Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
|
|
|
22-09-07, 22:26
|
|
|
|
Περιοχή:
KOZANH
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από bill
Το αυτοκινητο στην Ελλαδα εκτος απο μέσο μεταφορας ειναι για πολους (αναμεσα τους και εγω) και μεσο διασκεδασης.Αλλος γουσταρει να το φτιαχνει, αλλος γουσταρει να τρεχει, αλλος γουσταρει να κανει βολτες γιατι χαλαρωνει κτλπ.Το θεμα ειναι πως ολοι αυτοι που το βλεπουν και σαν διασκεδαση θελουν να μπορουν να νοιωθουν ασφαλεια για αυτο που κανουν.Και πειτε μου εμενα τωρα ποιος απο εσας που οδηγαει οταν βγαινει στο δρομο νοιωθει ασφαλεια?Εγω προσωπικα δεν νοιωθω καθολου.Ολοι σου λενε οτι πρεπει να τηρεις τον Κ.Ο.Κ, πρεπει να προβλεπεις τις κινησεις των αλλων οδηγων πρεπει πρεπει πρεπει.Και παλι ομως οδηγαω και φοβαμαι.Φταιει οτι κανεις μας δεν εχει οδικη παιδεια, φταινε οι δρομοι, φταινε χιλια δυο.
Για μενα αυτος που φταιει ειναι το κρατος.Δεν λεω οτι εμεις ειμαστε οι αθωοι αλλα αν ειχαμε μαθει 5 πραγματα απο 10 χρονων θα μας ειχανε μπει στο κεφαλι.Και λεω οτι φταιει το κρατος γιατι στην χωρα μας το αυτοκινητο το βλεπουν ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟ ΜΕΣΟ.Τα ακουμπας στα διοδια,στα τελη κυκλοφοριας, στις ασφαλειες, στις βενζινες που και απο εκει υπαρχει φορος που παιρνει το κρατος, στις μεταβιβασεις, στους φορους σου καθε χρονο ,στις εισαγωγες αυτοκινητων απο αλλες χωρες που αυτο εχει κριθει παρανομο απο την Ε.Ε αλλα εμειςν συνεχιζουμε και δεν ξερω και εγω απο που αλλου.Ολο παιρνουν και δεν δινουν τιποτα.Ουτε δρομους ουτε παιδεια ουτε τιποτα.Γιατι? Γιατι καποια στιγμη που θα τα επιβαλει αυτα η Ε.Ε και θα πρεπει αναγκαστικα να γινουν.Αλλα μεχρι τοτε οποιος προλαβει να κονομισει.Οποιος εχει παει στο εξωτερικο θα εχει δει τι ενοουμε οταν λεμε παιδεια.Αλλα εκει εχουν και πιστες για να βγαλουν την κ@υλ@ τους και πανω απ΄ολα εχουν μυαλο.Το θεμα ειναι πολυ μεγαλο και θελει αρκετη συζητηση και οχι μεσα απο το φορουμ γιατι εδω θα το διαβασουν 10 ατομα και τι εγινε.Καποια στιγμη πρεπει αυτο να φτασει στα αυτια των μεγαλων μπας και γινει τιποτα.Sorry για το μεγαλο post αλλα επρεπε να ξεθυμανω.
Υ.Γ. Πειτε μου τι παιδεια εχουμε οταν πριν κανα μηνα ειχαν τρακαρει στην περιοχη μου δυο αυτοκινητα και η κοπελια που περασε με stop οταν την ρωτησε ο αστυνομος γιατι περασε αυτη γυρισε και του ειπε οτι δεν δουλευε το stop!!!!!Αν δεν ημουν μπροστα να το ακουσω με τα αυτια μου δεν θα το πιστευα ουτε εγω.
|
Φιλε μου συμφωνώ απόλυτα με σενα γιατί εχω οδηγίσει στο εξωτερικό και ξέρω τη ειναι παιδια ναι οδηγεις χαλαρα χωρίς να εισαι συνεχεια στην τσιτα ή μπριζα για να προσεχεις τον καθενα τη μ... θα κανει μην σε τρακαρι και λιπα.Στο εξωτερικό απλα οδηγεις και δεν φοβασαι αυτο το συναισθημα εχω εγώ εκει.Εδω δεν προσεχει κανεις τπτ και κανεναν δυστυχως ειμαστε λιγοι αυτοί που σκευτομαστε και οδηγαμε ετσι.Στο εξωτερικο σε ευχαριστουν όταν τους κανεις στην ακρη γαι να περασουν (αναβουν αλαρμ) εδώ πήγενα εθνική μεσαια λοριδα ερχεται η μερσεντες τζιπ και μου αναβει φωτα η αριστερή ήταν αδια εκανα δεξια (πηγενα με 130 το οριο) αλλα ο τυπος ήταν σπαστικός επρεπε να του κανω ακρι για να περασει.
