Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
06-06-07, 23:00
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
ποια χτυπηματα? 99% ολοι εκει πισω τα βαζουμε.
07-06-07, 02:11
|
|
Moderator
|
|
Ευχαρίστησε: 4
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Δεν έχει πρόβλημα, οι κραδασμοί είναι περιορισμένοι γιατί έχω πιο ψηλά και πιο μαλακά ελατήρια πίσω, για να φεύγει ο κώλος στις στροφές
Πέραν από την πλάκα, αν όλα έχουν στερεοποιηθεί σωστά δεν υπάρχουν προβλήματα!! Και οι σκληροί έχουν περισσότερες αντοχές απ'ότι νομίζετε!
Και το συγκεκριμένο KIA έχει Carputer και δουλεύει απροβλημάτιστα!
http://www.carputermania.gr/forum/at...1&d=1174574910
Έλα να δούμε κι άλλες κατασκευές!!!
|
07-06-07, 02:12
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Το ΧΒΟΧ μου είναι στο πορτ-μπαγκάζ εδώ και 2 χρόνια περίπου, με μόνη πατέντα να το κρατάει ένα 'χταπόδι από αυτά που έχει το carrefour :P . Τελικά οι σκληροί δίσκοι δεν είναι και τόσο ευαίσθητοι!
|
07-06-07, 10:27
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από billlllll
Εγώ όλο λέω θα κάτσω να φτιάξω ένα heatsheild για τη χοάνη και όλο το αναβάλλω... Από τι υλικό να το φτιάξω...;
|
Και εγώ το σκέφτομαι Βασίλη! Σκέφτομαι να φτιάξω κομμάτι (μια γωνιά) από αλουμινιο που θα το ντύσω με φύλο υαλοβάμβακα.
Μάρμελ εσύ τι λες?
Αλλιώς ίσως παραγγείλω κάτι τέτοιο από E-Bay.
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/AIR-F...spagenameZWDVW
|
07-06-07, 21:05
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
|
|
ναι μιχαλη φτιαχτο φτιαχτο...
απο αναρτηση παντως εμενα τι να πει με την αγωνιστικη το κακομοιρο?
15-06-07, 17:27
|
|
|
|
Περιοχή:
Στην κατηφόρα!
|
|
το 99% τα λέει όλα!
Εγώ επιτέλους έκανα την πατέντα με το πρώην Α/C και νυν κλιματιστικό! αυτή είναι η διαφορά του. μπορώ πλέων να ρυθμίσω θερμοκρασία μέσα στο αυτοκίνητο, την ένταση του ανεμιστήρα η να τον βάλω στο αυτόματο, και το πιο σημαντικό είναι ότι ο κομπρέσορας δεν είναι μονίμως κομπλαρισμένος. Δεν φαίνεται τίποτα στο ταμπλό, η πλακέτα μου βρίσκεται στη θέση που προβλεπόταν ο αερόσακος συνοδηγού και ο αισθητήρας του χειριστηρίου στη σχισμή του διακόπτη καλοριφέρ. δουλεύει μέχρι στιγμής άψογα.
|
15-06-07, 17:31
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
ΠΕΡΙΣΣΟΣ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από stm2001gr
το 99% τα λέει όλα!
Εγώ επιτέλους έκανα την πατέντα με το πρώην Α/C και νυν κλιματιστικό! αυτή είναι η διαφορά του. μπορώ πλέων να ρυθμίσω θερμοκρασία μέσα στο αυτοκίνητο, την ένταση του ανεμιστήρα η να τον βάλω στο αυτόματο, και το πιο σημαντικό είναι ότι ο κομπρέσορας δεν είναι μονίμως κομπλαρισμένος. Δεν φαίνεται τίποτα στο ταμπλό, η πλακέτα μου βρίσκεται στη θέση που προβλεπόταν ο αερόσακος συνοδηγού και ο αισθητήρας του χειριστηρίου στη σχισμή του διακόπτη καλοριφέρ. δουλεύει μέχρι στιγμής άψογα.
|
εεεε να τωρα βλεπεις.....μας αναβεις φωτιες καλα καλα κ μας αφηνεις ετσι.....ρε μαστορα,φωτογραφιες σχεδια λεπτομερειες????Θελω κ γωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
15-06-07, 21:39
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
|
|
ευγε σταματη το πες και το κανες....
16-06-07, 13:16
|
|
|
|
Περιοχή:
Στην κατηφόρα!
|
|
Ξέχασα να σας πω για τον αντικόφτη τελικής που έκανα! τσάκωσα τους παλμούς που στέλνει το κοντέρ τους υποδιπλασίασα και τους πέταξα στον εγκέφαλο με ένα τσιπάκι (τσακίρης) τώρα ο ανεγκέφαλος βλέπει τα μισά χλμ. Θα μπαίνει κόφτης στα 380 και το καλό ότι δεν βλέπω διαφορά στην επιτάχυνση (μεγαλύτερη ή μικρότερη).
φωτογραφίες ξεχνάω να βγάλω ρε γαμώτο! όταν αφοσιώνομαι σε κατασκευή δεν έχω επικοινωνία με το περιβάλλον. Δεν τρώω, δεν πίνω, δεν φωτογραφίζω! Ευτυχώς με μαζεύει η γυναίκα κατά τις 12 αλλιώς μέχρι το πρωί
|
|
|
|
17-06-07, 16:03
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από stm2001gr
Ξέχασα να σας πω για τον αντικόφτη τελικής που έκανα! τσάκωσα τους παλμούς που στέλνει το κοντέρ τους υποδιπλασίασα και τους πέταξα στον εγκέφαλο με ένα τσιπάκι (τσακίρης) τώρα ο ανεγκέφαλος βλέπει τα μισά χλμ. Θα μπαίνει κόφτης στα 380 και το καλό ότι δεν βλέπω διαφορά στην επιτάχυνση (μεγαλύτερη ή μικρότερη).
φωτογραφίες ξεχνάω να βγάλω ρε γαμώτο! όταν αφοσιώνομαι σε κατασκευή δεν έχω επικοινωνία με το περιβάλλον. Δεν τρώω, δεν πίνω, δεν φωτογραφίζω! Ευτυχώς με μαζεύει η γυναίκα κατά τις 12 αλλιώς μέχρι το πρωί
|
σταματη κανοντας αυτο το τρικ στον εγκεφαλο σου μηπως ειδες καποια διαφορα στον κοφτη στροφων αν αλαξε? αυτο που εκανες το ειχα κανει παλια αλλα μετατοπιστηκε ο κοφτης απο 7800 σε 7400. ειχα τελικη πανω απο 190 ομως. ειχα βαλει διακοπτακι. οταν δεν ηθελα τελικη πανω απο 190 μου ανεβαζε 7800 κανονικα!!!
κουφο?
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17908192 seconds (83,08% PHP - 16,92% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:27. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|