Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
βεβεα σκοπος ειναι να το δωσεις κ να παρεις μια καροτσα καλυτερη οπου παλι θα τα σκασεις αλλα θα χεις κατι καλυτερο....τωρα γιατι θα τα σκασεις παλι δεν πιστευω να θες κ το γιατι?γιατι κατι θα σε τρωει...στο ποδι στο χερι στο κεφαλι...
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 239
το ξερω ρε πανο(οτι σε εχω τρελανει) αλλα την πεμπτη πηγα δοκιμες με εναν φιλο και εμεινα ευχαριστημενος ετσι αποφασισα να το κρατησω και να του ριξω μια 3αρα (οχι τουρμπινα) χιλιαδες ευρω να το μαζεψω και να το φτιαξω
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 587
αυτο το βλεπω και σε μενα...οταν εχεις ριξει χρημα και κοπο σε ενα αμαξι δεν αξιζει να το δωσεις... εγω για να το δωσω τωρα μετα θα πρεπει να παρω ενα αμαξι τουλαχιστον με 35000 οπου δεν διαθετω...ετσι πορευομαι με την κορολλαρα μου που και ομορφη ειναι και ειναι full xtra με οθονες και κολπα και παει καλα και οσο ριχνεις μαρουλια ακομα καλυτερα...!!!!
Ευχαρίστησε: 4
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 384
Ρε George... όχι πες μου... περίμενες από δω μέσα να σου πούνε πολλοί να το πουλήσεις?? Κι ο Γιάννης που σου λέει πώς θα το πούλαγε, μάλλον θέλει να το δώσεις για να το πάρει αυτός!!
Καλά κάνεις και το κρατάς!!!