Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
30-03-08, 18:26
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Bill_corolla
Απ' ότι βλέπω άκρη δεν θα βγει! Κατά πάσα πιθανότητα θα βάλω χειροποίητο, όσον αφορά τον θόρυβο που με ενδιαφέρει θα έχει ποιο διακριτικό μπάσο θόρυβο από τα έτοιμα επώνυμα.
|
αυτο που λες δεν ισχυει ποιο διακριτικο εχουν τα επωνυμα αργοτερα το χειροποιητο οταν ανοιξει και καει οπως το δικο μου που ψιλο αρπαξε θα βγαζει ποιο δυνατο ηχο εξαλου οτι πλυρωνεις περνεις .εμενα ενα καλο χειροποιητο τυπου (Ν) μου κοστισε 200 ευρα απο 70 που ηταν το παλιο μου
|
30-03-08, 20:06
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Χειροποίητο με ποιότητα και διακριτικό ήχο των καλών επωνύμων δε θα βρεις...
Εγώ έχω ένα τελικό REMUS. To χρυσοπλήρωσα κοντά 300Ε αλλά δε θα πάθει τπτ ποτέ και ο θόρυβος είναι ακριβώς αυτός που ήθελα...διακριτικό μπάσο....
Και έχουν και άλλο φινίρισμα...καμία σχέση με χειροποίητα....
Καλύτερα να κάνεις αυτό και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο παρά να ψάχνεις συνέχεια....
|
30-03-08, 22:52
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Καλλονή Λέσβου
|
|
dRiveR7 μπορείς να μου πείς σε παρακαλώ ακριβώς τα στοιχεία του δικού σου τελικού για να ψάξω να βρω το ίδιο???
Ψάχνω αυτό που είπες διακριτικό μπάσο.
|
30-03-08, 23:48
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
|
|
http://www.remusexhaustshop.com/toyo...502-p-840.html
Εμένα είναι ακριβώς με αυτά τα χαρακτηριστικά, απλά τότε (πριν 2μιση χρόνια) το είχα βρει και το είχα βάλει με διπλή οβαλ απόληξη...
|
31-03-08, 20:57
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Καλλονή Λέσβου
|
|
Ευχαριστώ. Έχω αρχίσει να ψάχνω...
|
02-04-08, 17:32
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Καλλονή Λέσβου
|
|
Μετά από πολύ ψάξιμο πολλοί μου λένε ότι μόνο τελικό καζανάκι είναι πεταμένα λεφτά. Δεν θα αλλάξει κάτι στην απόδοση του αυτοκινήτου.
Εμένα κατά πρώτον με ενδιαφέρει η απόδοση και μέτα ακολουθούν θόρυβος και ομορφιά. Τι πρέπει να κάνω για απόδοση???
|
02-04-08, 17:42
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΕΛΛΑΔΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Bill_corolla
Μετά από πολύ ψάξιμο πολλοί μου λένε ότι μόνο τελικό καζανάκι είναι πεταμένα λεφτά. Δεν θα αλλάξει κάτι στην απόδοση του αυτοκινήτου.
Εμένα κατά πρώτον με ενδιαφέρει η απόδοση και μέτα ακολουθούν θόρυβος και ομορφιά. Τι πρέπει να κάνω για απόδοση???
|
Παντως ο ηχος θα σου δωσει την εντυπωση οτι παει καλυτερα.Για εμενα δεν ηταν καθολου πεταμενα πιστευω οτι αξιζει να βαλεις τελικο...και για θορυβο και για ομορφια.
02-04-08, 19:51
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
|
|
Αλλαξε ολη την εξατμιση απο χταποδι αλλα αξιζει τα 1000+ ευρω που θα δωσεις?Με δυναμομετρησεις που εκαναν καποια απο τα παιδια του club σε 1400αρια με τελικο και με καποιο φιλτρο(ή φιλτροχοανες,βαρελακια,σκουπες κτλ) ειδαν και 10 αλογα + με κορυφη τον Μιχαλη(Madvinegar) που εγραψε 107 αλογα.
Οποτε δινει....
|
03-04-08, 12:21
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panagiotisfx
Αλλαξε ολη την εξατμιση απο χταποδι αλλα αξιζει τα 1000+ ευρω που θα δωσεις?Με δυναμομετρησεις που εκαναν καποια απο τα παιδια του club σε 1400αρια με τελικο και με καποιο φιλτρο(ή φιλτροχοανες,βαρελακια,σκουπες κτλ) ειδαν και 10 αλογα + με κορυφη τον Μιχαλη(Madvinegar) που εγραψε 107 αλογα.
Οποτε δινει....
|
ναι 107 φανταστικα αλογα ομως οχι πραγματικα γιατι αμα βαλεις διπλα ενα με πραγματικα 107 θα παει καλητερα. 10+ αλογα ειναι παραπολα για να ιπαρχουν πραγματικα σε ενα ατμοσφερικο μοτερ και απετουν 2000+ επεμβαση για να παρει 15hp + to programa που δινει το πολυ 10 εφοσον και μονο το κανεις να ιποστιριξει τισ μετατροπες που εχεις κανει αλιο το μονο που καταφερνεις ειανι μια τρυπα στο νερο
|
03-04-08, 12:25
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Τι θα πει πραγματικά και τι φανταστικά? Στο δυναμομετρο του Power το μετρησαμε.
Βασικά μου έβγαλε 107hp αλλα τα εβγαζε πολύ ψηλα (μαζι και την ροπη). Πιστευω κάποιο αλλο αμαξι με 107hp αλλα που να τα βγάζει πιο χαμηλά θα πηγαινε καλύτερα.
Δεν ξερω αν εννοεις αυτο Αλεξ.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16787505 seconds (82,54% PHP - 17,46% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:30. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|