Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
03-06-09, 00:47
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giorgisrog
καποιος που να εχει βαλει τη σκουπα? το τελικο θα μπει σιγουρα...
|
δεν έχω ακούσει κανένα corolla να φοράει σκούπα και δε νομίζω να βγάζει κάποια εταιρία κάποιο κιτ για το αμάξι μας. κατά τα άλλα τρελές διαφορές δεν προκειται να δείς με τέτοιες περιφεριακές βελτιώσεις!!!
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
03-06-09, 04:00
|
|
|
|
Περιοχή:
Kavala
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger
δεν έχω ακούσει κανένα corolla να φοράει σκούπα και δε νομίζω να βγάζει κάποια εταιρία κάποιο κιτ για το αμάξι μας. κατά τα άλλα τρελές διαφορές δεν προκειται να δείς με τέτοιες περιφεριακές βελτιώσεις!!!
|
Φορουσε το υπερκυβισμενο του Χρηστου νομιζω
03-06-09, 08:59
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
|
|
ναι φορουσα αλλα με πατεντα και με κοστος που δεν αξιζει τελικα.αλλα απεδιδε!!!!!
|
08-06-09, 02:23
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ηράκλειο Κρήτης
|
|
δε περιμενω κατι τρελο. απλα θελω να εχω την αισθηση του γκαζιου λιγο παραπανω και να μη ζοριζεται πολυ σε μια "αγρια" εκκινηση.μαλλον ακυρωνεται η σκουπα τελικα.παμε για φιλτρο....
13-06-09, 16:11
|
|
|
|
Περιοχή:
ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
|
|
Παρηγγειλα φιλτρο Κ&Ν (γυρω στα 70 ευρω θα μου κοστισε)ι , θα το περασω μεσοβδομαδα Τριτη ή Τεταρτη οποτε θα σας πω και εντυπωσεις.. παντως μου ο δικος μου που το παρηγγειλα μου ειπε πως βαρελακι ή οτιδηποτε αλλο μονο κακο στην τσεπη σου θα κανουν μιας και το αποτελεσμα με απλο φιλτρο θα ναι πανω κατω το ιδιο... ιδωμεν..
|
19-06-09, 18:31
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ηράκλειο Κρήτης
|
|
παιδια εγω ψαχτηκα λιγο και το βρηκα 80.αλλα μου φαινονται παρα πολλα..δε ξερω τι να κανω τελικα.παντα βεβαια μιλαμε για k&n.
19-06-09, 19:40
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παρηγγειλε το απο το παραρτημα Πατρας. Εμενα μου το ειχαν φερει σε πολυ πιο καλη τιμη γιατι εχουν κανει καποια συνεργασια με ενα καταστημα.
|
19-06-09, 20:09
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ηράκλειο Κρήτης
|
|
ξερουμε ποσο θα κοστισει απο κει? υπ'οψην βεβαια οτι ειμαι στη κρητη. αν ειναι να γλιτωσω γυρω στα δεκα ευρω και τα πληρωσω μετα στα μεταφορικα ειναι αδικος κοπος. καποιος απο τη πατρα για να μας ενημερωσει?
04-07-09, 14:45
|
|
|
|
Περιοχή:
ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
|
|
το εβαλα το φιλτρο της Κ&Ν και ειδα διαφορα στις υψηλες στροφες. Δειχνει να στροφαρει καλυτερα ο κινητηρας εκει , επισης το συγκεκριμενο φιλτρο δεινει εγγυηση απειρων χιλιομετρων , εχω κρατησει και την συσκευασια για οποιον ενδιαφερεται να του πω τον κωδικο του
|
10-07-09, 13:45
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ηράκλειο Κρήτης
|
|
ρε παιδια να σας κανω μια ερωτηση? σιγουρα εχει χιλλιοσυζητηθει εδω απλα θελω απο τους πιο παλιους μια γνωμη...πολλοι απο εσας ειστε μελη στο club απο το 2005 και θα εχετε δοκιμασει πολλα...ποια θεωρειτε τελικα πιο αξιοπιστη και αποτελεσματικη λυση στην εισαγωγη αερα? μεχρι τωρα εχω δει εδω οτι πολλοι χρησιμοποιουν το πανελακι της k&n αλλοι χοανες και αλλα. εσεις τελικα τι θεωρητε καλυτερο?ασχετα απο το οικονομικο...εγω εχω κανει μια πατεντα..απλα νιωθω οτι με κοβει στα χαμηλα....ενω μου δινει παρα πολυ στα ψηλα!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giorgisrog : 10-07-09 στις 14:02.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16519308 seconds (82,22% PHP - 17,78% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:54. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|