Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
17-05-07, 22:47
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
ειπαμε υπαρχουν και οι ανωμαλιες. οταν οδηγας αμαξι ομως δεν βλεπεις τι μαλακας οδηγος ειναι στο αλλο αμαξι. οταν οδηγας μηχανη ομως ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ μηδενος εξαιρουμενου ειναι επικινδυνοι...
ελπιζω να με καταλαβαινετε. αν οχι τι να πω..
λυπαμαι. δεν θα καταληξει πουθενα και ποτε αυτη η κουβεντα!!!!
σας ξαναλεω οτι οδηγαω και τα δυο απο πολυ πολυ μικρος εως τωρα και πιστευω οτι ξερω απολυτα τις διαφορες...
οδηγηστε γρηγορα μηχανη να σας κλεισουν για να καταλαβετε τι λεω. αλλιως δε γινεται τπτ
18-05-07, 11:28
|
Μικρό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παρ'όλο που δεν είμαι fun της μηχανής και δεν έχω ανεβει ποτέ, πάντα σκέφτομαι τους μηχανόβιους γιατί έχουν δει πολλά τα μάτια μου... Έτσι,επειδη κυκλοφορώ πιο συχνά αττική/εθνική οδό πάντα τους σέβομαι και τους κάνω χώρο να προσπαράσουν. Δεν δέχομαι όμως να κάνουν προσπέραση δυο μηχανόβιοι ταυτόχρονα ο ενας από δεξιά μου και ο άλλος από αριστερά μου. Θα πρέπει κάποια στιγμή να σέβαστουν κι αυτοί με τη σειρά τους τους οδηγούς αυτοκινήτων... Και πρέπει να προσέχουμε όλοι με όποιο μέσο κι αν χρησιμοποιούμε!
Φιλικά
|
18-05-07, 11:53
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παντως παιδια , να σας πω χτες , οτι ηταν ενα σκουτερακι πισω μου , για αρκετη αποσταση με την μεγαλη σκαλα!!!! Με ειχε στραβωσιε πληρως και δεν μπορουσα να κανω στην ακρη για να με περασει τουλαχιστον... Σε καποια στροφη , εκανα καπως στην ακρη και ανοιξα το παραθυρο και του ειπα να κλεισει την μεγαλη σκαλα γιατι τον στραβωνεις τον μπροστα. Αυτος με κοιταξε με περιφρονυση , με προσπερασε και συνεχισε ακαθεκτος. Πραγματικα ειπα να τον παρω απο πισω και να πηγαινω και εγω με την μεγαλη σκαλα , αλλα μετα το μετανοιωσα γιατι σκεφτηκα οτι δεν αξιζει. Αυτο που θελω να (ξανα)πω ειναι ,ναι να σεβομαστε τα 2κυκλα , αλλα πρεπει και αυτα να μας σεβονται , για να μπορεσει να υπαρξει ισοροποια...
|
|
|
|
18-05-07, 12:47
|
|
Moderator
|
|
Ευχαρίστησε: 4
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Με λίγα λόγια είναι Ε Λ Α Χ Ι Σ Τ Ο Ι αυτοί που ξέρουν να οδηγούν μοτοσυκλέτα σωστά και να προστατευουν τον εαυτό τους.
|
Συμφωνώ απόλυτα!! Όπως υπάρχουν οδηγοί αυτοκινήτων που ξέρουν να οδηγούν, και άλλοι που δεν ξέρουν και είναι και ανεγκέφαλοι, έτσι και με τις μοτοσυκλέτες. Επίσης αν κάποιος που οδηγάει αυτοκίνητο είναι απρόσεκτος και άσχετος το ίδιο απρόσεκτος και άσχετος θα είναι και όταν καβαλάει την μηχανή του!
Άρα το 200% που λες ρε Πάνο δεν στέκει...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL
στο 98% των ατυχηματων με μηχανη 200% φταιει ενα αμαξι που τις εκλεισε η οτι αλλο δεν ξερω.
|
Δε λέω ίσως στις περισσότερες των περιπτώσεων να φταίει ο οδηγός αυτοκινήτου, αλλά όχι κι έτσι! Έχω δει οδηγούς όλων των ηλικιών, από 15-60 να κάνουν τα απίστευτα, να τραβάς τα μαλλιά σου!
Δεν οδηγάω μηχανή αλλά είμαι συνοδηγός συχνά πυκνά και καταλαβαίνω τον κίνδυνο. Κι όταν είμαι στο αυτοκίνητο προσπαθώ και να προσέχω και να τους διευκολύνω στην κίνηση! Αλλά όπως τους σέβομαι εγώ, δεν ζητώ να μας σέβονται, το απαιτώ! Γιατί αν γίνει κάτι, ο οδηγός του αυτοκινήτου θα βρει τον μπελά του!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από diafanh-psyxh
στην Πατησίων σήμερα το πρωί που πήγαινα στη δουλειά έκανε στάση το τρόλε'ι' και το παπακι προσπέρασε από δεξιά.ε λίγο έλειψε να γίνει το κακό με μια θείτσα που κατέβαινε.δεν λέω να μπεις στη λεωφορειολωρίδα αλλά μη προσπερνάς και τα μέσα μαζικής μεταφοράς από δεξιά ειδικά όταν σταματάνε
|
Έτυχα μπροστά σε τέτοιο περιστατικό σε στάση λεωφορείου, αλλά αυτός που έκανε την εξυπνάδα την πάτησε γιατί εκείνη την στιγμή περνούσε από κει ένας της ομάδας Ζ...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Geo! : 18-05-07 στις 13:10.
|
18-05-07, 13:01
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Geo!
