Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pwpwpali
στα 3 cm παντως δεν γινετε αυτο
τα agx μπαινουν κ στα μαμα ελατηρια απ οτι θυμαμαι οποτε αφου σου γινετε εσενα με τα μαυρα kyb και 4.5cm το ιδιο θα γινετε κ στα agx...λογικα δεν μπορει να απλωσει τοσο το ελατηριο...αυτο που λες ειναι που χτυπιεμαι κ λεω δεν κανουν τα μαυρα kyb για χαμηλωμα γιατι αυτην την διαδρομη που χεις οταν το σηκωνεις πανω οταν το αμαξι πατηση στο δρομο την εχεις εξαφανησει
|
Σωστόόός! Γι αυτό και τα μαυρα KYB δεν αντεξαν πάνω από ενα χρόνο που τα εχω. Τωρα έχουν ξεβράσει λαδάκια στο εμβολο και η ανάρτηση είναι έρμαιη του ελατηρίου
(ζωγράφισα πάλι) αφου τα αμορτισέρ εκβιάστηκαν να δουλέψουν τόσο χαμηλά και τα έφτυσαν!
Πάντως το χαμήλωμα 4,5 cm δεν είναι υπερβολικό το έχουμε συζητήσει και στο ανάλογο τόπικ εξάλλου πολλές φορές, ας δεί οποιος θέλει τις φωτό από το δικό μου αμάξι κάνοντας κλίκ στο μοντέλο κάτω απο το όνομά μου που είναι κατεβασμένο τόσο.
Υπάρχει εντούτοις μια πατέντα που μπορείς να κάνεις αμορτισέρ που δεν είναι σχεδιασμένα για τόσο χαμήλωμα να δουλεύουν χαμηλότερα...
Κόβοντας το εμβολο κανα δυο πόντους στον τόρνο και ανοίγοντας καινούργιες σπείρες(βόλτες) χαμηλότερα για να βιδώσει στο top mount αναγκάζοντας το να δουλέυει ψηλότερα στο εργοστασιακό υψος, στην ουσία το αμάξωμα δεν ψηλώνει απλά το αμορτισέρ δουλεύει ψηλότερα, δεν το έχω δοκιμάσει είναι μια ιδέα που είχα και την συζήτησα με τον κουμπάρο μου που είναι τορναδόρος και συμφωνησε ότι γίνεται και οτι εχω δίκιο.