Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
30-08-07, 18:25
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Πάντως παιδιά σε άλλα club ήδη έχουν επιλέξει αυτοκίνητα και έχουν δηλώσει...
|
30-08-07, 19:59
|
|
|
|
Περιοχή:
Βολος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Πιστευω οτι ειναι χασιμο χρονο το λιγοτερο το να παρουμε μερος στο ΑΤS! Γνωμη μου παντα!
31-08-07, 10:46
|
|
|
|
|
|
Παιδια και εγω θα πω , οτι μετα τα περσινα , και απο το ATS και απο την auto exelixis , δεν προκειτα να ξαναπαω σε καμια απο τις 2.....
Και να πω οτι η δευτερη ηταν αυτη που εκανε την αρχη και τα πρωτα χρονια ηταν φοβερη... Αλλα τωρα το χουν ριξει ολοι στην αν - οργανωση.........
|
31-08-07, 11:24
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Zωγράφου
|
|
ούτε κι εγώ πρόκειται να δώσω λεφτά για να πάω (μονο αν μπω τσάμπα)
όσο για τα κλειδιά είναι λογικό αυτό που λένε
η ζημια που πάθανε πέρσι ήταν αρκετά μεγάλη και καλο θα είναι να περιορίσουν λίγο τα club για να μην κάνουν ότι γουστάρουν
όσο για τα αυτοκόλλητα που λένε δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουν κάτι τέτοιο αφιλοκερδώς
κατά τη γνώμη μου το μονο ATS που άξιζε ήταν το πρώτο από τότε δεν είναι show είναι κονόμα
|
31-08-07, 11:57
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Νέα Σμύρνη
Ευχαρίστησε: 2
|
|
Παιδια διαβαστε λιγο καλυτερα τον κανονισμο! Δεν αναφερει πουθενα οτι τα κλεδια θα τα εχει ο διοργανωτης! Λεει πως τα κλειδια θα παραμενουν στην κατοχη του υπευθυνου της αποστολης!! Δηλαδη αυτος που θα αναλαμβανει "αρχηγος" του κλαμπ απο τα ατομα που θα βρισκονται στο περιπτερο!
Οσο για τα υπολοιπα που λετε παραπανω συμφωνω μαζι σας και επαυξανω!
το μέλλον όμως?
|
31-08-07, 23:25
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
|
|
Δεν ξέρω για σας εγώ το παρόν θα το δώσω φέτος.Πέρυσι δεν κατέβηκα λόγω του ότι δεν ήμουνα Αθήνα,ε φέτος δεν το χάνω.
01-09-07, 00:55
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
|
|
Κι εγω θα παω και θα κλεισω εισητηριο απο τα village cinemas για να κερδισω 5 ευρω.Ξερω ξερω ειμαι τσιφουτης. Μακαρι τελικα να κατεβει το club μας και να γνωρισω μερικους απο σας να γραφτω και μελος.....
01-09-07, 02:54
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Vavvas
Κι εγω θα παω και θα κλεισω εισητηριο απο τα village cinemas για να κερδισω 5 ευρω.Ξερω ξερω ειμαι τσιφουτης. Μακαρι τελικα να κατεβει το club μας και να γνωρισω μερικους απο σας να γραφτω και μελος.....
|
Γλυτώνεις 5 ευρώ?Καλό αυτό.Προπόληση εισητηρίων κι έτσι?Και εγώ περισσότερο για το club μας θέλω να κατέβω.Αλλά και να χαζέψω και τι ψάρια πιάνουν άλλα club.Ελπίζω παιδιά να δώσουμε το παρόν φέτος και να σας γνωρίσω και από κοντα.
01-09-07, 08:28
|
Απλό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Να με συγχωρέσετε αλλά θα κάνω το δικηγόρο του διαβόλου.
Το πιο εύκολο πράγμα είναι να γνωριστούμε,για να γίνει αυτό δεν έχουμε παρά να κατέβουμε σε κάποια από τις συναντήσεις που γίνονται κάθε Παρασκευή στην καφετέρια Bizz στον Πειραιά ή να βρεθούμε σε κάποια άλλη εκδήλωση του club (π.χ. κάρτ,εκδρομή) που είναι πιό τακτικές και όχι μια φορά το χρόνο.
Φιλικά Νίκος
|
05-09-07, 16:19
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
|
|
Ναι ξερω ποτε ειναι οι συναντησεις αλλα δεν μπορουσα ουτε Παρασκευη στο bizz ουτε Τεταρτη για kart . Απ΄δω και περα θα δειξει μετα την εξεταστικη.
Οσο για την εκπτωση ειναι προπωληση οπως το ειπες και μου το ειπε φιλος δεν νομιζω να ειναι μουφα.
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,16687298 seconds (81,86% PHP - 18,14% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:05. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|