Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
08-04-08, 01:27
|
Μικρό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
άν δεν θες να δουλεύεις για τις βενζίνες του RX8, να παίζεις συνέχεια με το σαζμάν για να είσαι σε πολλές στροφές για να πετύχεις την δύναμη του Ηonda πληρώνοντας χρυσάφι την εγγύηση του Σαρακάκη τότε πάρε το Mazdάκι που και Japan είναι και turbάτο και σε καλή τιμή
|
08-04-08, 02:20
|
|
|
|
Περιοχή:
Kavala
|
|
Mazda 3 Mps και μετα Type-R για μενα ! Τα αλλα 2 ειναι χαλι
Ειδικα το mazda το 3 σκοτωνει..το type-r μπορει να ειναι πιο αμαξι απο το προηγουμενο type-r αλλα μη τρελαθουμε κιολας ! Και τα γερμανικα ειναι πιο αμαξια απο τα Ιαπωνικα αλλα προτιμαμε το γρηγορο-αξιοπιστο (για ατμοσφαιρα παντα)
|
|
|
|
08-04-08, 04:06
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Mike_G
Γιάννη εγώ θα σου πω απλά οτι τα αυτοκίνητα που γράφεις είναι τόσο διαφορετικά που παίζει μεγάλο ρόλο το τι αυτοκίνητο θέλεις και τι αυτοκίνητο μπορείς να αγοράσεις.
|
Δεν θα μπορούσα να συμφωνό περισσότερο... Φίλε Γιάννη, απο τις επιλογές σου συμπεραίνω οτι ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ και δεν το περιμενα απο σενα...
Τα αυτοκινητά δεν έχουν κανενα κοινο παρανομαστη, αλλά θα πω τη γνώμη μου αν και δεν έχω οδηγήσει κανενα...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ayrton
1. MAZDA 3 MPS
2. MAZDA RX8 (Facelift - 212hp or 231hp)
3. HONDA TYPE-R
4. EOS 2.0 (150hp)
|
1. MAZDA 3. Ισως είναι η καλύτερη επιλογή αν δεν έχεις πρόβλημα με τα 2,3 κυβικά, τη φορολογία και τα ασφάλιστρα...
2. MAZDA RX8. Δυνατό, μουράτο, αλλα μεγάλο κόστος συντήρησης (λάδια, βενζίνες, σερβις, ανταλλακτικά)
3. HONDA TYPE-R Ίσως η ποιό λογική επιλογή, αλλα έχει ΠΟΛΛΑ μειωνεκτήματα τα οποία και θα αριθμίσω (1. είναι άσχημο, 2. είναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ απο το προηγούμενο. Για του λόγου το αληθές δείτε την αναμέτρηση τους απο την εκπομπή TOP GEAR http://www.youtube.com/watch?v=KfqN_DDkppc). Στο παραπάνω βίντεο θα πάθετε πλάκα ποσο χειρότερο ειναι το νεο Type R. (έχει μονο 1 αλογο παραπανω, έχει ηλεκτρικο γκάζι, εμει ημιάκαμπτο άξωνα και όχι πολλαπλών συνδεσμων που έχει το παλιο κτλ κτλ. Δείτε το βιντεο, τα λεει ολα ο Κλάρξον αναλυτικά) (βέβαια εξακολουθεί να είναι το καλύτερο απο τα υπολοιπα την λιστας)
4. EOS 2.0 (θα κάνω ότι δεν το είδα κάν). Αργό, ακριβο και κάμπριο. Εσύ ρε Γιάννη με κάμπριο;;; Μήπως θα σε δώ με καδένα στο λαιμο, καλοκαίρι στην πλατεία μπουρναζίου, με ανοιχτή οροφή και μουσική τέρμα να παίζει: Κρίση με πιάνει κρίση;;
Αφού βλέπω οτι η λίστα είναι κάπως χύμα στο κύμα ας κάνω και εγω καμια εξτρα προταση:
Παρατηρώ οτι το μπάτζετ είναι περιπου 30 με 32 χιλιάδες ευρώ:
Σκεφτηκές το SEAT LEON 2.0 TSI 240HP CUPRA (30.000) (πολύ καλο πλαίσιο και πολύ δυνατο). Ή το OPEL ASTRA OPC με τα 240 άλογα;;;
Μην με κατηγορισεις οτι προτείνω γερμανοισπανικα αυτοκινητα, εδώ εσυ πρότεινες το EOS
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 08-04-08 στις 09:20.
