Μάλλον την κάτσαμε.
Χθες το βράδυ γύριζα από Αλεποχώρι με τέρμα βροχή.Το αμάξι είχε γίνει αμφίβιο αλλά δεν κόλωνε.Έφαγε κάργα νερό και με το που βγαίνω σε σχετικά στεγνό κομμάτι μου ανάβει το λαμπάκι της μπαταρίας.Λέω πρόβλημα στα ηλεκτρικά κανα καλωδιάκι θα βραχυκύκλωσε ή καμιά ασφάλεια θα κάηκε.Μιλάμε έφαγε πολύ νερό.Προχώρησα κανονικά αλλά σε κάποια φάση βλέπω θερμοκρασία στα ύψη.Σταματάω και έβραζε μέσα το νερό.Είχε κολήσει το βεντιλατέρ και δε δούλευε.Ε λέω σιγά σιγά θα φτάσω.Τσουκου τσούκου έφτασα.Με το που ανέβαζε θερμοκρασία σταματαγα και φτου κι από την αρχή.Εν τέλει έφτασα μέχρι το Χαιδάρι και το άφησα εκεί το αμάξι.Κατεβαίνω σήμερα να το πάρω του συμπληρώνω νεράκι στο ψυγείο και βάζω μπροστά.Ξεκινάω και βλέπω το ρελαντί μου στις 2500 στροφές την θερμοκρασία να ανεβαίνει μανιωδώς(το αμάξι σταματημένο και σβηστό κάνα 12ωρο) και να κάνει ενα βουπ βουπ και να ανεβοκατεβάζει στροφές.Γ@μα το λέω γυρίζω πίσω και θα πάω αύριο σε έναν ηλεκτρολόγο.Για πείτε καμιά γνώμη τι μπορεί να φταίει?Λέτε να πάμε για μοτέρ?