Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
13-11-07, 23:29
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsport192
Πώς μπορώ να μάθω αν είναι 5.5" ή 6?
Το γράφει κάπου επάνω στην ζάντα ή στο βιβλιαράκι?
|
το γραφει σιγουρα η ζαντα καπου πανω, αλλα δεν νομιζω να χει 5,5 με τιποτα. οσον αφορα τα λαστιχα εξαρταται κ απ την οδηγηση που κανεισ . αν εισαι χαλαροσ προτιμησε τα michelin γιατι ζεσταινονται πιο γρηγορα κ βγαζουν κ αρκετεσ χιλιαδεσ χμ,αν οδηγεισ σχετικα γρηγορα παρε dunlop που ειναι λιγο σκληροτερα, με τιποτα falken,ισωσ να σου ταιριαζαν κ pirelli (πολυ ανθεκτικα σε αντιξοεσ συνηκεσ κ με καλα κρατηματα)οτι σου μετεφερα ειναι απο προσωπικη πειρα. κοιταξε κ το θεμα τησ διαστασησ που σου ειπε κ ο φιλοσ παρακατω.
|
14-11-07, 00:12
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
ρε μανια με αυτο το ζεσταμα......
|
|
|
|
14-11-07, 00:30
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από XAROS
... αλλα δεν νομιζω να χει 5,5 με τιποτα. ...
|
Φίλε Χάρος,
Κοίτα να δεις κάτι εκπληκτικά πράγματα που κάνει η μαμά Toyota και μετά θα σταματήσεις να αποκλείεις τόσο εύκολα κάποια πράγματα:
Το Yaris TS, φοράει από το εργοστάσιο ζάντα 15", με πλάτος 5,5" και λάστιχο 185/55/15.
Η Corolla TS, φοράει από το εργοστάσιο ζάντα 16", με πλάτος 6" και λάστιχο 195/55/16.
Αυτοί οι συνδυασμοί διαστάσεων (5,5" με 185 και 6" με 195) είναι σχεδόν οριακές. Και τα συγκεκριμένα λάστιχα, παράγονται μόνο για αυτά τα δύο αυτοκίνητα -και άλλα 5 με 6 περίπου-.
Για να μην ασχοληθούμε με το MR2 (6" εμπρός και 6,5" πίσω με τα λάστιχα πάλι στο όριο).
Και μιλάμε για τα κορυφαία μοντέλα της εταιρείας, έτσι;
Θα μου φαινόταν το λιγότερο περίεργο στα 14άρια και στα 16άρια μοντέλα της Corolla να έχουν προσέξει περισσότερο το πλάτος της ζάντας, απ' ότι στην TS...
Όμως σε αυτόν τον κόσμο, όλα γίνονται.
Αν έχεις την καλοσύνη Ηλία, ρίξε μια ματιά στη ζάντα να μας λύσεις την απορία. Τον αριθμό αυτό θα τον βρεις -πιθανότατα- ανάγλυφο στο εσωτερικό μέρος κάποιου μπράτσου.
Αν και πιστεύω πως είναι ευκολότερο να το μάθουμε από κάποια αντιπροσωπεία...
Πάνος.
ΥΓ: Ελπίζω να μην παρερμηνεύθηκαν τα λεγόμενά μου. Με τις επιλογές της εταιρείας τα έχω...
|
14-11-07, 00:54
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pwpwpali
ρε μανια με αυτο το ζεσταμα......
|
Πωω ρε συ....ακόμα επιμένεις...?? Δεν το καταλαβαίνεις με τίποτα...δε ζεσταίνονται τα λάστιχααααα!!!!!!!!!!!!
|
14-11-07, 00:58
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dRiveR7
Πωω ρε συ....ακόμα επιμένεις...?? Δεν το καταλαβαίνεις με τίποτα...δε ζεσταίνονται τα λάστιχααααα!!!!!!!!!!!!
|
αμα τα κατουρισεις κ τραβηξει το οξυ ζεσταινοντε μετα...
