Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 02-06-07, 20:33
Το avatar του χρήστη Roy-D
Roy-D Offline:
Moderator

Μοντέλο: RoyalΕ11 f/l
Περιοχή: Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 587
Roy-D είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
παρε Ε12 και υππερκυβισε το...δεν σπαει και θα εχεις και γκαζια!
Παλιά 02-06-07, 21:19
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1244
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ρεκτιφιε? ρε τι ψαχνετε τοτε να βρειτε. αρα επεσα μεσα με τα πρωτα λεγαμενα μου...
εχει γινει λαθος εφαρμογη-μετρηση.

οχι αυτο μοτερ δε σπαει. προκαλω τον οποιονδηποτε να το κρατησουμε οση ωρα θελετε στους κοφτες. ακομα και με νεκρα.ΔΕ ΣΠΑΕΙ.δοκιμασμενο πραμα.για αυτο υπαρχει και ο κοφτης. αν εσπαγαν ετσι απλα τα μοτερ τοτε το CBR μου επρεπε να ειχε σπασει πριν πολλα χρονια. ακομα βαραει 15αρες πρωι πρωι.οσο δουλευει ο κοφτης το μοτερ ειναι προστατευμενο.

αρκετα 4A εχω ακουσει οτι απλα εχουν χτυπησει μπιελα. εκει παιζει ρολο η κακη λιπανση...
φιλε γιαννη εχει γινει καποιο λαθος στο μετρημα και στην εφαρμογη.και μακρια απο αυστραλεζικα μεταλλα. μονο μαμα.
βασιλη ειδες γιατι δεν θελω να ανοιξω τον κινητηρα μου? για παντα ετσι θα ειναι...

roy D ασε ρε με τα γκαζια εσυ.... πιο σιγα!!!

γιαννη να σε ρωτησω κατι? αυξησες το οριο στροφων? αν ναι ποσο το πηγες? γιατι απο ενα σημειο και μετα δεν προλαβαινουν τα ελατηρια των βαλβιδων να τις επαναφερουν με αποτελεσμα να περναει φλογα στην εισαγωγη
Παλιά 02-06-07, 21:36
Το avatar του χρήστη tsaftsouf20V
tsaftsouf20V Offline:

Μοντέλο: ΑΕ86 Levin
Περιοχή: Βολος
Ευχαρίστησε: 0
Δύναμη Σεβασμού: 335
tsaftsouf20V θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Ο κοφτης ανεβηκε στις 9000 αλλα δεν παιζει προβλημα μεχρι εκει.Μετα αρχιζουν τα προβληματα!Γενικα το αμαξι ζωντανεψε πολυ! Κ κατι κουλο! Το vv-t ενεργοποιητε μετα τις 2300 κ 15% γκαζι κ απενεργοποιητε στις 6500 αλλα δεν πεφτει η ιπποδυναμη μεχρι τις 7700!!! ΚΟΥΛΟ???
Παλιά 02-06-07, 21:44
MARMEL Offline:
Αdministrator

κουλο.......
Παλιά 03-06-07, 00:21
Το avatar του χρήστη Roy-D
Roy-D Offline:
Moderator

Μοντέλο: RoyalΕ11 f/l
Περιοχή: Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Δύναμη Σεβασμού: 587
Roy-D είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
και μεχρι τις 9000???πεφτει η δυναμη ή μενει εκει που ειναι?
Παλιά 03-06-07, 00:51
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 845
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Πανο ολα ειναι θεμα μηχανικου....
Εδω πανω τα ανοιγουν και δεν κανουν κιχ οπως και τα τουρμπατα
Υ.Γ.
Και αυτος ο μυθος καταριφθηκε τα 20ν σπανε...

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-06-07, 13:30
Carinaman Offline:
Πορωμένο Μέλος

Περιοχή: Athens
Δύναμη Σεβασμού: 302
Carinaman είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Δεν καταριφθηκε κανενας μυθος.. Μαμα 20v δε σπαει η τουλαχιστον οχι ετσι ευκολα.. Εδω μιλαμε για προγραμματα κτλ κτλ..

Καταρχας περαστικα Γιαννη, κριμα να σε ταλαιπωρει τοσο..

