Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
24-06-08, 23:51
|
|
Moderator
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από stm2001gr
συμφερει αεροπορικος να πηγαίνεις. βρες κι ένα αμάξι για κάτω και αντε γεια.
|
Το ξέρω φίλε μου. πλέον και πιο φθηνά και πιο γρήγορα με το αεροπλάνο. Αλλά όσο αντέχει η τσέπη, άλλη γλύκα έχει ένα 8ωρο ταξίδι με το ασημένιο μου βέλος....
Όσο αντέξω.
|
|
|
|
06-02-09, 12:47
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Περιστέρι
|
|
Τελικά τι γίνεται μ' αυτό το θέμα ρε παιδια;;; Εσεις οι πατρινοί έχετε επιχειρήση να περάσετε χωρίς να πληρώσετε; Και αν ναι τι έγινε;
Παραθέτω ένα απόσπασμα απο τα link που έδωσες:
Παράθεση:
Δεν είναι λίγοι εκείνοι που έως σήμερα έχουν αρνηθεί να πληρώσουν διόδια. Σε αυτήν την περίπτωση οι υπάλληλοι των σταθμών ζητούν από τους οδηγούς να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους σε ένα έντυπο. Στη συνέχεια η εταιρεία, που έχει αναλάβει την ανακατασκευή του δρόμου και την εκμετάλλευση των διοδίων, αποστέλλει στους οδηγούς υπενθύμιση οφειλής μέσω της οποίας τους γνωστοποιεί ότι είναι αντιμέτωποι με αστικές και ποινικές ευθύνες. Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα καλείται η αστυνομία, αλλά μετά την κατάργηση του Ταμείου Εθνικής Οδοποιίας η τροχαία δεν μπορεί πλέον να επιβάλλει πρόστιμο σε όσους οδηγούς δεν πληρώνουν διόδια. Σύμφωνα με τον δικηγόρο κ. Ακη Βαβαρούτα, η εταιρεία δεν έχει το δικαίωμα να ζητήσει ή να επιβάλει πρόστιμα, αφού κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται στη σύμβαση παραχώρησης
|
Αν γίνεται αυτό και σου έρθει χαρτί κ επικαλεστείς αυτά που λέει ο κ. Βαρβατούρας τι γίνεται;;
Πρέπει να ξεσηκωθούμε όλοι μου φαίνεται!! Αλλά είναι κ πολλοί που δεν το γνωρίζουν.....
κ αν ακούς δυνατά Χατζηγιάννη
Απορωωωωωωωώ...........
http://www.e-metakomisi.gr
|
06-02-09, 13:35
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kst_tms
Τελικά τι γίνεται μ' αυτό το θέμα ρε παιδια;;; Εσεις οι πατρινοί έχετε επιχειρήση να περάσετε χωρίς να πληρώσετε; Και αν ναι τι έγινε;
|
Εγώ πέρασα μια φορά τα διόδια του Ρίου χωρίς να πληρώσω. Δεν συμπλήρωσα κανένα έντυπο. Απλά κρατήσανε τον αριθμό κυκλοφορίας και μου έκοψαν παράβαση, χωρίς να μου δώσουν εμένα κανένα έντυπο και κανένα χαρτί-απόκομα παράβασης. Αυτό περίπου τρεις μήνες πριν. Μέχρι σήμερα κανένα χαρτί υπενθύμισης οφειλής δεν έχω παραλάβει...
06-02-09, 13:45
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Εγινε τσαμπουκας ή απλά και ομορφα τους ειπες "δεν πληρωνω γιατι ειναι παρανομο λόγω του σκ@τόδρομου" και σου απαντησαν "βεβαιως κυριε, απλα θα κρατησουμε τον αρ. κυκλοφορίας σας για να σας αποσταλει προστιμο"?
|
|
|
|
06-02-09, 14:04
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Εγινε τσαμπουκας ή απλά και ομορφα τους ειπες "δεν πληρωνω γιατι ειναι παρανομο λόγω του σκ@τόδρομου" και σου απαντησαν "βεβαιως κυριε, απλα θα κρατησουμε τον αρ. κυκλοφορίας σας για να σας αποσταλει προστιμο"?