|
22-09-07, 23:49
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από bill
Πειτε μου τι παιδεια εχουμε οταν πριν κανα μηνα ειχαν τρακαρει στην περιοχη μου δυο αυτοκινητα και η κοπελια που περασε με stop οταν την ρωτησε ο αστυνομος γιατι περασε αυτη γυρισε και του ειπε οτι δεν δουλευε το stop!!!!!Αν δεν ημουν μπροστα να το ακουσω με τα αυτια μου δεν θα το πιστευα ουτε εγω.
|
Ξανθια ηταν?
Περα απο την πλακα τωρα αυτο αν δεν ηταν φτηνη δικαιολογια η κοπελα πρεπει να ηταν τουβλο...
23-09-07, 06:10
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate
Ξανθια ηταν?
Περα απο την πλακα τωρα αυτο αν δεν ηταν φτηνη δικαιολογια η κοπελα πρεπει να ηταν τουβλο...
|
Ξανθια ηταν αλλα ρε φιλε ελεος τι βρικε να πει.Ας ελεγε καλυτερα ημουν αφηρημενη.Το παλικαρακι δαγκωνοταν για να μην τη χτυπησει.Τουβλο ξετουβλο πολοι τετοιοι κυκλοφορουν στο δρομο.Απορω αληθεια πως κατι τετοιοι περνουν διπλωμα.Ποσα δινουν?
|
23-09-07, 10:29
|
|
Moderator
|
|
|
|
Εμενα παντως με ειχε τρακαρει 65 χρονων γερος..σε 2 μηνες εληγε το διπλωμα του!Δεν ειδε το κοκκινο.....δεν ειδε τα σταματημενα αμαξια στο κοκκινο και απλα περασε...και περασα και εγω ομως το πρασινο μου σε διασταυρωση!Ξερετε τι με ειπε μεσα στο ασ8ενοφορο που μας πηγαιναν μαζι στο κατ?Ειχε ηλιο..δεν ειδα το φαναρι!Ημουν αφηρημενος δεν ειδα ουτε τα σταματημενα αμαξια!Οσο για την κατα8εση του αστυνομια..(με την μορφη υπομνηματος βεβαια,αφου ζητησε 48 ωρη προ8εσμια να απολογη8ει)...με παρουσιαζει σαν 18 χρονο ανευθυνο κοριτσακι που πηρα το αμα3ι και τρεχω.....και φυσικα ΟΦΕΙΛΑ λεει να κοιταω οταν περναω το πρασινο!!!Αν ειναι δυνατον!Ισως να εχει δικιο..πλεον οταν περνας με πρασινο,πρεπει να κοιτας μην ερ8ει κανα παλαβος επανω σου...
|
23-09-07, 11:38
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
|
|
Καλα κανω και περναω τεζα... θελουν δεν θελουν σταματαν...
Και ποια η συνεχεια Μαρια της υποθεσης?
23-09-07, 11:45
|
|
Moderator
|
|
|
|
Περιμενω το χαρτι για το δικαστηριο τωρα...για το ποινικο κομματι της υποθεσης..Η ασφαλεια του ομως εξηγηθηκε πολυ ενταξει...Μου εδωσε μια επιταγουλα(2 μηνες μετα το τρακαρισμα)...πουλησα να την μπουμπου σε ενα μαστορα..οτι ειχε απομεινει δλδ και πηρα αλλη
|
23-09-07, 11:54
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
|
|
Λογικα αφου περασε με κοκκινο και πληρωσε και η ασφαλεια του δεν θα ειναι θετικο το αποτελεσμα για εσενα?
Την κινηση με το δικαστηριο δεν την καταλαβα... σου εκανε μυνηση?
