Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
 |
|

30-11-13, 00:05
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Απο εταιρια κινητης τι προτεινετε ρε παιδια?
Εχω με κοσμοτε 3 νουμερα συνδεση και δινω 62 ευρω τον μηνα.Το 80% των τηλεφωνον που καλω ειναι κοσμοτε.
Καποιος μου ειπε για Free to Go απο την Wind που δινει χρονο προς ολους.
Αν εχει καποιος εμπειρια μπορει να με ενημερωσει?
|

30-11-13, 10:16
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
|
|
Αν θες να τους τρεξεις θα πρεπει να πας σε καποια αλλη εταιρεια και να ζητησεις φορητοτητα και των 3 αριθμων σου σε καποιο προγραμμα που σου αρεσει.
.Την ιδια ή την επομενη θα σε παρει η κοσμοτε για να σου κανει καλυτερη προσφορα(για να σε κρατησει).
Ημουν κοσμοτε και τωρα vodafone.Πριν πληρωνα στην μια γραμμη 35 ευρω για ψιχουλα απο δωρο ομιλιας και ιντερνετ και 40 στην αλλη γραμμη χωρις ιντερνετ αλλα 300 προς ολους.
Τωρα στην vodafone δινω 20 ευρω η μια γραμμη για 1500' λεπτα ομιλιας ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ.1500 sms προς ολους και 1,5gb ιντερνετ.Η 2η γραμμη με 22 ευρω και τις ιδιες υπηρεσιες.
Γενικα το κολπο της φορητοτητας πετυχαινει και τρεχτε τους.Μην τους δινετε τσαμπα λεφτα.
|

30-11-13, 13:29
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Επισης vodafone και wind συντομα γινονται ενα..

30-11-13, 14:51
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panagiotisfx
Αν θες να τους τρεξεις θα πρεπει να πας σε καποια αλλη εταιρεια και να ζητησεις φορητοτητα και των 3 αριθμων σου σε καποιο προγραμμα που σου αρεσει.
.Την ιδια ή την επομενη θα σε παρει η κοσμοτε για να σου κανει καλυτερη προσφορα(για να σε κρατησει).
Ημουν κοσμοτε και τωρα vodafone.Πριν πληρωνα στην μια γραμμη 35 ευρω για ψιχουλα απο δωρο ομιλιας και ιντερνετ και 40 στην αλλη γραμμη χωρις ιντερνετ αλλα 300 προς ολους.
Τωρα στην vodafone δινω 20 ευρω η μια γραμμη για 1500' λεπτα ομιλιας ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ.1500 sms προς ολους και 1,5gb ιντερνετ.Η 2η γραμμη με 22 ευρω και τις ιδιες υπηρεσιες.
Γενικα το κολπο της φορητοτητας πετυχαινει και τρεχτε τους.Μην τους δινετε τσαμπα λεφτα.
|
Ποιο προγραμμα εχεις βρε Παναγιωτη και δεν το βρισκω στην Vodafone?
|

30-11-13, 16:43
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
|
|
To RED 1 αλλα με 750mb επιπλεον ιντερνετ.
|

30-11-13, 17:40
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παναγιώτη, κάποιο λάθος κάνεις ή κάτι άλλο παίζει. Κατ' αρχάς στο εταιρικό μου νούμερο έχω και εγώ RED 1 και πληρώνει το αφεντικό γύρω στα 50 ευρώ, δε θυμάμαι ακριβώς πόσα. Αλλά και το site της vodafone το RED 1 το λέει με πάγιο 54 € στη καλύτερη... Σίγουρα έχεις το RED 1;

30-11-13, 20:37
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Ρε παιδια και εγω πληρωνω 12 ευρω για 600 λεπτα προς ολους με μονολεπτη χρεωση, 1 giga internet και 50 μνμτα..Υπαρχει πουθενα τετοιο προγραμμα??Τροπο θελουν ολα..Πιτες!! σου κανουν πλεον απο τις εταιριες..

30-11-13, 21:42
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Παναγιώτη, κάποιο λάθος κάνεις ή κάτι άλλο παίζει. Κατ' αρχάς στο εταιρικό μου νούμερο έχω και εγώ RED 1 και πληρώνει το αφεντικό γύρω στα 50 ευρώ, δε θυμάμαι ακριβώς πόσα. Αλλά και το site της vodafone το RED 1 το λέει με πάγιο 54 € στη καλύτερη... Σίγουρα έχεις το RED 1;
|
Αν το παιξεις εξυπνα θα πληρωνεις κι εσυ οσο κι εγω.Κανονικα για εναν αριθμο ειναι 30 ευρω αλλα επειδη μπηκαν 2 αριθμοι μου δωσανε παραπανω εκπτωση.
Κυνηγηστε τους μην τους χαριζετε λεφτα.Η μαγικη λεξη ειναι φορητοτητα.
|

01-12-13, 10:05
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Eγω σκεφτομαι να τα κανω wind free to go και τα 3.
Αξιζει ομως?
|

01-12-13, 12:47
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
|
|
Απο ποια αποψη ρωτας αν αξιζει;
Πας σε μια wind,ρωτας για το πακετο που ενδιαφερεσαι και κανεις αιτηση φορητοτητας.Την ιδια ή την επομενη μερα θα σε παρουν απο κοσμοτε για καλυτερη προσφορα.Αν σε συμφερει παραμενεις αλλιως πας wind.
Το μονο που μου εχουν πει για wind ειναι οτι εχει χειροτερη καλυψη δικτυου για σημα σε σχεση με τις αλλες 2 κι οτι δεν εχει 4G αν σε ενδιαφερει.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,22495008 seconds (82,07% PHP - 17,93% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:37. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|