|
Όχι, όχι, δεν το έκανα για αυτόν τον λόγο... 20-30 μέτρα πριν τα διόδια για Αθήνα υπήρχε ένα άνοιγμα των στηθαίων ασφαλείας που είναι τοποθετημένα μεταξύ των δύο ρευμάτων κυκλοφορίας. Εκεί λοιπόν όλοι, μα όλοι οι πατρινοί, προκειμένου να βγουν στην περιμετρική οδό και να αποφύγουν να μπουν στο κέντρο της Πάτρας, έκαναν αναστροφή, κίνηση φυσικά παράνομη αλλά τελείως ακίνδυνη αφού όλα πλέον τα οχήματα έχουν ελλατώσει ταχύτητα αφού φτάνουν στα διόδια για να πληρώσουν. Όταν λοιπόν η Ολυμπία Οδός ανέλαβε την εκμετάλλευση των διοδίων, πήγε και έκλεισε το άνοιγμα αυτό βάζοντας πλαστικά στηθαία άσπρου και κόκκινου χρώματος, αυτά που πιθανόν να έχετε δει όλοι σας σε σημεία που γίνονται έργα. Πονηροί οι "βλάχοι", σου λένε θα τους κλείσω το άνοιγμα αυτό, οπότε δεν θα έχουν επιλογή, θα πρέπει να περάσουν τα διόδια. Εκτός του γεγονότος ότι κλείσανε παράνομα το άνοιγμα, αφού αυτό υπάρχει για λόγους ασφαλείας, οι μάγκες για να μου ανοίξουν να περάσω και να κάνω αναστροφή μετά τα διόδια, θέλανε να πληρώσω το αντίτιμο των 2,80 ευρώ. Και μου κάνανε και τον πονηρό γιατί ήθελα να "παρανομίσω" λες και είναι η τροχαία... Οπότε τους είπα ότι αντί για 2,80 ευρώ θα πάρουν 3 (όχι ευρώ) και μου άνοιξαν να περάσω και να κάνω αναστροφή αμέσως μετά το εκδοτήριο με επιβολή προστίμου για μη πληρωμή από διέλευση των διοδίων...
06-02-09, 17:37
|
|
Administrator
|
|
|
|
ΧΑχα! Νομιζουν οτι θα βγαλουν λεφτα ακομα και απο αυτο τα Οργια!
Το σκεφτομαι παρα πολυ σοβαρα να μην πληρωσω την επομενη φορα.. οταν ερθει η στιγμη θα σας ενημερωσω!
06-02-09, 19:19
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Χανια Κρητης
|
|
αν και δεν εχουμε διοδια στην κρητη αυτο το μετρο με τα διοδια μου φενετε λιγο σαν ελατε να σας τα παρουμε και να εκαναν και τπτ κανενα εργο της προκοπης αλλα τπτ ειναι μονο καθαρα για εισπρακτικους λογους ανα δουμε τη αλλο θα σκευτουν για να μας τα περνουνε
|
07-02-09, 12:00
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Προσωπικά, από τη στιγμή που αυξήθηκε η τιμή των διοδίων της Αθηνών-Πατρών στα 5,6€ (2,80+2,80) ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ να περνάω από τα διόδια!
Λίγο πριν από τα διόδια βγαίνω στην παλαιά Εθνική Οδό και ξαναμπαίνω στη Νέα, λίγο πιο κάτω.
Δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο να προκαταβάλλω το τίμημα για κάτι που δεν ξέρω αν θα ζω για να το χρησιμοποιήσω όταν φτιαχτεί!
Άσε που, από την άλλη, αν προ-πληρώσω για την κατασκευή του, δεν θα πρέπει να μου κάνουν κάποια έκπτωση κατά τη χρήση του;
Και να μου κάνουν και μία ακόμα μεγαλύτερη έκπτωση επειδή θα έχω επιβιώσει σε αυτό το κοφτήρι μέχρι τότε;
Αλλά, μπάάάάάά! Αυτοί είναι οι χειρότερες ΑΡΠΑΧΤΡΕΣ, οι μεγαλύτεροι ΚΛΕΦΤΑΡΟΙ από συστάσεως Ελληνικού Κράτους.
Πάνος.
|
07-02-09, 13:47
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Στις επομενες εκλογες, ας σκεφτουμε πιο σοφα.
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,19845605 seconds (84,08% PHP - 15,92% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:29. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|