Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
13-03-08, 00:06
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αγ.αναργυροι-Μεσολογγι
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
η μπορει να εγινε και το αλλο να το πηγαινε ταπα ο πατερας σου στο χωριο να το λυσαξε και να εβαλε βενζινα για να πει κοιτα το πηγα σιγα και δεν εκαψε τιποτα.χα χα χα
|
13-03-08, 00:16
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΜΠΡΑΧΑΜΕΣ
|
|
για το θεμα τς βενζινης δηλαδη το ποσο εχει καψει νομιζω οτι ειναι αλλο θεμα δηλαδη εχω παρατηρησει κ στα 2 κορολα που χουμε στην οικογενεια ειναι οτι ο δεικτης ειναι δυσαναλογος δηλαδη απ τν μεση κ πανω φαινεται οτι εχει κανει πολλα χλμ και εχει καψει λιγο καυσιμο κ απ τν μεση κ κατω [πεφτει] πιο γρηγορα.νομιζω οτι αυτο ειναι.το χω ρωτησει κ σε αντιπροσωπεια κ μου ειπαν οτι σας λεω οποτε ο μονος τροπος να δεις πραγματικα ποσο καιει ειναι να γεμισεις το ρεζερβουαρ μετα το ταξιδι για να δεις ποσα λιτρα εκαψε
|
13-03-08, 01:32
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
spirosg6 δεν υπαρχει τετοια περιπτωση να το σαπισε το αυτοκινητο, καθως τελη Γεναρη ειχα περιπετεια με σασμαν και δισκο-πλατω, οποτε δεν το σκοτωνει κανεις απο την οικογενεια, και γενικα δεν εχει φαει ποτε του σκοτωμα. Απο κει και περα, mad δεν ειπα οτι ευθυνονται ΜΟΝΟ τα μπουζοκαλωδια, ΑΛΛΑ αυτο ειναι ενα λιθαρακι στην συνολικη βελτιωση που εχει το αυτοκινητο. Και τελος για να μιλησω με νουμερα. Με γεμισμενο απο Αθηνα το ρεζερβουαρ, το αυτοκινητο εκανε 400 χιλιομετρα: 300 χιλιομετρα Αθηνα-Κυπαρισσι Λακωνιας, και μετα 100 χιλιομετρα με στροφιλικι και φορτωματα Κυπαρισσι Λακωνιας-Σκαλα Λακωνιας. Στη Σκαλα οπου και εγινε ανεφοδιασμος, ο μετρητης σταματησε στα 32 ευρω και με το κλασικο γεμισμα μεχρι και τον λαιμο, εγραψε 35.
|
13-03-08, 10:13
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Οταν λες συνολική βελτίωση εννοεις το τελικό και την χωανη pipercross (και τωρα και τα μπουζοκαλώδια?)
Βασικά χωάνη και τελικό πιο πιθανόν ειναι να σου αυξήσουν την καταναλωση παρα να στην μειώσουν. Τεσπα, δεν θελω να αμφισβητήσω αυτα που γραφεις απλα προσπαθω να βρω μια πιο λογική εξήγηση. Αν οντως ειναι ετσι η κατασταση μαλλον εχεις βρει το μαγικό συνδιασμό ενάντια στις συνεχείς αυξήσεις της βενζίνης!
Παντως αυτο που λενε τα παδια, δλδ ότι ο δεικτης της βενζίνης απο πανω μεχρι μεση παει πιο αργα ενω απο μεση μεχρι κατω παει πιο γρήγορα ειναι στανταρ ΣΕ ΟΛΑ τα κορολλα...
|
13-03-08, 10:54
|
|
|
Περιοχή:
Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Σε όλα τα αυτοκίνητα θα έλεγα εγώ οτι είναι στάνταρ, αφού η κατανομή του ρεζερβουάρ δεν είναι ομοιόμορφη.
13-03-08, 10:59
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Μπα Σπύρο... Στα Ιταλικά που έχουμε σε όλο το φάσμα ίδιο κατεβαίνει...
|
13-03-08, 15:30
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Δεν μιλαω μονο για χοανη και τελικο. Εχω πει πολλες φορες οτι ολη η εξατμιση ειναι αλλαγμενη, απο χταποδι μεχρι τελικο. Και να σου πω και κατι αλλο φιλε mad? Πως ειναι δυνατον να σου καψει βενζινη ενα αυτοκινητο που μεχρι τις 4000 δεν ακους την μηχανη του? Μακαρι να χα το διπλωμα να το κατεβασω σε καμια συναντηση να το δειτε, και γιατι οχι, να σας πηγαινα και βολτα να δειτε οτι δουλευει πολυ ανετα.
|
13-03-08, 16:08
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Ok ρε συ JL... όπως εγραψα πιο πάνω δεν σε αμφισβητώ στο ότι έκαψε λίγο. Απλά προσπαθω να εξηγησω το γιατι, μιας και τα νούμερα βενζίνης που έκαψε είναι όντως καταπληκτικά. Μακαρι να εκαιγε σε όλους μας έτσι.
Και συμπληρωνω πως με αλλαγη εξατμισης, χωανες κτλπ συνήθως παρατηρούμε αυξηση της καταναλωσης και όχι μείωση.
Πάντως, ανεξηγητο ή όχι, φαίνεται ότι το μοτεράκι σου δουλευει ρολόι και κελαιδάει! Ευχομαι να συνεχίσει έτσι απροβληματιστα!
Πες μας και εμας το μυστικό γιατι μας έχει σκίσει η άνοδος του πετρελαίου !!!
|
13-03-08, 16:35
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Τι να σου πω φιλε μου. Κι εγω εχω εκπλαγει με την κατασταση του. Το μονο που του κανω ειναι να του αλλαζω γυρω στις 4000 χιλιομετρα τα λαδακια του βαζοντας τα συνθετικα Valvoline SynPower 5-40 (απο την αρχη το ειχα με τετοιο λαδι), και την βενζινουλα του την 100αρα (μηπως ειναι αυτα τα μακροχρονια ωφελη αυτου του τυπου βενζινης που φωναζουν οι εταιριες?). Οσο για την χοανη και το τελικο, κι εγω περιμενα να μου ανεβει η καταναλωση, αλλα εδω δεν εγινε το πιο απλο: ουτε καν που αγριεψε ο ηχος της μηχανης!!! ισα ισα που ηρεμησε!!
|
13-03-08, 17:03
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Πάντως όπως είπαν και άλλοι φίλοι εδώ, μην βασίζεσαι και πολύ στο δείκτη.
Εμένα είναι στο 1/4 και με 10 ευρώ πάει κοντά στα 3/4
Μετά μπορεί να θέλει άλλα 30 για να γεμίσει.
Καλύτερα γέμισμα - διαδρομή - και ξαναγέμισμα στο τέλος να δούμε πόσο έκαψε.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16931891 seconds (82,22% PHP - 17,78% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:05. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|