Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 25-12-07, 19:26
Το avatar του χρήστη Stetas
Stetas Offline:
Moderator

Μοντέλο: Corolla E111L HB G6
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 404
Stetas θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος Stetas θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pwpwpali Εμφάνιση μηνυμάτων
αυτο δεν γινετε ουτε με τα μεσαια kyb κ 3ποντα ελατηρια...ειναι στανταρ το κρεμασμα που κανει ολη η αναρτηση...γι αυτο κ θελει εξορκεα για να βγει το ελατηριο απο το αμορτισερ αλλιως θα βγαινε με το χερι μονο του ειναι πιεσμενο μεσα στο πιατελο αμορτισερ κ τοπ μουντ
Ναι όμως με τα 4,5 ποντα που εχω πάνω στα KYB τα μάυρα εγώ ετσι και σηκώσω το αμάξι πάνε εφυγαν τα ελατήρια απο τη θέση τους ούτε εξολκέας δε χρειάζεται με το χέρι τα ξεμοντάρεις
Χρειάζοντια κοντοκάλαμα αμορτισέρ στο πολύ χαμήλωμα γι αυτό ρώτησα

Corollaclub
Πάτρα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-12-07, 19:34
Το avatar του χρήστη lokatzis
lokatzis Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: Αθήνα
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 241
lokatzis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από IVEHIN Εμφάνιση μηνυμάτων
Κανεις λαθος.Το θεμα δεν ηταν η εμφανιση.Τα συγκεκριμενα αμορτισερ δουλεουν καλυτερα με το συγκεκριμενο χαμηλωμα,αλλωστε προχωρησα σε αυτην την λυση γιατι ηταν δοκιμασμενη μεσα απο το club και ηξερα το αποτελεσμα το οποιο ειναι εξαιρετικο.
Η ιδια η kayaba αναφερει τα παραπανω απλα προτεινει τα 3mm για να εχουν μεγαλυτερο χρονο ζωης τα αμορτισερ με βαση την ανεση.
Εμενα δεν με πολυ ενδιεφερε η ανεση αλλα το στριψιμο.
Εχω κανει 25000 χλμ με τα agx πανω και οχι απλα τα σκιζω,αλλα τους αλλαζω τον αδοξαστο.Οποιος ερχεται στις συναντησεις στην αθηνα και με ξερει μπορει να πει.
Μεχρι στιγμης λειτουργουν ακομα τελεια και κοπανανε πολυ λιγοτερο απο koni και bilstein και αυτες ειναι γνωμες παιδιων απο το club που εχουν αυτα τα αμορτισερ στα αμαξια τους και εχουν οδηγησει το δικο μου αμαξι η του νικου.
Επειδή κι εγώ τα AGX έχω στην Corolla μου, στο κουτί (ή στο εγχειρίδιο) τους αναγραφόταν ότι δε συνίσταται η χρήση με ελατήρια χαμηλώματος. Δε θυμάμαι να το συνδύαζε η Kayaba με διάρκεια ζωής. Μάλλον σε ορθή λειτουργία αναφερόταν. Επίσης, πρέπει να έθετε και όριο χαμηλώματος τα 3cm, αλλά για το τελευταίο δεν παίρνω και όρκο.
Παλιά 25-12-07, 20:24
Το avatar του χρήστη dRiveR7
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 207 RC
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 410
dRiveR7 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από lokatzis Εμφάνιση μηνυμάτων
Επειδή κι εγώ τα AGX έχω στην Corolla μου, στο κουτί (ή στο εγχειρίδιο) τους αναγραφόταν ότι δε συνίσταται η χρήση με ελατήρια χαμηλώματος. Δε θυμάμαι να το συνδύαζε η Kayaba με διάρκεια ζωής. Μάλλον σε ορθή λειτουργία αναφερόταν. Επίσης, πρέπει να έθετε και όριο χαμηλώματος τα 3cm, αλλά για το τελευταίο δεν παίρνω και όρκο.
Όπως τα λες ακριβώς είναι...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-12-07, 01:54
pwpwpali Offline:
banned

