Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 846
Μπααααα δεν στραβωνω ευκολα και ειδικα σε ατομα που δεν τα ξερω αλλο που με τον dRiveR7 πλακονομαστε για διαφορα θεματα....
Υ.Γ.
Θετω ερωτημα τωρα γιατι πρεπει παντα να πληρωνουμε εμεις τις γυναικες?Ειμαστε που ειμαστε λιγοτεροι τις πληρωνουμε κιολας?Λενε οτι σε καθε αντρα αντιστοιχουν 7 γυναικες η αλλες 6 που ειναι??
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 410
Ε ρε κοίτα να δεις πως τα φέρνει η μοίρα...πρέπει να συμφωνήσω τώρα μαζί σου... !!! Όντως ρε σεις γιατί τις πληρώνουμε συνέχεια??? Πάντα εμείς είμαστε οι μ.....ς της υπόθεσης....!!
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 458
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nuntius
Παιδιά, ωραία γυναίκα είναι αυτή που όταν τη ξυπνάς το πρωί δίπλα της και τη βλέπεις άβαφη δεν τρομάζεις!
Σωστό.Όσο για το θέμα που έθεσε ο wastegate γιατί πρέπει να τις πληρώνουμε πιστεύω πως μας βρήκανε λίγους και μας εκμεταλλεύονται.
Δύναμη Σεβασμού: 289
XαΧαΧΑ!!! Σας εχει τυχει να βγειτε αντροπαρεα για ποτο να πιετει του σκασμου και το πρωι να ξυπνησετε και εγω δεν ξερω που και να αντικρισετε μια σαυρα διπλα και να μην ξερετε κατα που να φυγετε... Ε λιγο το ποτο πολυ το βαψιμο της χαζογκομενας οριστε τα αποτελεσματα... Ευχομαι να μην σας τυχει ποτε...
Δύναμη Σεβασμού: 289
Ε οχι ακριβως εγω, αλλα ο κολλητος εγω ευτυχως επεσα στην πιο ομορφη κοπελα απο την παρεα της οι αλλοι δυο την πατησανε και κυριως ο ενας... Καλα το τι δουλεμα επεφτε μετα για μηνες δε λεγετε...