Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
05-03-07, 18:48
|
|
Να κανω μια ερωτηση ποια η διαφορα του pay-pal με τη κλασικη χρεωση της πιστωτικης καρτας? Εχω σκοπο να κανω κατι σχετικο με τον tsaftsouf20v (να αγορασω gb για να κατεβαζω κατι ταινιες) αλλα αν βαλω pay pal τοτε πως θα πληρωσω θα ερθει καποιο χαρτι στο σπιτι μου ή κατι τετοιο? Οπως καταλαβαινετε ειμαι λιγο ασχετως
|
05-03-07, 22:18
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Φιλε μου η διαφορα με το να πληρωσεις με το Pay pal ειναι οτι δινεις σε εκεινο τον αριθμο της καρτας σου και οχι στον πωλητη. Ο πωλητης απλως λαμβανει μια ειδοποιηση οτι ο Vavvas κατεθεσε για εσενα το ταδε ποσο που αντιστοιχει στο τάδε προιον. Ειναι εν ολιγοις αντιστοιχο του να καταθεσεις χρηματα στον λογαριασμο καποιου. Ετσι δεν δινεις τα στοιχεια σου στον ιδιο τον πωλητη που μπορει να σου παιξει καποιο παιχνιδι αλλα σε εναν παγκοσμιο οργανισμο κατι σαν τραπεζα.
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
06-03-07, 00:21
|
|
Moderator
|
|
Ευχαρίστησε: 4
|
|
Και φυσικά η τράπεζά σου θα σε ενημερώσει για την συναλλαγή σου, είτε στο βιβλιαράκι του λογαριασμού σου, είτε με το καινούργιο σύστημα που σου στέλνουν τις αποδείξεις από κινήσεις και συναλλαγές στο σπίτι!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από endurasKE-30
Ρε Γιωργη χρεωστικη καρτα ειναι μονο η Dinners και η American Express,
|
Όχι μόνο! Και η Visa Electron που χρησιμοποιώ είναι μόνο για ανάληψη. Το ξέρω από πρώτο χέρι!
|
14-03-07, 18:11
|
|
Moderator
|
|
|
|
Ήθελα να στείλω ένα ποσό σε κάποιον μέσω Pay-Pal και μας ζήτησε παρακράτηση 5.4%. Ακυρώσαμε την συναλλαγή αλλά τα χρήματα είναι μπλοκαρισμένα! Στον λογαριασμό μου στην Alpha Bank φαίνονται σαν μη διαθέσιμα και δε μπορώ να τα μετακινήσω! Online τουλάχιστον! Έχει τύχει σε κανένα κάτι αντίστοιχο?
|
|
|
|
14-03-07, 21:01
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Αν μπεις στην Paypal φαινονται στο Paypal account balance αυτα τα λεφτα?
Εκει που λεει available balance?
Δεν τα εχασες Geo αλλα δεν μπορουν να επιστραφουν στην πιστωτικη σου. Αυτο που κανει το Paypal ειναι να τα δεσμευει εκει στον προσωπικο σου λογαριασμο. Αν π.χ. πας τωρα να κανεις μια αγορα πρωτα θα τραβηξει λεφτα απο εκει και οταν τελειωσει το αποθεμα τοτε θα αναζητησει το υπολοιπο απο την πιστωτικη. Αν θες ομως εσυ να παρεις τα λεφτα σου πρεπει να δωσεις τα στοιχεια του κανονικου σου λογαριασμου της Alpha στην Paypal, δλδ εκτος της πιστωτικης που εχει δωσει και του τραπεζικου σου λογαριασμου. Εγω δεν το εκανα σε παρομοια περι[τωση, απλα οταν αγορασα κατι αλλο τα λεφτα αυτα φυγαν πρωτα πρωτα.
Αν γινεις seller στο ebay, για να μπορουν να μπαινουν τα λεφτα στο λογαριασμο σου πρεπει να τους δωσεις το νουμερο του π.χ.
Το 5% που εγραψεις δεν ειναι πολυ, πιστεψε με, ξερεις ποσα χρεωνουν οι τραπεζες, ή η western union? Ασε καλυτερα, δεν θες να μαθεις.