Περιοχή: athina
Δύναμη Σεβασμού: 0
pwpwpali είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΣΤΕΛΙΟΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
Ναι όμως με τα 4,5 ποντα που εχω πάνω στα KYB τα μάυρα εγώ ετσι και σηκώσω το αμάξι πάνε εφυγαν τα ελατήρια απο τη θέση τους ούτε εξολκέας δε χρειάζεται με το χέρι τα ξεμοντάρεις
Χρειάζοντια κοντοκάλαμα αμορτισέρ στο πολύ χαμήλωμα γι αυτό ρώτησα
στα 3 cm παντως δεν γινετε αυτο
τα agx μπαινουν κ στα μαμα ελατηρια απ οτι θυμαμαι οποτε αφου σου γινετε εσενα με τα μαυρα kyb και 4.5cm το ιδιο θα γινετε κ στα agx...λογικα δεν μπορει να απλωσει τοσο το ελατηριο...αυτο που λες ειναι που χτυπιεμαι κ λεω δεν κανουν τα μαυρα kyb για χαμηλωμα γιατι αυτην την διαδρομη που χεις οταν το σηκωνεις πανω οταν το αμαξι πατηση στο δρομο την εχεις εξαφανησει
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-12-07, 12:49
Το avatar του χρήστη Stetas
Stetas Offline:
Moderator

Μοντέλο: Corolla E111L HB G6
Περιοχή: Πάτρα
Δύναμη Σεβασμού: 404
Stetas θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος Stetas θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
στα 3 cm παντως δεν γινετε αυτο
τα agx μπαινουν κ στα μαμα ελατηρια απ οτι θυμαμαι οποτε αφου σου γινετε εσενα με τα μαυρα kyb και 4.5cm το ιδιο θα γινετε κ στα agx...λογικα δεν μπορει να απλωσει τοσο το ελατηριο...αυτο που λες ειναι που χτυπιεμαι κ λεω δεν κανουν τα μαυρα kyb για χαμηλωμα γιατι αυτην την διαδρομη που χεις οταν το σηκωνεις πανω οταν το αμαξι πατηση στο δρομο την εχεις εξαφανησει
Σωστόόός! Γι αυτό και τα μαυρα KYB δεν αντεξαν πάνω από ενα χρόνο που τα εχω. Τωρα έχουν ξεβράσει λαδάκια στο εμβολο και η ανάρτηση είναι έρμαιη του ελατηρίου (ζωγράφισα πάλι) αφου τα αμορτισέρ εκβιάστηκαν να δουλέψουν τόσο χαμηλά και τα έφτυσαν!

Πάντως το χαμήλωμα 4,5 cm δεν είναι υπερβολικό το έχουμε συζητήσει και στο ανάλογο τόπικ εξάλλου πολλές φορές, ας δεί οποιος θέλει τις φωτό από το δικό μου αμάξι κάνοντας κλίκ στο μοντέλο κάτω απο το όνομά μου που είναι κατεβασμένο τόσο.

Υπάρχει εντούτοις μια πατέντα που μπορείς να κάνεις αμορτισέρ που δεν είναι σχεδιασμένα για τόσο χαμήλωμα να δουλεύουν χαμηλότερα...
Κόβοντας το εμβολο κανα δυο πόντους στον τόρνο και ανοίγοντας καινούργιες σπείρες(βόλτες) χαμηλότερα για να βιδώσει στο top mount αναγκάζοντας το να δουλέυει ψηλότερα στο εργοστασιακό υψος, στην ουσία το αμάξωμα δεν ψηλώνει απλά το αμορτισέρ δουλεύει ψηλότερα, δεν το έχω δοκιμάσει είναι μια ιδέα που είχα και την συζήτησα με τον κουμπάρο μου που είναι τορναδόρος και συμφωνησε ότι γίνεται και οτι εχω δίκιο.