πες ρε τι πλατος εχει η τασοφορετη ζαντα που ειχε οταν αγορασες αυτο το καρο...
|
14-11-07, 01:10
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dRiveR7
Δεν κάνεις το λάθος να μικρύνεις τροχό , ούτε να βάλεις Η...έλεος...Η? Σκέφτεστε πριν γράψετε ή απλά γράφουμε για να γράψουμε....??????
Τι του λέτε του ανθρώπου? Να βάλει λάστιχο κατώτερο και από μαμά και με μικρότερη διάσταση να μην ξεκιναέι-σταματάει- στρίβει πουθενά?
Λοιπόν ...γνώμη μου είναι να βάλεις τα Dunlop σε αυτήν τη διάσταση και δείκτη V!
|
Δεν καταλαβα, γιατι οχι Η για καποιον που κινειται κυριως στην πολη?δηλαδη αν βαλεις W,λεμε τωρα, ειναι ανωτερο απο το μαμα?Και εμενα οταν μου το προτειναν ελγα σιγα μη βαλω λαστιχο με μικροτερο δεικτη,αλλα οσους λαστιχαδες ρωτησα τα ιδια μου λεγανε.Ασε που 240 ουτε σε γκρεμο δεν πιανεις.Για το συνολικη διαμετρο συμφωνω απολυτα.
|
14-11-07, 01:15
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από papadodi
Δεν καταλαβα, γιατι οχι Η για καποιον που κινειται κυριως στην πολη?δηλαδη αν βαλεις W,λεμε τωρα, ειναι ανωτερο απο το μαμα?Και εμενα οταν μου το προτειναν ελγα σιγα μη βαλω λαστιχο με μικροτερο δεικτη,αλλα οσους λαστιχαδες ρωτησα τα ιδια μου λεγανε.Ασε που 240 ουτε σε γκρεμο δεν πιανεις.Για το συνολικη διαμετρο συμφωνω απολυτα.
|
γιατι ρε φιλε ενα αμαξι που ποιανει 270 κ φοραει W που τα ποιανει τα 270 κ ποτε μεσα στην αθηνα?το ιδιο με σενα παει πανω κατω να βαλει H ?
|
14-11-07, 01:29
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
|
|
προφανως και μιλαω παντα για corolla 195/60/15 κλπ κλπ.Την μ@λ@κια με τα W την ειπα γιατι ο φιλος driver7 λεει οτι τα Η ειναι κατωτερα απο τα V. Λεω λοιπον το εξης απλο,οτι το corolla αντε να παει μεχρι 200, αρα τι τα θελει τα V?Αν ταξιδευει πχ καθε βδομαδα να τα βαλει.
|
14-11-07, 01:30
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Ρε παιδιά τα έχουμε ξαναπει...όσοι νομίζετε πως σας καλύπτει το Η βάλτε Η...όσοι θέλετε να έχετε κ το κάτι παραπάνω ψαχτείτε για V και πάνω.
Απλά όσοι βάλετε Η όταν στρίψετε λίγο πιο γρηγορα από νορμαλ και αρχίσει να τσιρίζει και ψάχνεστε να βρείτε κ άλλο πλάτος να μείνετε μέσα και μόλις φρενάρετε και μπαίνει το abs στα καλά καθούμενα να ξέρετε πως δε θα φταίει ούτε η ανάρτηση ούτε τα φρένα....
Και προς Θεού μη χρησιμοποιείτε ως επιχείρημα λεγόμενα λαστιχάδων...πρόκειται για τους πιο άσχετους και κακούς συμβούλους που θα μπορούσαμε να έχουμε....
|
14-11-07, 05:14
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
|
|
205 φοραω εγω που εχω 17αρια.... εγω παντως τα kuhmo μου δεν τα αλαζω...ειναι και πανω στο corolla s2000r το αγωνιστηκο!!!! χεχεχεχε..αν και για τα Kuhmo εχω ακουσει πως ειναι καλα μονο στις μεγαλες διαστασεις... tsport?του oxygen η διασταση ειναι αρκετα καλη...τωρα αν θες ακομα τις μαμα διαστασεις βαλε...εγω θα κοιταζα σε dunlop Μερια!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16826010 seconds (82,48% PHP - 17,52% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:47. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|