για μένα αν δεν θέλει να κάτσει στον Ολυμπιακό ο κ. Ριβάλντο στο καλό και να μη μας γράφει. Όσον αφορά τον Κόκκαλη συμφωνώ ότι είναι επιχειρηματίας και βγάζει χρήματα από τον Ολυμπιακό. Δεν θα ξεχάσω όμως τα πέτρινα χρόνια που γινόντουσαν πράγματα και θαύματα και ο Ολυμπιακός ήταν θύμα και έρμαιο των υπολοίπων. (κάπου στην φωτογραφία
http://patissia.ultras.gr/ είναι και η φάτσα μου, σε εποχές που κυκλοφορούσαμε με τη ψυχή στο στόμα). Για τον Ντέμη διαφωνώ ριζικά. Αυτός είναι που ανέβαινε στη Σκεπαστή και φώναζε τους ..γαμ......... μετά από κάθε γκολ. Αυτός χοροπήδαγε σαν τον Πίθηκο μπροστά στη Σκεπαστή και τώρα αυτούς που καλόπιανε τους παραδίνει στην Αστυνομία. Αυτός είναι που έπεφτε κάτω και έκανε τα καραγκιοζιλίκια σαν ποδοσφαιριστής. Εγώ προσωπικά το θεωρώ διπρόσωπη συμπεριφορά. Απλά τώρα έχει ενδυθεί το προσωπείο, την persona του σωτήρα και του άμεμπτου. Όσον αφορά το επιχειρηματικό κομμάτι μιλάμε για τον άνθρωπο που φώναζε για το άρθρο 44, του χαρίστηκαν χρήματα και υπάρχουν άλλες ομάδες που με μικρότερα χρέη πέσανε κατηγορίες. Τώρα για το αν κάνει το κέφι του και πάλι διαφωνώ. Δεν είναι δυνατό να διακινέι τόσα χρήματα. Φέτος ο Ντέμης διακινεί περισσότερα χρήματα από Βαρδινογιάννη και Κόκκαλη. που τα βρήκε??????? Από το μεράκι του και την αγάπη του? Δεν νομίζω..........
Για τον Βαρδινογιάννη θεωρώ ότι απλά βγάζει τρελό χρήμα από τον Παναθηναικό. Αν Θέλω να μιλήσω για κάποιον που κάνει το κέφι του και προωθεί τον αθλητισμό, θα μιλήσω για τον Γιαννακόπουλο του μπάσκετ, που παρότι είμαι Ολυμπιακός, τον παραδέχομαι για το πάθος του.