εγώ σήμερα είχα πάει για καφεδάκι στον Αγ.Στέφανο.επειδή λοιπόν η εθνική ήταν πιγμένη βγήκα λιγο μετά την Κηφισιά και έκοψα δρόμο μέσα από στενά και γειτονιές.το δρόμο το ξέρω,ευχαριστήθηκα χειρόφρενα (ναι πλέον πιάνει το άτιμο) αλλά όταν βγήκα στο Ολυμπιακό στάδιο κοντά με έπιασε φανάρι.ένα ford με ακολουθούσε από πολύ πιο νωρις και με πήγαινε προφυλακτήρα,επειδή όμως είχε πολλά αυτοκίνητα πηγαίναμε χαλαρά τρενάκι.ε στο φανάρι λοιπόν είμαι πρώτος και πίσω το ford.ανάβει πράσινο και κάνω καλή εκκίνηση χωρίς περιτό σπινάρισμα, 6000 στροφές στα πρώτα κόκκινα και αλλαγή σε δευτέρα.από πίσω το ford.6000 στροφές και από πίσω το ford.δεν είχα και πολύ όρεξη και γενικά στο συγκεκριμένο δρόμο δεν ανοίγω με όποιον ναναι και πόσο μάλλον βράδυ.έτσι λοιπόν περνάω τριτη και χαλαρά πατάω γκάζι όχι για να συνεχίσω την κόντρα αλλά για να κρατήσω τα χιλιόμετρα που έπιασα και βγάζω δεξί φλας και μπαίνω στη μεσαία λωρίδα,παίδες το ford με πέρασε χαλαρά αέρας και το περίεργο ήταν ότι ούτε τουρμπίνα ακούστικε όυτε κάτι να σκάει και πάνω από όλα δεν ακουγόταν καθόλου η μηχανή του.σαν να ήταν σβηστό ένα πράγμα.
ήταν απο πίσω σαν το νέο fiesta που έχει καθετα μακρόστενα φανάρια στο πάνω μέρος και έμοιαζε σαν πολυμορφικο/station αλλα μικρών διαστάσεων.δεν ήταν πλοίο όπως το focus station.πρέπει να ήταν το
C-MAX.
από ότι είδα στο site της ford βγαίνει με κινητήρες 1,6 1,8 κ 2.0?πόσα άλογα βγάζουν αυτα?το έψαξα λίγο αλλα δεν βρήκα άκρη,μόνο για το ντιζελοκινητήρα έλεγε ιπποδύναμη.
πάντως έτσι όπως με πέρασε και να συνέχιζα να έδινα με τρίτη δεν είχα καμιά ελπίδα.τον μπαγάσα μου έκοψε τη χαρα που είχα από τα χειρόφρενα.θέλω επειγώντος μοτέρ