Όπως υπάρχουν οδηγοί αυτοκινήτων που ξέρουν να οδηγούν, και άλλοι που δεν ξέρουν και είναι και ανεγκέφαλοι, έτσι και με τις μοτοσυκλέτες.
|
Δεν διαφωνώ σε αυτό. Έχεις απόλυτο δίκιο. Απλά το είπα έτσι γιατί για τις μηχανές κάποιο ψιλοατύχημα μπορεί να αποβεί μοιραίο, ενώ για το αμάξι μπορεί απλά να είναι μια γρατζουνιά στους προφυλακτήρες. Άρα ο οδηγός μοτοσυκλέτας πρέπει να είναι 10 φορές πιο προσεκτικός από τον οδηγό αυτοκινήτου.
|
18-05-07, 13:08
|
|
Moderator
|
|
|
|
Ξέχασα να διευκρινίσω ότι συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!! Γι'αυτό τόνισα αυτό που είπες! Και απλά έγραψα το υπόλοιπο για συμπλήρωμα κυρίως γι'αυτούς που λένε πως οι μοτοσυκλετιστές είναι αλάθητοι!
Λάθος μου, το διορθώνω....
|
18-05-07, 13:15
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Για δείτε και αυτό... Έχει φάει 8 μηχανές μέχρι στιγμής.
Ο Χάρος βγήκε... βγήκε παγανιά...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη madvinegar : 18-05-07 στις 13:26.
|
|
|
|
18-05-07, 14:31
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Εδώ και μερικά χρόνια οδηγώ και εγώ μηχανάκι κυρίως εντός πόλης, όπου τα ατυχήματα είναι συχνότερα, σε σημείο που πλέον το αυτοκίνητο δεν το χρησιμοποιώ καθόλου μέσα στην πόλη. Μέσα από αυτή την εμπειρία μου λοιπόν σαν οδηγός αυτοκινήτου και δικύκλου, βλέπω ότι υπάρχουν και άσχετοι οδηγοί αυτοκινήτων που μπορεί εύκολα να προκαλέσουν ατύχημα και να τσακίσουν κάποιον μοτοσικλετιστή, αλλά και αρκετούς αναβάτες δικύκλων που ενεργούν ασυνείδητα. Δεν λέω, καλές οι σφήνες ανάμεσα από τα αυτοκίνητα, γλιτώνεις την κίνηση, ξεγλιστράς ανάμεσα από τα αυτοκίνητα, αλλά να το κάνεις με σύνεση. Τι να σου κάνει δηλαδή ο οδηγός του αυτοκινήτου όταν εσύ περνάς ανάμεσα από τα αυτοκίνητα με 50-60 χλμ/ώρα ή και περισσότερο; Τις περισσότερες φορές τέτοια διερχόμενα μηχανάκια, τα έχω αποφύγει όχι γιατί τα είδα... αλλά γιατί τα ΑΚΟΥΣΑ να έρχονται... Ξέρετε πόσες φορές μου την έχει γλιτώσει μηχανάκι, ενώ εγώ μπλοκαρισμένος στην κίνηση σε δρόμο μονής λωρίδας κυκλοφορίας, έχω ανάψει φλας να στρίψω σε διασταύρωση και την ώρα που κάνω να στρίψω βλέπω από τον καθρέπτη να έρχεται σφαίρα μηχανάκι; Τι να του πεις τώρα;
Σαφώς, πρέπει να έχουμε όλοι μας οι οδηγοί αυτοκινήτων κάποια παιδεία σχετικά με την κίνηση δικύκλων στο δρόμο, αλλά και πιο σημαντικό, οι αναβάτες πρέπει να έχουν αντίστοιχη παιδεία για την κίνηση των αυτοκινήτων στους ίδιους δρόμους που κινούνται και αυτοί. Το γεγονός ότι εμείς με τα δίκυκλα έχουμε την δυνατότητα για μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων στους δρόμους λόγω μεγέθους οχήματος και ευελιξίας, δεν μας κάνει και απόλυτους άρχοντες του οδοστρώματος... Εξάλλου, εμείς πρέπει να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί, αφού εμείς θα πάθουμε την μεγαλύτερη ζημιά σε περίπτωση ατυχήματος με ένα αυτοκίνητο...
18-05-07, 15:41
|
|
Moderator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Για δείτε και αυτό... Έχει φάει 8 μηχανές μέχρι στιγμής.
Ο Χάρος βγήκε... βγήκε παγανιά...
|
Έχει άχτι στους τροχονόμους όμως!!!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,19066405 seconds (82,63% PHP - 17,37% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:58. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|