Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Φοράτε ζώνη ασφαλείας???
|
Πάντα, ακόμα και όταν κάθομαι πίσω
|
|
43 |
31,39% |
Μόνο όταν κάθομαι μπροστά
|
|
79 |
57,66% |
Μόνο στις εθνικές οδούς
|
|
7 |
5,11% |
Αναγαστικά, γιατί χτυπάει η ειδοποίηση
|
|
1 |
0,73% |
Όταν το θυμάμαι
|
|
5 |
3,65% |
Όταν με ειδοποιούν για μπλόκο της τροχαίας
|
|
2 |
1,46% |
Μπααα... δεν ταιριάζει με τα ρούχα μου (όχι)
|
|
0 |
0% |
|
|
25-04-07, 14:52
|
|
Moderator
|
|
Ευχαρίστησε: 4
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ma-corolla
Μπάινω μέσα κλέινω την πορτα τραβάω τη ζώνη και βάζω το κλειδί στον κινιτήρα και εφυγα.
|
ΧΑΧΑΧΑ Κάπως έτσι κι εγώ αλλά με άλλη σειρά...Μπαίνω μέσα, κλείνω την πόρτα, βάζω το κλειδί, ανάβω τον κινητήρα, ανάβω το carputer, τραβάω τη ζώνη και έφυγα! Είναι θέμα συνήθειας!!
Παράθεση:
Αν δεν βάλω δεν ξερω νοιώθω κάτι να μου λίπει.
|
Το ίδιο ακριβώς παθαίνω!!
|
28-04-07, 09:26
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Εγώ παιδια συνήθισα με ζώνη.Μπάινω μέσα κλέινω την πορτα τραβάω τη ζώνη και βάζω το κλειδί στον κινιτήρα και εφυγα.Αν δεν βάλω δεν ξερω νοιώθω κάτι να μου λίπει.Ζωνη σωζει ζωες...
|
Οπως μεγαλωσει καποιος, ετσι θα μαθει κιολας. Κι εγω αν δεν φορεσω ζωνη, νοιωθω λες και δεν φοραω ζωνη στο παντελονι(!!!). Μ' αρεσει που με "κραταει" στο καθισμα.
Κατι σχετικο και ασχετο. Οταν ειχα τρακαρει το AVENSIS του πατερα μου, στριβοντας το τιμονι για να κανω ελιγμο επεσα σ' ενα μανδροτοιχο. Ανοιξε ο αεροσακος, ο οποιος μου πεταξε τα χερια απο το τιμονι (στο δεξι βραχιονα εχω ακομη το σημαδι απο το "καψιμο", ασε που τρομαξα) και επισης μπλοκαραν οι ζωνες. Το οτι μπλοκαρουν οι ζωνες το θεωρω λιγο επικινδυνο.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη TOLIS EE80 : 28-04-07 στις 19:58.
|
28-04-07, 10:18
|
|
|
|
Περιοχή:
Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Τολη αν δεν μπλοκαρε τοτε η ζωνη θα ειχες ενα πολυ ασχημο κοπανημα πανω στον αεροσακο με δυστηχως οχι καλα αποτελεσματα.Οποτε αστο οι ζωνες πρεπει να μπλοκαρουν και αεροσακο να μην εχεις για να μην κοπανησεις στο τιμονι.Δεν θελω να φανταζομαι τι μπορει να γινει αν δεν φοραω ζωνη και εχω ατυχημα.
Υσ και μην νομιζεις οτι μην φορωντας ζωνη σε καλο στουκι θα κρατηθεις απο το τιμονι,ειναι τοση η ορμη και απο την ιδια σου την δυναμη θα σπασουν τα χερια σου(η και τα δικα μου) με αποτελεσμα να χτυπησεις σοβαρα και παλι.Κατι ξερουν οι κατασκευαστες που φτιαχνουν τις ζωνες ετσι.
28-04-07, 10:28
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
εγω σκεφτομαι οτι το προστιμο τις ζωνης ειναι 4 σφυρηλατες μπιελες και αναγκαστικα αφου πρωτα με πιασει η καρδια μου την φοραω..
28-04-07, 10:34
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
ακριβώς όπως τα λέει ο Γάννης.λίγο offtopic βέβαια αλλά πρέπει να το πω.σε περίπτωση τρακαρίσματος πρέπει να αφηνόμαστε.όχι να τεντόνουμε τα πόδια και τα χέρια για να κρατηθούμε κλπ κλπ γιατί θα τραυματιστούμε πολύ πιο σοβαρά.όπως και οι οδηγοί μηχανών όταν δουν τα σκούρα αφήνουν τη μηχανή.