23-09-07, 12:01
|
|
Moderator
|
|
|
|
Δικαστηριο παντα γινεται αν υπαρχει παραβιαση του κ.ο.κ.(ποινικο αδικημα)Θετικα ηταν για μενα δεν λεω αν και αμα περιμενα να γινει δικαστηριο και για τα λεφτα τωρα 8α ειχα corolla T-sport...και οχι 1,4..
|
|
|
|
27-09-07, 23:26
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Σαντορίνη
|
|
Παιδιά διάβασα κι εγώ το άρθρο, και συμφωνώ απόλυτα με τα όσα λέει ο Γιάννης Λιονάκης (Διευθυντής της ΕΛΠΑ). Και όντως οι αριθμοί είναι σοκαριστικοί, άσχετα αν δεν μας... σοκάρουν και τόσο με όσα ακούμε κάθε μέρα. Τώρα, παραδείγματα υπάρχουν πολλά και δυστυχώς αυτά δεν συμβαίνουν μόνο στην Κρήτη αλλά ΠΑΝΤΟΥ. Ακόμα και στη Σαντορίνη (το νησί μου) όπου από δρόμους στην ουσία είναι ένας κεντρικός κάθε χρόνο έχουμε κάμποσους νεκρούς από τροχαία και σχεδόν όλοι νέα παιδιά...
Εν πάσει περιπτώσει, κατά τη γνώμη μου, δεν φταίνε τόσο οι δρόμοι, το κράτος ή η αστυνόμευση, όσο το ίδιο το... μυαλό μας! Και μη μου πείτε ότι κανένας από εμάς δεν έχει κάνει αλητίες στο δρόμο! Το θέμα είναι ότι ο έλληνας πρώτον δεν συνειδητοποιεί την μεγάλη ευθύνη του να οδηγείς (και εκεί φταίει και η διδασκαλία για την απόκτηση διπλώματος) και δεύτερον κοιτάει μόνο την πάρτη του, πιστεύει ότι όλα είναι φτιαγμένα για την πάρτη του και δεν σέβεται κανέναν. Ζήτημα νοοτροπίας άρα; Θα συμφωνήσω!
|
|
|
|
25-07-12, 02:39
|
Νεότατος
|
|
|
|
Kαλησπέρα παιδιά. Παλιό το θέμα αλλά αν με ρωτούσατε που οδεύουμε θα έλεγα "στον αγύριστο". Ζω στα Χανιά. Το τι έχω δει στο δρόμο δεν μπορώ να σας περιγράψω, θα χρειαζόμουν πολλές μέρες. Έχω καταλήξει στο ότι η βλακεία, η ηλιθιότητα(κυριολεκτώ), η άγνοια κι ο εγωισμός χαρακτηρίζουν τη συντριπτική πλειονότητα των οδηγών. Γιατί ηλίθιος είναι αυτός που οδηγεί μηχανάκι με το κράνος στο χέρι ή χωρίς κράνος, αυτός που πάει αντίθετα στο μονόδρομο (στη γειτονιά μου το βλέπω κάθε μέρα, πολλοί,πολλές οδηγούν έτσι) που παραβιάζει το ΣΤΟΠ με κίνδυνο να προκαλέσει ατύχημα για να μην περιμένει λίγα δευτερόλεπτα και τον φωτεινό σηματοδότη Βέβαια κάποιοι οδηγούν στο πεζοδρόμιο και δε σταματάνε ούτε σε πεζό...Κατάντια!!!Η ζωή μας να εξαρτάται από τέτοιους άχρηστους κι ανεγκέφαλους!!!Κι αν μιλήσεις εισπραττεις από αδιαφορία έως προσβολή. Ελάχιστοι/ες οδηγούν σωστά. Εκτός από την έλλειψη παιδείας υπάρχει κάτι που δεν αναφέρεται από κανέναν: ο σεβασμός στον Νόμο (Νόμος είναι κι ο ΚΟΚ) ο οποίος δε μαθαίνεται πουθενά στους Έλληνες και σε όσους ξένους μένουν στη χώρα.
Προσοχή λοιπόν αδέρφια. ¨Οι ηλίθιοι είναι αήττητοι"...Καλά να 'στε όλοι κι όλες.
ΥΓ. Για τους δρόμους στα Χανιά δε γράφω τίποτα.Ό,τι είναι οι οδηγοί (κι η εκάστοτε Δημοτική αρχή) είναι κι οι δρόμοι..
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16979599 seconds (82,44% PHP - 17,56% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:19. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|