Αυτα Geo, σε καλυψα, τελος. Σσστ, μην πεις τσιμουδια!!!
|
|
|
|
14-03-07, 21:15
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Vavvas
Να κανω μια ερωτηση ποια η διαφορα του pay-pal με τη κλασικη χρεωση της πιστωτικης καρτας? Εχω σκοπο να κανω κατι σχετικο με τον tsaftsouf20v (να αγορασω gb για να κατεβαζω κατι ταινιες) αλλα αν βαλω pay pal τοτε πως θα πληρωσω θα ερθει καποιο χαρτι στο σπιτι μου ή κατι τετοιο? Οπως καταλαβαινετε ειμαι λιγο ασχετως
|
Εκτος απο την απαντηση που σου δοθηκε παραπανω συμπληρωνω οτι αν π.χ. χρησιμοποιησεις την Paypal για κατι που αγορασες, και το τραγι απο το Αμερικα δεν στο στειλει ( το πακετο) και δεν σου στειλει κανενα verification οτι στο εστειλε (scann τo receipt απο το ταχυδρομειο, tracking number, κ.λ.π) τοτε μπορεις να πας στο resolution center εντος του Paypal και να κανεις ενα complain. Αναλογα εκει μπορεις να εκφρασεις το προβλημα που δημιουργηθηκε και να ζητησεις τα λεφτα σου πισω, χρηματικη ιανοποιηση, (κ.λ.π) Οσες φορες το χρησιμοποιησα ειχε αποτελεσματα.
Αν καποιος εχει αποριες με τους ορoυς που χρησιμοποιησα παραπανω και χρησιμοποιει το Paypal και τον ενδιαφερει να μαθει κατι παραπανω ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΤΕ (ιστοσελιδα Paypal), οχι ολα στο πιατο!!!!!
|
15-03-07, 01:50
|
|
Moderator
|
|
|
|
Thanks Γώγο!! Αλλά δεν γίνεται.... αν δε μιλήσω θα σκάσω...
Καλά δε λέω ότι τα έχασα!! Αλλά γιατί να μην μπορούν να επιστραφούν? Δεν υπάρχει επιλογή μέσα από την PAY-PAL? Και εξάλλου φαίνονται ακόμα μέσα στον λογαριασμό της τράπεζας. Το 5% δεν θα με πείραζε αν ήταν για τράπεζα του εξωτερικού! Αλλά το θέμα είναι ότι η τράπεζα όχι μόνο είναι Ελληνική, αλλά είναι και η ίδια! Όλη η ιστορία έγινε μόνο και μόνο για την ταχύτερη ολοκλήρωση της συναλλαγής και αυτό που καταφέραμε ήταν μια τρύπα στο νερό!
|
15-03-07, 09:52
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Δεν μπορει να τα επιστρεψει διοτι δεν εχει λογαριασμο να τα επιστρεψει. Στην πιστωτικη δεν μπορει, το γιατι ξερω γω? κανας λογιστης ή τραπεζικος αν μπορει να σου απαντησει. Τωρα για το δευτερο που εγραψες εεεεε δεν εχετε τον Θεο σας, τοσο πολυ βαριεστε ρε? να πατε και μεχρι την τραπεζα? Ημαρτον!!!
|
15-03-07, 09:58
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Ευχαρίστησε: 0
|
|
Λοιπον εγω δε τα εχω με την Pay Pal αλλα με το Ebay.
Ποιος ο λογος?
Αγόρασα κατι ρυθμιζόμενα γραναζια απο εναν τυπο στην Αμερικη.
Αγοραστηκαν στις 14 Νοεμβριου και δεν εφτασαν ποτε. Πριν ολοκληρωθει το διμηνο και εφοσον δεν ειχαν φτασει ανοιξα μια διαμαρτυρια στο Ebay για να μη χασω τα χρηματα μου. Αν και ο πωλητης επικοινωνησε μαζι μου και μου ειπε να βρουμε λυση εκτοτε δεν εγινε τιποτε και επειτα απο δικη μου ενοχληση δεν εγινε και παλι τιποτα.
Τι να πω βλακεια μου που δεν εκανα αναφορα στο Pay Pal????
Αναφορα στο Pay Pal εκανα χθες αλλα εκεινοι δεχονται μεχριο 45 ημερες.
Εχει καποιος αντιστοιχη περιπτωση?
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
15-03-07, 10:01
|
|
Moderator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GEORGIOS_XYNOS
Δεν μπορει να τα επιστρεψει διοτι δεν εχει λογαριασμο να τα επιστρεψει. Στην πιστωτικη δεν μπορει, το γιατι ξερω γω? κανας λογιστης ή τραπεζικος αν μπορει να σου απαντησει. Τωρα για το δευτερο που εγραψες εεεεε δεν εχετε τον Θεο σας, τοσο πολυ βαριεστε ρε? να πατε και μεχρι την τραπεζα? Ημαρτον!!!
|
Τα χρήματα λέει ξεμπλοκάρονται σε 2 εργάσιμες μέρες και είναι ξανά διαθέσιμα! Αν τελικά μείνουν εκεί θα πληρώσω το κινητό μου και τελείωσε η ιστορία. Δεν είναι θέμα βαρεμάρας... έπρεπε η συναλλαγή να γίνει χτες και οι τράπεζες είχαν κλείσει.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Geo! : 15-03-07 στις 10:10.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,18629003 seconds (83,38% PHP - 16,62% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:24. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|