επομένος το μόνο μέσο προστασίας της ζωής μας είναι η ζώνη.αν αγαπάτε τη ζωή σας πολύ απλά αγαπήστε και τη ζώνη ασφαλείας
|
28-04-07, 14:07
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Εγώ απάντησα Μόνο όταν κάθομαι μπροστά, γιατί σπανίως κάθομαι πίσω.... όταν όμως τυχαίνει να καθομαι πίσω μερικές φορές φοράω ζώνη (ειδικά αν ο οδηγός είναι τρελαμένος...)
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
28-04-07, 20:15
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
|
|
Μαλλον το διατυπωσα λαθος. Δεν εννοω το στιγμιαιο μπλοκαρισμα της ζωνης αλλα για το μετα (αφοτου ανοιξει ο αεροσακος) που η ζωνη δεν ανοιγει παραπερα απο το μπλοκαρισμα της.
|
28-04-07, 23:27
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
Ευχαρίστησε: 0
|
|
Αν μπλοκάρει η ζώνη την τραβάς λίγο προς τα πίσω ώστε να απασφαλίσει η ασφάλεια και μετά ανοίγει κανονικά...
|
|
|
|
30-04-07, 18:47
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Από μικρό παιδί με έμαθαν να φοράω ζώνη ΠΑΝΤΟΤΕ. Έτσι, πρώτα δένω τη ζώνη και μετά ξεκινάω έστω και για διαδρομή 50 μέτρων.
Μέχρι πριν μερικά χρόνια ζητούσα από τους επιβάτες του αυτοκινήτου να φορέσουν κι εκείνοι ζώνη, αλλά δε μάλωνα μαζί τους όταν δε συμμορφώνονταν. Το 2002, όμως, τράκαρα και είδα το συνοδηγό μου να ραγίζει το παρμπρίζ με την ξεροκεφάλα του (του είχα ζητήσει 3 φορές να βάλει ζώνη και με είχε γράψει κανονικά). Ευτυχώς, λόγω σχετικά μικρής σχετικής ταχύτητας ως προς το μπροστινό αυτοκίνητο, την έβγαλε σχετικά φθηνά με σκίσιμο στο μέτωπο που του στοίχισε το μισό του φρύδι. Από τότε, καλύτερα να μαλώσω και να φανώ κακός παρά να μην φορέσει κάποιος ζώνη στο αμάξι μου.
Επίσης, προσπαθώ ως επιβάτης να μπαίνω σε αυτοκίνητα όπου όλοι οι επιβαίνοντες φορούν ζώνη γιατί έστω κι ένας να μην φοράει, μπορεί να πάρει στο λαιμό του και τους υπολοίπους:
http://www.youtube.com/watch?v=IWb5UhdMHvw
http://www.youtube.com/watch?v=e98UZ3UmT9Q
http://www.youtube.com/watch?v=1wDbrj4eIEg
http://www.youtube.com/watch?v=42e_0pzcLkw
Υ.Γ.: Μου τη δίνει όταν με κοιτούν σαν UFO επειδή φοράω ζώνη στο πίσω κάθισμα. Ακόμα περισσότερο μου τη δίνει όταν με κοροϊδεύουν. Κάποια μέρα θα βριστώ άγρια με κάποιον.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lokatzis : 30-04-07 στις 18:52.
|
30-04-07, 19:07
|
|
Moderator
|
|
Ευχαρίστησε: 4
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από lokatzis
Υ.Γ.: Μου τη δίνει όταν με κοιτούν σαν UFO επειδή φοράω ζώνη στο πίσω κάθισμα. Ακόμα περισσότερο μου τη δίνει όταν με κοροϊδεύουν. Κάποια μέρα θα βριστώ άγρια με κάποιον.
|
Μη δίνεις σημασία!! Όπως συνηθίζεις να την φοράς..., συνήθισε κι αυτούς!
Και να εύχονται μην κάνουν κανένα μικροτρακάρισμα και κλαίνε τα δόντια τους μετά ή καμιά μύτη!
Τότε θα έρθει στο νου τους αυτόματα η εικόνα σου με την ζώνη...
Υ.Γ.: Πολύ ωραία τα βιντεάκια... και σοκαριστικά! Ας αποφάσιζε το Ελληνικό κράτος να έβγαζε 1-2 τέτοια σε διαφημίσεις στην τηλεόραση και μάλιστα συχνά, και όχι μόνο κάθε Πάσχα να δείχνει ένα ποτήρι με κρασί να σπάει...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Geo! : 30-04-07 στις 19:17.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,19951200 seconds (83,90% PHP - 16,10% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:03. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|