Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 429
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από exs
Δε χαλάς τίποτε, αλοίμονο, το topic δεν ανοίχτηκε μόνο για μένα αλλά για να υπαρχει μια βάση δεδομένων εγκατάστασης άλλης πηγής απο την εργοστασιακή ώστε κι άλλοι που θα θελήσουν να κάνουν εγκατάσταση να έχουν μια παρακαταθήκη.
(Τα Κινέζικα γενικά έχουν τα ίδια καλώδια απ`ότι έχω δει...)
εγώ πάλι δεν έιπα τπτ !!!
billlllll πόσο πάει η κάμερα που δε σου κάνει ? φωτό ?
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 463
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alimonos
εγώ πάλι δεν έιπα τπτ !!!
billlllll πόσο πάει η κάμερα που δε σου κάνει ? φωτό ?
χμ δεν βλέπω να την φέρνει πλέον το e-shop.gr .
Είναι σαν αυτή εδώ ebay link
Χωρίς τα αυτάκια που τα έκοψα μπας και την χωρέσω 38ευρά την πήρα αν θυμάμαι καλά, αν σου κάνει κερνάς κανα τσίπουρο και είμαστε κομπλέ (εκτός αν τη πάρει ο αδερφός μου...)
Δύναμη Σεβασμού: 224
Παίδες κόλλησα δε βγαίνει το ράδιο...πρέπει να ξεβιδώσω τα μεταλλικά στηρίγματα(φώτο) ή κάποια άλλη κίνηση;
Επίσης ΔΕΝ υπήρχαν 4 βίδες αλλά 3(μιας και στην αντιπροσωπεία μου είχαν βγάλει 2-3 φορές το ταμπλώ) και απ`ότι κατάλαβα τους είχε πέσει κάτω και χάθηκε...ε αυτό έπαθα κι εγώ, τώρα έμεινα με 2!
Δύναμη Σεβασμού: 407
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από exs
Παίδες κόλλησα δε βγαίνει το ράδιο...πρέπει να ξεβιδώσω τα μεταλλικά στηρίγματα(φώτο) ή κάποια άλλη κίνηση;
Επίσης ΔΕΝ υπήρχαν 4 βίδες αλλά 3(μιας και στην αντιπροσωπεία μου είχαν βγάλει 2-3 φορές το ταμπλώ) και απ`ότι κατάλαβα τους είχε πέσει κάτω και χάθηκε...ε αυτό έπαθα κι εγώ, τώρα έμεινα με 2!
Ξεβιδωσε το μεταλικα που βλεπω οτι εχει 2 βιδες , αρριστερα και αλλες 2 δεξια.
Δύναμη Σεβασμού: 224
Τα ξεβίδωσα, οκ, αλλά δε χρειαζότανε μιας και έβγαινε προς τα μέσα κι όχι προς τα έξω όπως είχα εντύπωση.
Η βίδα είναι απο τις 4 που συγκρατούν το radio-cd.
Να και το dvd-gps έτοιμο πριν μπει στην κονσόλα(δεν μπορούσα να μην το ποστάρω...).
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη exs : 12-04-08 στις 18:07.
Δύναμη Σεβασμού: 407
Να σε ρωτησω κατι? Η βαση 1 din ετσι μπαινει? Σε οσα Ε12 εχω δει την εχουν αλλιως... Δηλαδη η πηγη απο κατω και το κενο απο πανω... Ή απλα εσυ την εβαλες ετσι επειδη σου αρεσε καλυτερα?