|
08-04-08, 09:42
|
|
Μέλος
|
|
|
|
Το Type-R μπορει να γινει αυτοκινητο καθημερινο, (σπιτι-δουλεια κλπ). Το Mazda θελει τρελες βενζινες. Απο επιδοσεις και κρατημα, το Mazda ειναι μπροστα, αλλα αν δεν σου αρεσει εμφανισιακα τι να το κανεις?
Η πιο λογικη επιλογη ειναι το Type-R για μενα. Ατμοσφαιρα, επιδοσεις, καταναλωση, ηχος, αξιοπιστια.
|
|
|
|
08-04-08, 12:55
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
Το ΕΟΣ (Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος;; ) σημαίνει κυρίλα, ποιότητα εσωτερικού, υλικών, στιβαρότητα κτλ. γενικά το εσωτερικό είναι αλλού σε σχέση με τα άλλα. Επιδόσεις ικανοποιητικές αλλά καμία σχέση με τα υπόλοιπα γιατί πρόκειται για διαφορετικό αυτοκίνητο. Θα το επέλεγα μόνο αν έβγαινε σε 1.4 με 140/170ps.
Το Mazda απ' ότι διαβάζω/ακούω είναι λίγο περίεργη επιλογή. Φαίνεται οτι έχει κάποια μειονεκτήματα (ίσως όχι πολλά) που σε αποτρέπουν να το αγοράσεις, ενώ είναι καλό αυτοκίνητο (καίει πολύ, μοτέρ 2.3, πολλά άλογα για προσθιοκίνητο, για μένα όχι τόσο ωραίο σχέδιο - είναι βέβαια πύραυλος αλλά ως εκεί.). Για το εσωτερικό δεν το συζητάμε. Καμία σχέση με ΕΟΣ.
Αμάξι που θα συμπληρώνω λάδι σε κάθε 2ο γέμισμα (RX-8) δεν το συζητώ καν...ίσως στην επόμενη γενιά του να εξαλειφθεί αυτό το πρόβλημα (γιατί περί σοβαρού προβλήματος πρόκειται) και τα ξαναλέμε.
Type-R. Απ' όσα είπες, η επιλογή σου. Δε σπάει δε χαλάει, δεν είναι τεράστιο, έχει πολλά θετικά.
2ο το ΕΟΣ
3ο το MPS
4o το RX-8
Όπως είπαν κι άλλοι υπάρχουν κι άλλες επιλογές στα χρήματά σου.
Γιατί τις αποκλείεις; Seat - Golf GTI, Astra OPC, Focus.
Προσωπικά θα διάλεγα το Golfaki γιατί συνδιάζει επιδόσεις και ποιότητα εσωτερικού που είναι σε άλλο κόσμο.
|
|
|
|
08-04-08, 13:18
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Καταρχήν, Μιχάλη και Βαγγέλη.....
Εννοείται ότι ξέρω τι θέλω. ΑΥΤΟ ΕΛΕΙΠΕ!!!!!!!
Οπως απάντησα και παραπάνω, το EOS αποτελεί μια διαφορετική επιλογή (μάλλον δεν διαβάζετε τι γράφω), όσο για τα άλλα 3, όσο και αν τα θεωρείτε διαφορετικά, είναι και τα 3 μοντέλα 200 αλόγων+, οπότε τα βάζω σε μια κατηγορία απο την άποψη του ναέχω την δύναμη που θέλω. Με βάση λοιπόν, ότι ψάχνω κάτι δυνατό, παίρνω 3 μοντέλα, τα οποία μου το παρέχουνε και τα συγκρίνω.
Οσο αφορά το GOLF, αγγίζει τα 37000 (ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!).
Οσο αφορά το CUPRA, δεν με συγκινεί καθόλου το εσωτερικό του αλλά δυστυχώς και η εταιρεία του (το εσωτερικό αποτελεί ένα μειονέκτημα για μένα και στο MPS.)
