Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
24-06-07, 16:35
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Ναι άρα καλά λέω πως λόγω του ότι το έξω δείχνει λάθος επηρεάζεται και το μέσα και η λειτουργία του κλιματισμού....Γενικά και εγώ δεν το χρησιμοποιώ πολύ ίσα ίσα να δροσίσει....κόβει κ ιπποδύναμη οπότε...
|
24-06-07, 23:12
|
|
|
|
Περιοχή:
Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Δεν ξερω κατι για το θεμα παιδια αλλα το μονο που ξερω ειναι οτι σημερα αν ΔΕΝ ειχα αιρκοντισιον θα ειχα σαλταρει απο την ζεστη στο αμαξι,για πειτε μου ολοι εσεις που λετε οτι δεν το αναβετε?Εγω το εκλεισα για λιγο στην εθνικη και ανοιξα τα παραθυρα αλλα ηταν τοσο καυτος ο αερας που ιδρωσα σε λιγοτερο απο 1 λεπτο και ηταν και τεντα τα παραθυρα!!
Γενικα ειμαι φαν του αιρκοντισιον και για την φασαρια οταν εχω μισανοικτο τα παραθυρα στην εθνικη η αν τα εχω τελειως ανοικτα να γινεται της ποπης απο φασαρια και μου την σπαει.με πιανει πονοκεφαλος!!Δεν με νοιαζει αν θα καψει περισοτεο το αμαξι θελω να παω καπου και να μην βγαλω την μπεμπελη μεχρι εκει!Οποτε δεν παιζει να με δειτε με ανοικτα παραθυρα το καλοκαιρι(αρα ουτε και τον χειμωνα με τα κρυα).
25-06-07, 00:34
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
|
|
εγώ Γιαννάκη δεν το πολύ χρησιμοποιώ το corolla μεσα στην Αθήνα.αλλά με το starlet του 85 που κυκλοφορώ συχνά,δεν λέω ζεσταίνομαι αλλά την παλεύω.όχι βέβαια με θερμοκρασίες όπως σήμερα.σήμερα ναι αν έπρεπε να πάω κάπου θα έπερνα την corolla και θα έβαζα και το αρκουδίσιον.απλά το θέμα είναι ότι δεν το αντέχω για πολύ ώρα.με ενοχλεί
|
25-06-07, 00:38
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Καστέλλα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Εμένα δουλεύει σχεδόν 250 ημέρες το χρόνο επί 5 χρόνια !!!
|
25-06-07, 10:21
|
|
|
|
|
|
και εγω ειπα να παω μια βολτα χτες το απογευμα , γυρω της 7.30 , δεν εβαλα αρκουδα και ανοιξα τα παραθυρα. * ημουν σπιτι και μεσα στην ντουζιερα...
|
25-06-07, 10:40
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
|
|
Το air κομπλαρετε απο το γκαραζ κιολας, στην σκια.Ειναι σημαντικο να νιωθεις ανετα στην οδηγηση.Εισαι πιο χαλαρος και απολαμβανεις το αυτοκινητο.Δεν μπορω να καταλαβω τους ανθρωπους που δεν το αναβουν.Σκεφτονται την καταναλωση;Eνταξει, ανεβαινει κατα 2-3 λιτρα στα 100 και τι εγινε.
|
|
25-06-07, 10:58
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
ΠΕΡΙΣΣΟΣ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania
Το air κομπλαρετε απο το γκαραζ κιολας, στην σκια.Ειναι σημαντικο να νιωθεις ανετα στην οδηγηση.Εισαι πιο χαλαρος και απολαμβανεις το αυτοκινητο.Δεν μπορω να καταλαβω τους ανθρωπους που δεν το αναβουν.Σκεφτονται την καταναλωση;Eνταξει, ανεβαινει κατα 2-3 λιτρα στα 100 και τι εγινε.
|
είναι καποιοι που προσπαθουν να κανουν την απολολητη οικονομικη οδηγηση,καποιοι αλλοι που κανουν κοντρα με οποιον βρουν μπροστα τους ακομα κ στην κινηση κ δε θελουν γιατι κοβει,αλλοι που γουσταρουν να καπνιζουν με τεντα ανοιχτα παραθυρα κ ειναι ανοφελο το air-condition κ αλλοι που εχουν να το καθαρισουν 10 χρονια κ να αλλαξουν φιλτρο κ μολις το αναβουν παθαινουν συγκοπη κ βρωμαει....
ουτε εγω το αναβω γιατι καπνιζω αλλα ειδικα αυτες τις μερες δεν παλευεται....3η σκαλα κλειστη η ανακυκλοση κ στα μουτρα οι αεραγωγοι να δροσιζει
25-06-07, 11:25
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
Βασικά είναι και όπως μάθει κανείς.
Εμένα δε πολυνοιάζει.Το θεωρώ αξεσουάρ δηλ και όχι κάτι αναγκαίο.
Σην Ε11 του πατέρα μου έχουμε A/C.
Στο Ε10 το δικό μου όχι.
Για αρκετά χρόνια οδηγούσα του πατέρα μου,αλλά δε μου λείπει το A/C.
Ίσως αργότερα μετά τα 30 να έχω προφανώς άλλες απαιτήσεις με γνώμονα την άνεση,αλλά τώρα δε μου καίγεται καρφί.
|
25-06-07, 12:52
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Λοιπόν, πήγα σήμερα να δω τι έχει τελικά ο δείκτης....αλλαγή κάποιας βαλβίδας που μετράει τη θερμοκρασία....βρίσκεται μπροστά στο καπώ -ακριβές σημείο δεν ξέρω-. Δε μου ανέφεραν ακριβώς την τιμή αλλά ότι είναι κάτι ασήμαντο....για αν δούμε...την Πέμπτη το αλλάζουμε. Τελικά δεν παίζει ρόλο στη λειτουργία του a/c , οπότε μάλλον ιδεά μου ήταν πως δε λειτουργούσε σωστά ο κλιματισμός.
|
25-06-07, 13:07
|
|
|
|
Περιοχή:
Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 2
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania
|
Σωστος ο Ηρακλης!!!Και γω ετσι ειμαι δεν με απασχολει το αν θα καψει,αλλα το αν θα καω εγω και να ειμαι ανετος στην οδηγηση μου!!Τι να το κανω να φτασω καπου με 2-3 λιτρα παραπανω στο τεποζιτο και να κατεβω σαν βρεγμενη αρκουδα απο το αυτοκινητο και να σταζει ο ιδρωτας πανω στο σμιλεμενο μου κορμι??(ενταξει το παρακανα λιγακι με την παρομοιωση χα χα χα)
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17014694 seconds (81,22% PHP - 18,78% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:57. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|