Corollaclub
Πάτρα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-12-07, 13:28
Το avatar του χρήστη dRiveR7
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 207 RC
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Δύναμη Σεβασμού: 410
dRiveR7 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Έτσι...κόβουμε το έμβολο και γίνεται κοντοκάλαμο στην ουσία! Απλά καλύτερα να είναι η τελευταία λύση αυτή, αν θέλουμε να χαμηλώνουμε...Το χαμήλωμα 4.5 πόντους φυσικά και δεν είναι υπερβολικό από πλευράς ύψους και χρηστικότητας του αμαξιού, ούτε και οπτικά. Απλά απιτείται η χρήση συγκεκριμένων αμορτισέρ ή κόψιμο των ήδη υπαρχόντων...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-01-08, 14:56
Το avatar του χρήστη lykaki
lykaki Offline:
Νεότατος

Μοντέλο: corolla 96
Περιοχή: Αθηνα
lykaki είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
λοιπον παιδια ειμαι σε απογνωση!!! θελω να αλλαξω αναρτησεις και δεν ξερω τι να βαλω!!! να παω σε εξουσιοδοτημενο σερβις της toyota η σε αλλο μαγαζι? και 2ο να βαλω σκληρες αναρτησεις? αλλα αν παω σε επισημο μαγαζι μπορει να μην με αφησουν να διαλεξω!!! βοηθεια ρε παιδια.... α και τιμες περιπου...
Παλιά 27-01-08, 19:33
pwpwpali Offline:
banned

Περιοχή: athina
pwpwpali είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από lykaki Εμφάνιση μηνυμάτων
λοιπον παιδια ειμαι σε απογνωση!!! θελω να αλλαξω αναρτησεις και δεν ξερω τι να βαλω!!! να παω σε εξουσιοδοτημενο σερβις της toyota η σε αλλο μαγαζι? και 2ο να βαλω σκληρες αναρτησεις? αλλα αν παω σε επισημο μαγαζι μπορει να μην με αφησουν να διαλεξω!!! βοηθεια ρε παιδια.... α και τιμες περιπου...
εξουσιοδοτημενο σερβις της toyota ???????
εχεις ορεξη να σου ποιασουν τον κ....λο?
αρχηζουν απο 270-290 4 αμορτισερ κ φτανεις μεχρι 1800ευρω
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-01-08, 00:59
Το avatar του χρήστη JL_e10
JL_e10 Offline:

Μοντέλο: 2001 Avensis T22
Περιοχή: Newcity of Nikaia
Δύναμη Σεβασμού: 541
JL_e10 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
την αντιστρεπτικη ενοεις?
Αυτο που λεω εγω ειναι μια μπαρα η οποια ενωνει μεταξυ τους τα ψαλιδια, η οποια (πολυ χοντρικα) δουλευει σαν την μπαρα θολων. Δηλαδη: οταν ενα αυτοκινητο στριβει, οι θολοι εχουν ενα πολυ μικρο "παιξιμο" το οποιο αναλαμβανει η θολομπαρα να το εξαλειψει. Κατι τετοιο κανει και η μπαρα ψαλιδιων χοντρικα, και εννοειται οτι δεν μιλαμε για μικρο "παιξιμο". Αποτελεσμα ειναι το αυτοκινητο να ειναι πιο απολυτο και να διαβαζει και την παραμικρη κινηση του τιμονιου. Επειδη το χει κανει ο αδελφος μου στο Swift, θα δω μηπως πεσω κατω απο το αυτοκινητο και να φωτογραφξσω την δουλεια που χει κανει. Το μονο κακο που εχει η μπαρα ειναι οτι θελει ιδιαιτερη προσοχη για πετρες και οτιδηποτε μπορει να εξεχει απο το οδοστρωμα.
Παλιά 28-01-08, 01:13
Το avatar του χρήστη diakos
diakos Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: corolla E111
Περιοχή: athens-xaidari
Δύναμη Σεβασμού: 212
diakos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
εγω παλι εβαλα τα kyb agx ρυθμιζομενα με apex 5ποντα και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος βεβαια εχω κανει μολισ 1000 χλμ και δεν ξερω αν θα βγαλουν προβλημα μετα απο ολα αυτα που διαβαζω στο topic
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Αμορτισερ Billtsport Corollaclub On Line Store. 1 25-07-19 07:49
Ωρα για αμορτισερ giannisv6 TOYOTA COROLLA 111(G6) 58 05-05-16 01:16
Ε12=Ε15 (Aμορτισερ)????? kostas auris TOYOTA AURIS 1 19-10-11 22:03
αμορτισερ. dexter_ TOYOTA COROLLA T-SPORT 3 23-09-09 01:44
ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΘΕΜΗΣ TOYOTA COROLLA 111(G6) 24 14-08-08 00:09

Page generated in 0,17540908 seconds (83,35% PHP - 16,65% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:04.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com