει κ σε μένα κ μπορώ να λέω ότι έχω μια στοιχειώδη παιδεία ως προς την συμπεριφορά μου στο δρόμο, αλλά κυρίως ως προς τους υπόλοιπους, είτε είναι πεζοί, είτε οδηγοί!
Το πρόβλημα πιστεύω είναι οτι δεν υπάρχει σωστή εκπαίδευση και αγωγή απο μικρή ηλικία! Κι αν αυτό είναι τόσο δύσκολο πια, ας φροντίσουν οι σχολές οδήγησης να κάνουν πιο σωστά το μάθημα!
κ αν ακούς δυνατά Χατζηγιάννη
Απορωωωωωωωώ...........
http://www.e-metakomisi.gr
|
13-04-08, 18:28
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
|
|
Κωστα να σου πω εγω κατι περι στρατου?Ο πατερας μου υπηρετησε ως οδηγος και μεσα στο στρατο εβγαλε Γ κατηγορια διπλωμα.Οι εξετασεις ξερεις τι ηταν?Μια σελιδα σηματα στον καθενα και αντε παμε!Καθε νομισμα λοιπον εχει 2 πλευρες...
13-04-08, 18:31
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Περιστέρι
|
|
Δεν αναφέρομαι στις εξετάσεις!! Ρώτα τον αν αυτά που έμαθε τα ξέρε απο την σχολή του οδήγησης ή απο κάπου αλλού τελος πάντων!
κ αν ακούς δυνατά Χατζηγιάννη
Απορωωωωωωωώ...........
http://www.e-metakomisi.gr
|
13-04-08, 18:45
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
|
|
Αν σκεφτεις οτι διπλωμα εβγαλε μεσα στο στρατο και απο θεωρια μηδεν???
13-04-08, 20:33
|
|
Moderator
|
|
|
|
Εχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμα...
|
|
|
|
13-04-08, 22:10
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kyro
Χα χα χα.
Και όμως και τα κλαμπ αυτοκινήτου μπορούν να προσφέρουν αφού "διαχειρίζονται" νέους οδηγούς.
Και το μπαλάκι πάει...
|
Πού πάει το μπαλάκι Αντώνη???
Πάντως σίγουρα όχι σε όσους ΔΕΝ μαζεύουν κόσμο για να τρέχουνε σε ιπποδρόμους και όλα τα σχετικά!!!! (ο νοών νοείτω)
Αν θεωρούμε λοιπόν παιδεία όλα όσα γίνονται στο Ελλαδιστάν, τότε τι να πω.... Εγω που έζησα εξωτερικό και μπορώ και κρίνω με χειροπιαστές αποδείξεις λέω ότι οι Έλληνες δεν θέλουνε να μάθουν αλλιώς. Τους αρέσει να κάνουνε ότι θέλουνε.... η λεγόμενη ελευθερία σε όλα! Ομως όλα έχουνε ένα μέτρο.
Γιατί είναι τόσο δύσκολο να δώσεις προτεραιότητα στον πεζό? Γιατί πρέπει να βρίσεις εκείνον που σε καθυστερεί επειδή αργεί να παρκάρει??? Γιατί πρέπει πάντα κάποιος να ζητάει τα ρέστα??
Ειλικρινά, γιατί πάντα στην Ελλάδα, ο καθένας πρέπει να έχει τον τελευταίο λόγο? Γιατί κανείς δεν προσπαθεί να διορθώσει τον εαυτό του? Γιατί να κυριαρχεί ο ωχαδερφισμός?
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
14-04-08, 01:19
|
banned
|
|
Περιοχή:
Γαλάτσι
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
κενό .
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kyro : 14-04-08 στις 21:29.
|
14-04-08, 02:16
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αγ.αναργυροι-Μεσολογγι
|
|
το ολο θεμα βασικα ξεκιναει απο την οικογενια αν το παιδι βλεπει το μπαμπα να βριζει να μην σεβεται τους αλλους το ιδιο και χειροτερο θα κανει και αυτο.τωρα το αν βλεπει το μπαμπα να παει ιπποδ.και τα σχετικα αλλα σεβεται τους αλλους δεν τρεχει μεσα στην πολη που εχει κοσμο δεν βριζει την νεα-νεο οδηγο που προσπαθει να παρκαρει,ζωνη να φορα και αλλα περι του θεματος οδικης συμπεριφορας δεν νομιζω να πειραζει οταν κανει καμμια ταρζανια σε δρομο χωρις κοσμο και σε κανα χωρο ανοιχτο
|
|
|
|
14-04-08, 11:30
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kyro
Είσαι κακοπροαίρετος. Επειδή νυστάζω τώρα, θα σου απαντήσω όποτε βρω ξανά τράκα ιντερνετ.
|
Αν εσύ απαξιοίς μια, εγώ απαξιώ 10!
Αλλά εσύ απαντάς μόνο κατα βούληση και σε ότι σε συμφέρει!
Σπύρο μου, όλα είναι σχετικά.... γιατί ποιος σου λέει εσένα ότι το παιδί σου δεν θα το δοκιμάσει εκτός περιοριστικών μέτρων???? Αφού το βλέπει... το θεωρεί σωστό!
