Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
10-04-07, 22:17
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Καλησπερα σε ολους και Χρονια πολλα!
Τελικα αλλαξα λαδια στην Toyota και εβαλα τα ημισυνθετικα..Το συνολικο κοστος για τα λαδια (φιλτρο λαδιου δεν μου αλλαξε) και εναν γενικοτερο ελεγχο που εκανε (οχι τιποτα σπουδαιο,τα φωτα τσεκαρε,τον αερα σε λαστιχα και ρεζερβα και το εκανε και μια βολτιτσα) ηταν 50 ευρω..Μια χαρα !
11-04-07, 01:04
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Εξωτική Έδεσσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
|
|
Κακώς δεν στο άλλαξαν και το φίλτρο....Επρεπε να τους πεις εσύ.8 Ευρώ περίπου στοιχίζει,δεν είναι κάποιο σοβαρό ποσό.Αν πριν είχες συνθετικά λάδια έπρεπε να αλλαχτεί. Οχι οτι θα έχεις κάποιο πρόβλημα τώρα που δεν αλλάχτηκε....
HONDA VFR 800Vtec ABS '05
|
11-04-07, 12:49
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
|
|
Πριν ειχα αυτα που ειχε απο τη μανα του..δεν ξερω αν ηταν full συνθετικα η ημισυνθετικα..Τελος παντων,στην Toyota μου ειπαν οτι δεν χρειαζεται να αλλαχτει και το φιλτρο..Λες να κανουν συλλογη τα φιλτρα και να μην θελουν να τα πουλησουν?
11-04-07, 13:14
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Συλλογή από φίλτρα δεν κάνουν και σίγουρα θέλουν να βγάλουν, απλά πολλοί μηχανικοί είναι αμελείς και δεν στο αναφέρουν καν, οπότε καλό θα ήταν από μόνοι μας κάποιες φορές μερικά βασικά πράγματα να τα ζητάμε για το καλό του αμαξιού μας και μόνο. Αλλά εντάξει δεν έγινε και τίποτα που δεν το άλλαξες. Την επόμενη φορά...
|
11-04-07, 13:18
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Νέα Σμύρνη
Ευχαρίστησε: 2
|
|
Ημισυνθετικα επελεξες καθαρα και μονο λόγω κόστους? Γιατι αν υπολογισεις οτι πρεπει να τα ξαναλλαξεις σε 7.500 χλμ τοτε παει περισσοτερο!
Απο τη μανα τους εχουν παντα Full Synthetic.
το μέλλον όμως?
|
11-04-07, 13:32
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
|
|
ναι ρε Χρήστο, αλλά δεν ειναι πολλά τα 15.000 χιλιόμετρα για το full συνθετικο λάδι;;; εγω προτιμω καθε 7.500 ημισυνθετικο, παρα καθε 15.000 full συνθετικο.... Βεβαια ο καθενας κρινει και κάνει...
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
11-04-07, 13:46
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Eleftheria
Λες να κανουν συλλογη τα φιλτρα και να μην θελουν να τα πουλησουν?
|
συλλογή δεν κάνουν αλλά μπορεί να τα κρατάνε για δική τους καβάτζα.ξέρεις πόσα γίνονται στις αντιπροσωπίες?πάντα να κοιτάς τι σου έχουν χρεώσει και τι έχει αλλαχτεί.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diafanh-psyxh : 11-04-07 στις 13:56.
|
|
|
|
11-04-07, 14:10
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
|
|
Ημισυνθετικα επελεξα γιατι θεωρω οτι τα 15.000km ειναι πολλα για να μενει το μοτερ με το ιδιο λαδι, ο,τι λαδι και να βαζεις.. Οποτε αφου σκοπευω να τα αλλαζω καθε 7.500 δεν υπηρχε λογος να βαλω τα full και να δωσω ενα 20αρικο παραπανω..Υπερβολη.. Οσο για το φιλτρο,το συζητησαμε και μου ειπε οτι δεν χρειαζεται ακομα αλλαγη.Απλα επειδη με το προηγουμενο μου αυτοκινητο ημουνα σε ολα υπερβολικη,δηλαδη αλλαζα πολυ συχνα λαδια και εβαζα παντα τα καλυτερα,βενζινη μονο v-power και γενικα εκανα πολλες σπαταλες χωρις να υπαρχει λογος,και το αποτελεσμα ηταν νε μεν να το εχω του "κουτιου" σε ολα του αλλα να μου το παρουν μπιτ παρα οταν αποφασισα να το πουλησω, κατεληξα στο συμπερασμα οτι πρεπει να προσεχω το αυτοκινητο,να ειναι ενταξει με τα σερβις του κλπ αλλα μεχρι εκει..Η υπερβολικη φροντιδα και οι σπαταλες μονο κακο στην τσεπη κανουν..και δεν εκτιμωνται απο κανεναν οταν αποφασισεις να το πουλησεις πιστεψτε με!
11-04-07, 14:35
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
|
|
Ελευθερία εχθές ξεκίνησα να σου γράψω μια απάντηση, αλλά στην πορεία το μετάνιωσα, γιατί σκέφτηκα ότι θα παρεξηγηθώ...
Τέλος πάντων, ήθελα να σου πω ότι μου φαίνεσαι πολύ αγχωμένη και με διάθεση να παίξεις στην λεπτομέρεια και συνεπώς να καταλήξεις στην υπερβολή (τελικά).
Το προηγούμενο σου post βέβαια αναιρεί την άποψή μου, και μου κάνει εντύπωση μια τέτοια αντιμετώπιση (που κατ'εμένα είναι απόλυτα σωστή), από μια γυναίκα.
Θα παρεξηγηθώ πάλι αλλά δεν πειράζει...
|
11-04-07, 16:23
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Νέα Σμύρνη
Ευχαρίστησε: 2
|
|
Εγώ πάλι πιστευω πως αφου ο κατασκευαστης σου λεει 15000 με συνθετικά σημαινει πως και 20000 μπορει να κανει. Άρα τα 15 ειναι οκ ... και μην το μπερδευεις με το παλιο σου αυτοκινητο. Παντα οι Ιαπωνες εχουν πιο "μακρυα" σερβις απο τους ευρωπαιους.... κατι ξερουν!
Παρε παραδειγμα εμας εδω που ειμαστε και λιγο Ουνοι με τα αυτοκινητα μας... ποτε δεν εχει παρουσιαστει προβλημα και οι περισσοτεροι ειμαστε με συνθετικα καθε 15.
Παντως πολυ καλα κανεις και το προσεχεις! Απλα ολα με μετρο και να λαμβανεις υπ οψην και το τι εχεις τωρα στα χερια σου σε σχεση με πριν
το μέλλον όμως?
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17453504 seconds (82,13% PHP - 17,87% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:26. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|