Αλλα ρε συ εγω με ενα πραγμα απορησα.. Ποιος ειναι τοσο ηλιθιος που σου εβαλε μπιελες απο ασημι?!?!?!?!??? Γιατι να το κανεις αυτο αν ειναι να μην τουρμπισεις?? Για αντοχη και βλακειες που λενε? Αυτο μονο αν τουρμπισεις, αλλιως δεν εχει αναγκη το μοτερ οσο ειναι ατμοσφαιρα.. Και ειναι και πιο βαριες απο του μαυρου! Αντοχη και βλακειες, σκεφτηκε κανεις απο τους πανιβλακες που σου τις εβαλαν οτι ολο το συστημα μπιελες-πιστονια-στροφαλος ειναι ζυγισμενα για να δουλευουν αρμονικα?? Και οτι εσυ βαζοντας απλα και μονο τις μπιελες απο το ασημι χαλας την ισσοροπια του ολου συστηματος?? Ξερεις ποσο σημαντικη ειναι αυτη η κινηση οταν δουλευει τοσο ψηλα το μοτερ.. Οσοι βαζουν μπιελες απο ασημι γιατι τουρμπιζουν, ζυγιζουν ξανα το συστημα με βαση τις νεες μαζες των πιστονιων μπιελων-στροφαλου-βολαν.. Και να σε ρωτησω και κατι αλλο.. Δε θα σου πω το σχολιο μου ακομα γιατι θελω να καταλαβω τι πραγματικα εγινε.. Γιατι σου εβαλε στροφαλο απο ασημι? Περιμενω απαντηση σε αυτο και θα σου πω μετα..

Τωρα εγω πιστευω οτι την πατησες οπως σωστα ειπαν τα παιδια απο κακη εφαρμογη και μεταλα κτλ κτλ.. Αλλα θελω να μας πεις και τι εγινε με το προγραμμα και ποιος το ρυθμισε.. Καταρχας 9000σαλ ειναι πολλες... Εγω στο μαυρο 20v ενος φιλου που του εβαλα dastek προσφατα(ναι εγω το πηγα γιατι εκεινος δεν μπορουσε), του εβαλα τον κοφτη στις 8500 και πολυ ειναι και μαλιστα ουτε καν κρατησα το μοτερ εκει για να το μετρησω γιατι τρωει ζορι.. Στις 9000σαλ με μαμα εκκεντρα και χταποδι δε νομιζω οτι κερδιζεις τιποτα.. Τωρα οσον αφορα τη χοανη για την πρωτη φορα που ειπες κτλ, αν χτυπαγε πυρακια θα το ακουγες αφενως και αφεταιρου το μοτερ εχει knock sensor και κοβει καργα αβανς οταν χτυπαει πυρακια.. Τωρα με αυτον τον αγραφο δεν ξερω τι παιζει, τι αγραφος ειναι? Πιστευω οτι και το προγραμμα εβαλε το χερακι του προσθετοντας ζορι στα σημεια.. Επισης μετα το δυναμομετρο το ρυθμισατε στο δρομο? Γιατι δυναμομετρο και δρομος δεν εχει σχεση, ελπιζω να το ξερεις αυτο..

Τελος με τη συμπιεση τι εχεις κανει? Αν εχεις βαλει φλατζα και εχεις εκτοξευσει τη συμπιεση μην περιμενεις και πολλες αντοχες.. Ειναι απο τα λιγα πραγματα που εχω δει να ζοριζει τοσο πολυ τους προγραμματιστες, ηαυξημενη συμπιεση και τα πυρακια που βαραει το μοτερ οταν την αυξησεις πανω απο το 11.5:1..

Να πω και κατι τελευταιο.. Πριν κανεις αυτες τις κινησεις, γιατι δε ρωτας και απο δω τιποτα? Δεν ειμαστε ξερολες αλλα ισως 1-2 πραγματακια που θα πουμε να αποτρεψουν πολλες τετοιες καταστασεις.. Γιαυτο υπαρχουν τα φορα.. Η ισχυς εν τη ενωσει!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-06-07, 17:24
Το avatar του χρήστη SavvasKE35
SavvasKE35 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: Θεσσαλονικη
Δύναμη Σεβασμού: 354
SavvasKE35 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος SavvasKE35 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL Εμφάνιση μηνυμάτων
αν εσπαγαν ετσι απλα τα μοτερ τοτε το CBR μου επρεπε να ειχε σπασει πριν πολλα χρονια. ακομα βαραει 15αρες πρωι πρωι.οσο δουλευει ο κοφτης το μοτερ ειναι προστατευμενο.
ρε marmel, τι CBR?

