Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
11-10-07, 14:30
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Καλά τι ακούω!! 135.000 και 1η φορά τακάκια? Άλλος 150.000?
Είναι δυνατόν?
Εγώ με 170.000 έχω αλλάξει αρκετές φορές και μπροστά και πίσω, γιατί τα είχαν φτύσει...Τα μπλε έβαζα πάντα. Τρώγονται ίσως αρκετά γρήγορα. Τώρα έχω πάνω τα μουσταρδί-χρυσά όπως θέλετε να τα πείτε. Πολύ δυνατά!
Πόδι βγάζετε έξω όταν φρενάρετε? Πως γίνεται να το κάνω κι εγώ!!
|
11-10-07, 14:47
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από antonios7
Τώρα έχω πάνω τα μουσταρδί-χρυσά όπως θέλετε να τα πείτε.
|
Τσιρλί λέγονται είπαμε!
|
|
|
|
11-10-07, 15:49
|
|
|
|
Περιοχή:
Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από antonios7
Καλά τι ακούω!! 135.000 και 1η φορά τακάκια? Άλλος 150.000?
Είναι δυνατόν?
Εγώ με 170.000 έχω αλλάξει αρκετές φορές και μπροστά και πίσω, γιατί τα είχαν φτύσει...Τα μπλε έβαζα πάντα. Τρώγονται ίσως αρκετά γρήγορα. Τώρα έχω πάνω τα μουσταρδί-χρυσά όπως θέλετε να τα πείτε. Πολύ δυνατά!
Πόδι βγάζετε έξω όταν φρενάρετε? Πως γίνεται να το κάνω κι εγώ!!
|
Τροχος με κοπτη μεταλλου και αφαιρεση δυο μεγαλων κομματιων στο πατωμα του οδηγου να χωρανε τα ποδια,συνισταται χρηση τακουνιων απο φερμουι φρενων για καλυτερα αποτελεσματα καντε το ιδιο και στην μερια του συνοδηγου,δωρο τα τακουνια για τον συνοδηγο!!
Φιλε μου εσυ πραγματικα πρεπει να εχεις βαρυ ποδι!!!Τα τακακια τα μαμα της g6 ειναι τα πιο σκληρα τακακια ολης της σειρας των Ε11(μην σου πω και των προηγουμενων μοντελων και του τωρινου Ε12) και βγαζουν πολλα χιλιομετρα με σωστη οδηγηση.Τα δικα μου εχουν 52000 χιλ και εχουν ακομα μιση παστα πανω τους.
11-10-07, 23:53
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NL-corollaG6
και ποσο πανε απο τιμες αυτοι φιλε μου?
και ευχαριστω για τις πληροφοριεσ σου.
|
Ebc για το δικο μου μπροστα. το ζευγαρι 166 ευρω αλλα ειναι 238Χ18 ενω εσυ φορας 255Χ22 επομενως θα ειναι πιο ακριβα. Πισω, εχει μονο απλους δισκους και οι οποιοι σκουριαζουν.
CTF σε παραπεμπω στο site. Υπαρχουν δισκοι χαρακτοι-τρυπητοι για μπροστα και πισω αλλα ειναι λιγο ακριβοι. Υπαρχει και ελληνας αντιπροσωπος.
http://www.centertecnofreno.it/CATAL...WEB/index.aspx
Στην φωτο ειναι Ebc
|
11-10-07, 23:58
|
|
|
|
Περιοχή:
Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Τολη απο τακακια τι φορας??Τα green stuff της ebc ειναι??Πως τα κοβεις με την δισκοπλακα αυτη ειναι καλο το φρενο σου?Απο αισθηση σκληρο με καλο αρχικο δαγκωμα?
12-10-07, 00:25
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
|
|
Σε σχεση με πριν που ειχα απλες δισκοπλακες και τακακια ferodo, τωρα με ebc δισκοι-τακακια ειναι που καλυτερα.
Αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι αν πλακωθω αμεσως στα φρενα μετα απο λιγο σφυριζουν.
