Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
CARINA - AVENSIS - CELICA - RAV4 Ενα δωρακι για τους φιλους που ειναι κατοχοι και αυτοι μιας TOYOTA |
|
|
22-01-08, 20:55
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΜΠΡΑΧΑΜΕΣ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από spirosg6
οχι auto pro λιγο πιο μετα πιο πανω μετα την οδο ορφανιδου [προς ν.ιωνια] στα δεξια χρωματα αυτοκινητων β.σκαλκος λεγεται το μαγαζι.στο κορρολα που εχω τωρα τα εκανα αλλα εχω κανει και στα προηγουμενα αυτοκινητα που ειχα και σε πολλους φιλους φαναρια εμπρος πισω φλας.οτι βαψεις να μην ριξεις παρα πολυ.δεν θα εχεις προβλημα με φως σε αυτο εχω βαψει τα φαναρια και δεν εχει προβλημα.καλο ειναι να περασεις και βερνικι απο πανω οτι βαφεις ειδικα εμπρος για να ειναι πιο ανθεκτικο στα πετραδακια και προσοχη στα πληντυρια οχι πιεση
|
καλως φιλε μου θα το δοκιμασω.σε οποιοδηποτε μαγαζι χρωματων αυτοκινητων κ αι αν παω θα τα βρω αυτα που μου λες η οχι?ευχαριστω για τς συμβουλες
|
22-01-08, 21:05
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αγ.αναργυροι-Μεσολογγι
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από trd.si
καλως φιλε μου θα το δοκιμασω.σε οποιοδηποτε μαγαζι χρωματων αυτοκινητων κ αι αν παω θα τα βρω αυτα που μου λες η οχι?ευχαριστω για τς συμβουλες
|
οχι δεν πρεπει να εχουν ολοι εκει σιγουρα[εκτος και αν τελειωσαν]ρωτα ποτε θα φερει.σπρει για φαναρια πες εχει κοκκινο και μαυρο βαφει ωραια.παρε και σπρει βερνικι.τους ξερω εκει.εχω παρει πολλες φορες μια φορα ηταν χαλασμενο το σπρει[δεν τα φτιαχνουν αυτοι]οταν βγεις απο το μαγαζι δοκιμασετο μην ξανατρεχεις εκει.η μαρκα ειναι DUPLI COLOR γαι φαναρια ομως οχι αλλο ψαξε και αλλου μηπως βρεις.
|
22-01-08, 21:08
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΜΠΡΑΧΑΜΕΣ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από spirosg6
οχι δεν πρεπει να εχουν ολοι εκει σιγουρα[εκτος και αν τελειωσαν]ρωτα ποτε θα φερει.σπρει για φαναρια πες εχει κοκκινο και μαυρο βαφει ωραια.παρε και σπρει βερνικι.τους ξερω εκει.εχω παρει πολλες φορες μια φορα ηταν χαλασμενο το σπρει[δεν τα φτιαχνουν αυτοι]οταν βγεις απο το μαγαζι δοκιμασετο μην ξανατρεχεις εκει.η μαρκα ειναι DUPLI COLOR γαι φαναρια ομως οχι αλλο ψαξε και αλλου μηπως βρεις.
|
εγινε ευχαριστω πολυ
|
23-01-08, 00:02
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
athens
|
|
εγω ηξερα οτι βαφουν τα φαναρια απο μεσα..οχι απο εξω..οπως κανουν στα παπακια ας πουμε που βαφουν τα πλαστικα απο μεσα...τι να πω? Γιαννη για δες τι λεει η ιδεα του φιλου μας και πες μου και μενα!
23-01-08, 01:10
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αγ.αναργυροι-Μεσολογγι
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από danik
εγω ηξερα οτι βαφουν τα φαναρια απο μεσα..οχι απο εξω..οπως κανουν στα παπακια ας πουμε που βαφουν τα πλαστικα απο μεσα...τι να πω? Γιαννη για δες τι λεει η ιδεα του φιλου μας και πες μου και μενα!
|
οταν το φαναρι ανοιγει και μπορεις να το βαψεις απο μεσα καλως.αλλιως τι κανεις?και τα μπροστινα φαναρια και αυτα απ εξω.
|
23-01-08, 02:00
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
athens
|
|
δεκτο Σπυρο το θεμα ειναι αυτος που θα σου βαψει το φαναρι απο εξω να ξερει τι κανει ωστε να μην ξεβαψουν μετα και δειχνει ασχημο..
23-01-08, 09:56
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
πρωσοχη ομως με τις γυαληστικες αληφες αν τιχον περνατε και τα φαναρια οπως εγω το αρεωνουν το χρωμα του σπρει εγω τα περναω για να μην καθετε το νερο και το χωμα ευκολα παντος γινετε καλη δουλεια το ειχα δοκιμασει παλιοτερα απλοσ κοιταχτε να μη φισαει για να μη σας βγει (ματ) σαγρε το πρωτο ψεκασμα ειναι πολυ lite οπωτε το υπολογιζεις ποσα χερια το θες για να το σκουρινεις
|
23-01-08, 10:54
|
|
|
|
Περιοχή:
Papagou/Athens
|
|
ε ρε και να με πιασει η μανα μου να ξεφουρνιζω το φαναρι...! χαχαχαχαχααχα! στο Star θα με βγαλει! LOL
|
|
23-01-08, 19:48
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αγ.αναργυροι-Μεσολογγι
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alex-g
πρωσοχη ομως με τις γυαληστικες αληφες αν τιχον περνατε και τα φαναρια οπως εγω το αρεωνουν το χρωμα του σπρει εγω τα περναω για να μην καθετε το νερο και το χωμα ευκολα παντος γινετε καλη δουλεια το ειχα δοκιμασει παλιοτερα απλοσ κοιταχτε να μη φισαει για να μη σας βγει (ματ) σαγρε το πρωτο ψεκασμα ειναι πολυ lite οπωτε το υπολογιζεις ποσα χερια το θες για να το σκουρινεις
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από danik
δεκτο Σπυρο το θεμα ειναι αυτος που θα σου βαψει το φαναρι απο εξω να ξερει τι κανει ωστε να μην ξεβαψουν μετα και δειχνει ασχημο..
|
εχω βαψει παρα πολλα φαναρια το ξερω καλα το θεμα.γιαυτο λεω να το περασετε βερνικι μετα το χρωμα για να μην ξεβαφει και να το περνας οσες φορες θες αλοιφη.και να μην σου βγει ματ.καποια στιγμη τα μπροστινα φαναρια ειδικα θα πρεπει να τα ξαναπερασεις μετα απο καιρο.αλλιως θα πρεπει να αγορασεις φαναρια ωπως εστειλα στη φωτο το μ3 εχουν 600ε τα φαναρια θα τα εδινες η θα τα εβαφες 1 φορα το χρονο η 1 στα 2 χρονια.στο προηγουμενο κορολλα ειχα βαψει τα πισω και μετα απο 3 χρονια χρειαστηκε να τα ξαναπερασω.[μπρος στα καλλη τι ειναι η ταλαιπωρια]
|
23-01-08, 20:23
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DJKEY
ε ρε και να με πιασει η μανα μου να ξεφουρνιζω το φαναρι...! χαχαχαχαχααχα! στο Star θα με βγαλει! LOL
|
Ε πες οτι βαρεθηκες τα συνηθισμενα φαγητα και ειπες να δοκιμασεις λιγο αμαξι!!!!
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16741800 seconds (82,49% PHP - 17,51% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:26. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|