Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

TOYOTA COROLLA E 12 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 20-03-07, 14:47
Το avatar του χρήστη GiWrGoS@XXX
GiWrGoS@XXX Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: E11 1.4 vvti g6
Περιοχή: athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 303
GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα
παντως ο μαλλιωρας ειναι...το πιο αισιοδοξο δυναμομετρο της αθηνας.αυτο ειναι διαπιστωμενο και τεκμηριωμενο....ειναι η χαρα του βελτιωτη...το πιο καλο αυστηρο και με πραγματικους επαγγελματιες ,δυναμομετρο ειναι του φωτεινελλη.Εκει θα ξερετε πραγματικα ποσα αλογα ειναι το αμαξι σας..αυτα με διαθεση ουτε να παινεψω κανενα ουτε να δυσφημισω καποιον αλλο αλλα απο αυτα που χω διαβασει σε πολλα site αλλα κι απο φιλους που εχουν δυναμομετρησει αυτοκινητα εχουν κανει κοντρες και ξερουν αν τα αλογα που χουν δει στα αντιστοιχα δυναμομετρα υπαρχουν!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-03-07, 20:16
Το avatar του χρήστη Ma-corolla
Ma-corolla Offline:

Περιοχή: KOZANH
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 304
Ma-corolla είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παιδια μην ακούω οτι με μια φιλτροχοάνη εβγαλε το Ε12 7 αλογα υπερβολές φιλε Firebone.Kαι στο περιοδικό Drive έχει δΥναμομετριμένο το Ε12 στους τροχούς και βγάζει 102 άλογα το 1.6. η φιλρτοχοανη το πολυ πολυ να σου δωσει 3-5 Nm ροπη (drag power) επειδη αναπνεει πιο ελευθερα το αυτοκινητο. αντε και λιγο παραπανω σε σενα που εχεις 1600. οχι ομως 25-30 Nm drag power που αντιστοιχει στα 7 αλογα παραπανω που λες εσυ. και κατι τελευταιο. χωρις να θελω να θιξω το μαγαζι που πηγαινεις και ειδικα αν ειναι ο ιδιος απο τον οποιο εμπορευεσε τα προιοντα για το αυτοκινητο σου προσεξε μηπως προκειμενου να (σου φουσκωσει τα μυαλα) βγαζει αλλα αποτελεσματα επιτηδες στο δυναμομετρο. χωρις παρεξιγηση παντα και χωρις να ειμαι στο ελαχιστο σιγουρος για αυτο που σου λεω. δοκιμασε παντως και ενα αλλο δυναμομετρο απο καποιον αλλον βελτιωτικο οικο. δοκιμασε αφου εισαι απο αθηνα να πας στην ergo.γιατι αν ειναι οπως μας τα παρουσιαζεις γιατι ο αλλος με το subaru η το evo να δωσει 500-1000 ευρω (και πολυ παραπανω καποιες φορες) για την βελτιωση του. απλα στην τελικη μην εμπιστευεσε μονο εναν αλλα ψαξε κατι πριν το κανεις. για το δικο σου καλο και για το καλο της τσεπης σου.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-03-07, 23:14
Το avatar του χρήστη Gorillas
Gorillas Offline:
Administrator

Μοντέλο: E12 1,8 3d Sol
Περιοχή: Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 523
Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός
102 στους τροχούς είναι λογικό. Δηλαδή στρόφαλο θα έχει κοντά στα 112. Τα αποτελέσματα που αναφέρω είναι στο ίδιο δυναμόμετρο, την ίδια ημέρα αλλά διαφορετικά αυτοκίνητα. Μπορούμε περίπου να καταλάβουμε ποιο αυτοκίνητο δούλευε καλύτερα. Στο power που πήγαμε τι κέρδος να είχε το περιοδικό να βγάλει πχ το δικό μου λιγότερα άλογα από κάποιο άλλο;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-03-07, 23:32
Το avatar του χρήστη Roy-D
Roy-D Offline:
Moderator

Μοντέλο: RoyalΕ11 f/l
Περιοχή: Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Δύναμη Σεβασμού: 587
Roy-D είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
κι εγω απ οτι ξερω το 1,4 μαμα βγαζει περιπου 102 αλογα,ετσι εξηγητε και το γεγονος πως ειναι διπλα ισως και μπροστα σε πολλα αντιπαλα 1,6.......παντως εχω καταληξει στο συμπερασμα πως δεν παιζουν μονο τα αλογα ρολο αλλα και το πως βγαινουν στον δρομο...!
Παλιά 21-03-07, 14:01
Το avatar του χρήστη sakis
sakis Offline:

Μοντέλο: Corolla H/B 1.4
Περιοχή: kabala
Δύναμη Σεβασμού: 321
sakis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ναι αυτο παιζει παιδια ρολο το στησιμο τα ελαστικα διασταση γενικα αμαξι με αμαξι εχει διαφορα καμια φορα και μεγαλη θα ελεγα!!!Εγω ακομα δεν μπορω να καταλαβω γιατι καποιες φορες πεταω και αλλες φορες οχι!!ειναι θεμα θερμοκρασιας οπως εχω πει παλαιοτερα καυσιμου τι σκ...... δεν ξερω πραγματικα!!!
Παλιά 21-03-07, 19:35
Το avatar του χρήστη Gorillas
Gorillas Offline:
Administrator

Μοντέλο: E12 1,8 3d Sol
Περιοχή: Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 523
Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός
[quote=sakis;237672Εγω ακομα δεν μπορω να καταλαβω γιατι καποιες φορες πεταω και αλλες φορες οχι!!ειναι θεμα θερμοκρασιας οπως εχω πει παλαιοτερα καυσιμου τι σκ...... δεν ξερω πραγματικα!!![/quote]

Και εγώ το ίδιο πράγμα παθαίνω. Όποιος ξέρει...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-03-07, 20:00
Roy-D Offline:
Moderator

εχω μια θεωρια γι αυτο...μπορει να ειμαι και λαθος....εχω παρατηρησει σε εμενα τουλαχιστον οταν κανει κρυο γενικα το αμαξι παει καλυτερα....οταν δεν φυσαει αντιθετα ή πλογια το ιδιο αλλα το βασικο ειναι οταν...δεν εχω λεφτα και δεν τρεχω για οικονομια και γυρναω το αμαξι μεχρι 3000 στροφες ας πουμε οταν μετα αποφασιζω να τρεξω(δηλαδη πληρωνομαι ή κατι τετοιο) το νιωθω οτι δεν παει...σαν ομως βαρεσω κανα δυο φορες κοφτη σαν να ξυπναει μετα...αρα πιστευω πως ο εγκεφαλος εχει 2 modes εναν κατι σαν safe κι ενα ποιο αγριο....μπορει να λεω μλκιες αλλα απο την ολη συμπεριφορα του αμαξιου αυτο πιστευω!!!!
Παλιά 21-03-07, 20:05
Το avatar του χρήστη Edessaios
Edessaios Offline:
Moderator

Μοντέλο: COROLLA ZZE12? 1.8/ KE36
Περιοχή: Εξωτική Έδεσσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 590
Edessaios έχει φοβερή αύρα Edessaios έχει φοβερή αύρα
Roy-D δεν λες μ@λ@κιες.Ετσι είναι.Ο εγκέφαλος όντως έχει οικονομικό πρόγραμμα το οποίο ενεργοποιήται όταν υπάρχουν χαμηλές ταχύτητες, δηλαδή ταχύτητες πόλης, και ένα άλλο πρόγραμμα πιο "άγριο" ας πούμε που μπαίνει όταν το αυτοκίνητο δουλεύει σε πολλές στροφές.

COROLLA EE101 SW
COROLLA ZZE122 1.8
HONDA VFR 800Vtec ABS '05
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-03-07, 20:06
hatzidi2 Offline:

Μοντέλο: COROLLA TS 2003
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
hatzidi2 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
μην το ξαναοδηγήσεις αν δεν έχεις λέφτα, αυτό κατάλαβα εγω.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-03-07, 20:12
Roy-D Offline:
Moderator

ετσι κι αλλιως εδω που ειμαι ρε γιωργος δεν μπορωκαι να τρεξω...αντε μονο αν βγω στην εγνατια και κανω μια γυρα....μας μαμαν οι πολισμανοι αλλα δεν εχει και δρομους....α ναι...ΑΥΡΙΟ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΕΣ(σασμαν,δισκο,πλατω,μερικα μπεκ...κοινα πραματα!!!!!)......!!!!!!!!!!!
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Honda 2λιτρο 225 ιπποι analyst78 TOYOTA COROLLA E 12 8 31-03-07 00:20

Page generated in 0,17518806 seconds (82,75% PHP - 17,25% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:44.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com