Επισης εχω την αισθηση, οτι αν ειναι κρυα τα φρενα (δεν εχει κινηθει και πολυ αυτοκινητο) πατωντας φρενο, νομιζω οτι γδερνεται η δισκοπλακα.
Μαλλον θελουν (οπως μαλλον ολα τα φρενα), απαλο πατημα στην αρχη και μετα δεν υπαρχει κανενα προβλημα.
Παντως ειμαι ευχαριστημενος.
Απλα σε μενα, ή εχω προβλημα στην κρεμαργιερα ή εχουν στραβωσει οι δισκοπλακες (αν και τα εστρωσα με παρα πολυ προσοχη 1000χλμ) απο π@π@ρι@ του μαστορα γιατι μερικες φορες φορες πανω απο τα 80χλμ/ωρα, πατωντας φρενο, μου τρεμει το τιμονι.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diafanh-psyxh : 12-10-07 στις 01:06.
|
14-10-07, 21:50
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Thessaloniki
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TOLIS EE80
Ebc για το δικο μου μπροστα. το ζευγαρι 166 ευρω αλλα ειναι 238Χ18 ενω εσυ φορας 255Χ22 επομενως θα ειναι πιο ακριβα. Πισω, εχει μονο απλους δισκους και οι οποιοι σκουριαζουν.
CTF σε παραπεμπω στο site. Υπαρχουν δισκοι χαρακτοι-τρυπητοι για μπροστα και πισω αλλα ειναι λιγο ακριβοι. Υπαρχει και ελληνας αντιπροσωπος.
http://www.centertecnofreno.it/CATAL...WEB/index.aspx
Στην φωτο ειναι Ebc
|
Σε ευχαριστω φιλε Τολη...θα αρχισω το ψαξιμο σιγα σιγα να δουμε,εσυ τι λες αξιζει να παω να τους αλλαξω ή απλα να παω για ρεκτιφιε?
|
15-10-07, 17:08
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GIANNIS_G6
Φιλε μου εσυ πραγματικα πρεπει να εχεις βαρυ ποδι!!!Τα τακακια τα μαμα της g6 ειναι τα πιο σκληρα τακακια ολης της σειρας των Ε11(μην σου πω και των προηγουμενων μοντελων και του τωρινου Ε12) και βγαζουν πολλα χιλιομετρα με σωστη οδηγηση.Τα δικα μου εχουν 52000 χιλ και εχουν ακομα μιση παστα πανω τους.
|
Βασικά στα φρένα τους κερδίζω όλους (φρενάρω αργά που σημαίνει πιο δυνατά) γιατί από ίππους είμαι μαμά-@@ατά!
Επίσης έχω την τάση να φρενάρω αρκετές φορές με νεκρά στο κιβώτιο τα τελευταία 7 χρόνια...Καταπονούνται τα φρένα αλλά όχι μηχανές κιβώτια...
|
15-10-07, 22:45
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NL-corollaG6
Σε ευχαριστω φιλε Τολη...θα αρχισω το ψαξιμο σιγα σιγα να δουμε,εσυ τι λες αξιζει να παω να τους αλλαξω ή απλα να παω για ρεκτιφιε?
|
Αν κανεις ρεκτιφιε (κοστιζει πολυ λιγοτερο απο το να παρεις καινουργιους δισκους) θα πρεπει να βαλεις καινουργια τακακια και αν αργοτερα αλλαξεις τους δισκους, παλι καινουργια τακακια πρπει να βαλεις.
Δισκους βγαζει και η fensport.com, δικη της παραγωγη.
Υπαχουν και αλλες εταρειες αλλα δεν τις γνωριζω. Περαιτερω, στους κατοχους με Ε111.
|
17-10-17, 15:24
|
|
Moderator
|
|
|
|
Παιδιά καλησπέρα μηπως υπάρχει δυνατότητα να βρουμε τα μπλε τακακια τα γνησια τα μπροστινα του E11 G6; Γνωρίζει κανεις κατι γτ εχουν εξαφανιστεί σαν κωδικός
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17092800 seconds (82,56% PHP - 17,44% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:50. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|