με cam gear drivetrain? η κανα 600αρι F3?

το απλο τοτε CBR400RR, με τα 78 αλογακια του, το ειχαν ολοι οι τοπικοι κανγουροι κ γυριζε με λαδι της οκας, ολη μερα στις 17000 στρ, παραπονο το εχουμε μεχρι κ σημερα να δουμε 400 RR σπασμενο μοτερ.

δε το δικο μου, απλο CB 400 SF,με αλυσιδα εεκ,κατα τα αλλα ιδιο, το καναμε τεστ μακρας διαρκειας, 35000 χλμ με τα ιδια λαδια, με 1-2 λιτρα συμπληρωμα. motul V300 για μοτο.

ε, ρε, δεν.....ουτε ο ηχος αλλαξε.

βεβαια το πουλησα σε εμπορα μοτο ετσι, οποτε τον ειπα:

"μαστορα, εχει τα χιλιομετρα για σερβις, καντο καμια αλλαγη λαδια-φιλτρο!"
Παλιά 03-06-07, 22:08
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 845
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Γιαννη τσαμπα πετας τα λεφτα σου ρε φιλε...
Δεν πιστευω να με παρεξηγησεις αλλα ηταν καθαρα πεταμα χτηματων...
Εγω ξερω οταν περνεις κατι το βελτιωνεις παιρνεις ενα ασημι το κανεις μαυρο δεν παιρνεις ενα μαυρο να κανεις ασημι...

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-06-07, 01:25
MARMEL Offline:
Αdministrator

CBR 600F3 με καδενα ρε. εχει φαει τους κοφτες της ζωης του. ακομα ουτε το ρελαντι δεν εχω ρυθμισει. ουτε προκειται ποτε...
το πηρα με 9000κμ και εχω κανει 62000. ολα αβιαστα στις ψηλες στροφες....
κινητηρας εγγυηση..... τι? service? χαχαχαχαα τι ειναι αυτο? τρωγεται?
CB1 400 που ειχα εκει να δεις λιωσιμο. αλλο πραγμα τα γραναζια.(cam gear train).Το CB400SF που ειχα μου τη γλυτωσε γιατι το κρατησα λιγο και το ψιλολυπομουν γιατι ηταν σαν καινουργιο.αλλα οχι 78 αλογα το 400 το RR.ελεος ρε. ολα τα 400 ειχαν 59 αλογα.με πιο δυνατο κινητηρα ολων του CB1 400. ποτε κανενα δεν ειχε παραπανω. ολα τα ιαπωνικα τουλαχιστον.το sf400 το κλειστο ειχε 45.

μπιελες απο ασημι? μεγα λαθος ρε γιαννη. αυτες οι μπιελες ειναι για full τουρμπισμα. αν θες να δουλευεις πανω απο 1.2 bar οι μπιελες απο ασημι ειναι μονοδρομος. ολοι αυτες βαζουν. αλλα μονο για υψηλες απαιτησεις τουρμπισματος....
η καρινα με τα 339 ατια μπιελες απο ασημι φοραει και ζει και βασιλευει!!!

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Τι εβρεξε παλι !!!!!! Fanis OFF TOPIC 12 26-04-14 22:02
Καθρεπτης Ε12 f/l Εσπασε... Θωμας.Κ SUPPORT 6 01-10-10 00:11
εσπασε το ντουλαπακι....sos.... giorgisrog SUPPORT 21 19-04-10 19:41
Παμε παλι. endurasKE-30 OFF TOPIC 0 20-02-09 13:18
Εσπασε το χερι του ο Capirossi GIANNIS_G6 MOTO GP 1 09-06-08 19:18

Page generated in 0,17124701 seconds (81,94% PHP - 18,06% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:45.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com