Ο Ιππόδρομος, ώς γνωστών είναι κάτι παράνομο. Ουσιαστικά δλδ στο παιδί σου εσύ θα λές ότι υπάρχουνε χώροι όπου μπορείς να κάνεις παρανομίες, νόμιμα! Το λέω γιατί δεν μιλάς για πίστα... μιλάς για συγκεκριμένο χώρο! Και όταν εκεί μπουκάρουνε οι μπάτσοι, τι λές Σπύρο? Μην ανησυχείς, οι μπάτσοι ήρθανε απλά για να δούνε αν είμαστε όλοι καλά!!! Είναι δυνατόν να τα λέμε αυτά και στα παιδιά μάλιστα??? Η παρανομία, δεν δικαιολογείται ΠΟΤΕ και με ΤΙΠΟΤΑ!.
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
|
|
|
14-04-08, 11:49
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Εγω το έχω ξαναπει και θα το ξαναπώ όσες αντιδράσεις και αν ξεκινησω.
Κανένας μα κανενας λαός δεν ειναι πιο καλός από εμας, πιο ευγενικός, πιο καλοπροαίρετος, πιο σωστός κτλπ...
Όλοι ίδιοι με εμας ειναι με μια βασική διαφορά. Στις ξενες χωρες οι νομοι ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ. ΤΕΛΟΣ
Ο Εγγλεζος, ο Γερμανός, ο Γαλλος, ο Ολλανδός κτλπ δεν σκέφτονται ΚΑΝ να παρανομισουν (πχ να περασουν με κοκκινο, να μην αφησουν πεζό σε διάβαση κτλπ) γιατι ξέρουν:
1ον. Πως θα τους πιάσουν 100%
2ον. Πως οταν τους πιασουν θα μετανιώσουν πικρά και θα φτυσουν το γαλατάκι της μαμας τους.
ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.
Γιάννη εχω και εγω "ζησει" στο εξωτερικό όπου σπούδαζα και ξέρω καλα τι λέω. Στο λονδινο συγκεκριμένα.
Όταν πχ αφηνουν εναν πεζό να περασει δεν λένε από μεσα τους "αχ να αφησουμε την καλή γριούλα να περάσει την κακομοίρα... Καλημερα σας κυρία μου!"
Αυτο που λενε ειναι "πέρνα μωρη κωλόγρια, μια ώρα κανεις και μας καθυστερεις μη σου απαφτώσω τίποτα κτλπ"...
Και όταν πάνε και μπεκροπίνουνε στις μπάρες και γίνονται στουπί δεν λένε "αχ, καλύτερα να μην παρω αμαξι γιατι μπορει να σκοτωσω κανεναν αμοιρο" αλλά λένε "καλυτερα να παρω ταξάκι γιατι έτσι και με πιάσουν θα δω το διπλωμα μου σε 6 μηνες και θα πληρωσω και 3.000 λίρες...".
Και όταν τρεχουνε στην εθνική δεν λένε "αχ ας μην περασω το όριο γιατι δεν κάνει μωρε..." αλλά λένε "καλυτερα να μην περασω το όριο γιατι έχει πάντου κάμερες και μπλόκα οπότε αν με πιάσουν θα μου κόψουν τον κ@λο"...
Εχω παρα πολλά παραδείγματα! Ακόμα και με παρκιν μηχανης που φίλος ετρωγε 2-3 κλησεις την εβδομαδα και αποφασισε να παιρνει τρενο γιατι του ερχοταν πιο φτηνα απο τις κλήσεις που έτρωγε!
Συμπέρασμα....
Αν κάθε φορά που περναγες με κοκκινο σου περνανε το δίπλωμα και πληρωνες 700 ευρω ΑΚΑΤΕΒΑΤΑ, αν καθε φορά που παρκαριζες παρανομα σου περνανε τις πινακιδες και πληρωνες 350ευρω ΑΚΑΤΕΒΑΤΑ, αν καθε φορά που δεν αφηνες πεζό να περασει σε διάβαση σου περνανε το διπλωμα και πληρωνες 200ευρω ΑΚΑΤΕΒΑΤΑ...
θα γινόσουνα και εσυ ο κορυφαίος ευρωπαίος σε οδιγική συμπεριφορά και θα σε ζηλευανε οι Γερμανοι, οι Γαλλοι, οι Εγγλέζοι κτλπ...
Αν όλοι οι ξένοι ειχαν τοσο καλή οδηγική παιδεία, δεν θα χρειαζοντουσαν ούτε τοσο αυστηρους και ΤΗΡΟΥΜΕΝΟΥΣ νόμους, ούτε 100.000 κάμερες αν τετραγωνικό. (Μιας και ειναι τοοοοσο σωστοι άνθρωποι).
Δεν θελω να ερθω σε αντιπαραθεση με κανενα. Απλα τη γνωμη μου λεω για να εμπλουτισω το τοπικ του Γιάννη. Αυτο πιστευω, αυτό λέω.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη madvinegar : 14-04-08 στις 12:31.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18839788 seconds (83,82% PHP - 16,18% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:01. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|