Οσο αφορά το OPC, όποιος έχει μπεί μέσα γνωρίζει για τι στριμόκωλο αμάξι μιλάμε! (Και όποιος ξέρει εμένα, καταλαβαίνει ότι δεν μπαίνω και σε όλα τα αυτοκίνητα εύκολα..... 1,92 ύψος είναι αυτό!!!!)
Το Focus δεν το συζητάμε καν...... γιατί η ίδια η Ford το έθαψε βγάζωντάς το 2,5lt!!!!
Επίσης, Βαγγέλη, η ομορφιά είναι κάτι πολύ υποκειμενικό, οπότε δεν αποτελεί και κριτήριο σύγκρισης.
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
08-04-08, 13:25
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
εγω θα επελεγα το ποιο οικονομικο οχι στην αγορα αλα στην καταναλωση. εξαρτατε βεβαια και για το τι το θες! ειμαι υπερ του εος! το οποιο ειναι στιλατο και κομψο αμαξακι και μετα το type-r τορα για το MAZDA 3 MPS πολλα κυβικα ξεφεβγει. rx8 ειναι αμαξι μπιμπελο δουλεβεις για να το πλυρωνεις και οταν το ξεχρεωσεις θα ηχες enzo απεξω
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alex-g : 08-04-08 στις 13:32.
|
|
|
|
08-04-08, 13:29
|
|
|
Περιοχή:
Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Πραγματικά ρε Γιάννη γιατί δεν πάς στο Golf gti? Μιλάμε οτι είναι το καλύτερο σπορ χατσμπακ, συνδυάζει πάρα πολλά πλεονεκτήματα και είναι στα λεφτά που έχεις θέσει όριο. Σόρυ κιόλας που το προτείνω αλλά μου έχει κάνει εντύπωση μεγάλη. Βασικά δεν θα στο πρότεινα, αλλά απο την στιγμή που έχεις στις επιλογές ΕΟΣ της VW, γιατί όχι και golf gti το οποίο είναι στην κατηγορία του typer-R αλλά είναι καλύτερο όπως και λέει και ο Κλάρξον. Όσον αφορά τα μοντέλα της Μαζντα, συγκεκριμένα για το 3 (πουλάκια κάθονται) το αμάξι είναι οτι γρηγορότερο αλλά είναι σε δική του κατηγορία που μόνο η μάζντα θα μπορούσε να δημιουργήσει και να φέρει στην Ελλάδα. Αν σ αρέσει να είσαι απο τους ελάχιστους κατόχους και να σπανίζεις στον δρόμο πάρτο. Βέβαια απαραίτητο κριτήριο είναι το να σ αρέσει??? Για το ρχ8 πάλι έχει ξεφτυλιστεί ο μύθος. Πλέον το οδηγεί και η κουτσή Μαρία, είναι τόσο πολυ φορεμένο που δεν μου κάνει καμία εντύπωση, περνά απο μπροστά μου απαρατήρητο, αδιάφορα εντελώς. Αυτά περι αξιοπιστίας που αναφέρονται είναι αστεία. Σε τέτοια κατηγορία αυτοκινήτων όλα είναι το ίδιο αξιόπιστα και το ίδιο αναξιόπιστα.
08-04-08, 13:30
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ayrton
Οσο αφορά το GOLF, αγγίζει τα 37000 (ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!).
|
κάποιο λάθος κάνεις.
το GTI αρχίζει από 29500.
μήπως εννοείς το Edition 30; που κι αυτό αρχίζει απ' τα 34200.
http://www.vw.gr/site/pricelist/geni...talogos_vw.pdf
|
08-04-08, 13:46
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
σαν γερμανοφιλος που ειμαι το golfaki το gti αμα το παρει.... ορεο και καλο αλα αμα εχεις βαρυ ποδαρι πρεπει να εχει και βαθια τσεπι το 20ευρο τιν μερα δεν θα τον φτανει αμα δεν το παταει, που δεν παιζει εχε καλος αλα το θεμα ειναι οτι ειναι βαρβατο turbo
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18289399 seconds (83,24% PHP - 16,76% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:17. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|