Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 22-03-07, 22:36
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 769
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
κοιτα έτσι όπως έχει γίνει το ευρω τι το ψάχνεις?πάρε ένα τηλεφωνο τον Φάνη και ρώτα τον η στειλτου pm

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 31-03-07, 14:31
Το avatar του χρήστη JOHNG6
JOHNG6 Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: Corolla E11 g6
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 230
JOHNG6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παιδια καλημερα!! Ψαχνομαι κ εγω να βαλω καποιο συναργεμο. Βασικα θελω να χρησιμοποιησω τα κλειδια του αυτοκινητου για να τον ενεργοποιω/απενεργοποιω. Ρωτησα γι αυτον τον εργοστασιακο τησ ΤΟΥΟΤΑ. Μου ειπαν τρελες τιμες!!!! Απο 200 € εως 300 € ! ! ! ! ! Εν τω ματεξυ θα ηθελα και να κλεινουν τα παραθυρα μαζι. Καποιος μου ειπε οτι το αυτοκινητο εχει ολη τις παλκετες ετοιμες κ το μονο που λειπει ειναι ο συναργεμος κ τα ρανταρ. Ισχυει κατι τετοιο? Και επισης ,επειδη μαλλον θα μου πειτε να μην βαλω αυτο της ΤΟΥΟΤΑ , υπαρχει καποιος καλος που να συνεργαζεται με τα κλειδια του αυτοκινητου ή ειναι μονοδρομος το ξεχωριστο control?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 31-03-07, 18:26
Το avatar του χρήστη Edessaios
Edessaios Offline:
Moderator

Μοντέλο: COROLLA ZZE12? 1.8/ KE36
Περιοχή: Εξωτική Έδεσσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 597
Edessaios έχει φοβερή αύρα Edessaios έχει φοβερή αύρα
Για το να συνεργάζεται με τα κλειδιά του αυτοκινήτου κάποιος συναγερμός του εμπορίου νομίζω ότι δεν υπάρχει.....Ο συναγερμός είναι μια ξεχωριστή συσκευή και δεν μπορεί να συμπίπτουν οι κωδικοί του με αυτούς των κλειδιών του αυτοκινήτου..... Αλλά και ο μανίσιος της ΤΟΥΟΤΑ πρέπει να έχει ξεχωριστό τηλεχειριστήριο αν δεν κάνω λάθος,αν κάνω ας με διορθώσει κάποιος που τον φοράει.....Για το να κλείνουν και τα παράθυρα μαζί με τις πόρτες επίσης δεν νομίζω να έχει πλακέτα από την αρχή γιατί θα έκλειναν και τώρα χωρίς συναγερμό.....

COROLLA EE101 SW
COROLLA ZZE122 1.8
HONDA VFR 800Vtec ABS '05
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 31-03-07, 18:35
JOHNG6 Offline:
Μικρό Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Edessaios Εμφάνιση μηνυμάτων
Για το να συνεργάζεται με τα κλειδιά του αυτοκινήτου κάποιος συναγερμός του εμπορίου νομίζω ότι δεν υπάρχει.....Ο συναγερμός είναι μια ξεχωριστή συσκευή και δεν μπορεί να συμπίπτουν οι κωδικοί του με αυτούς των κλειδιών του αυτοκινήτου..... Αλλά και ο μανίσιος της ΤΟΥΟΤΑ πρέπει να έχει ξεχωριστό τηλεχειριστήριο αν δεν κάνω λάθος,αν κάνω ας με διορθώσει κάποιος που τον φοράει.....Για το να κλείνουν και τα παράθυρα μαζί με τις πόρτες επίσης δεν νομίζω να έχει πλακέτα από την αρχή γιατί θα έκλειναν και τώρα χωρίς συναγερμό.....
Φιλε , Edessaios , αν κανεις μια βολτα στο Internet , θα βρεις πολλους συναργεμους του εμποριου , οι οποιοι συνεργαζονται με τα κλειδια του αυτοκινητου. Απλα θα ηθελω να ξερω εαν εχει βαλει κανεις κατι τετοιο. Αν οχι , εχει βαλει κανεις τον μαμισιο και εχει μεινει ευχαριστημενος ή μου προτεινεται καποια αλλη λυση?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 31-03-07, 18:35
Το avatar του χρήστη tsport192
tsport192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 facelift 1.6 SOL M/R
Δύναμη Σεβασμού: 409
tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Edessaios Εμφάνιση μηνυμάτων
Τα πράγματα έχουν ως εξης:
1ον. Δεν θα βρεις κανένα συναγερμό του εμπορίου που να ενεργοποιείται με το κλειδί του αυτοκινήτου. ΜΟΝΟ της ΤΟΥΟΤΑ ο ΤΗ3000 συνεργάζεται με το κλειδί του αυτοκινήτου γιατί επικοινωνεί ΑΜΕΣΑ με τον εγκέφαλο του αυτοκινήτου. Αν μάλιστα δεν κάνω λάθος λειτουργεί σαν "υπομονάδα" του εγκεφάλου και για το λόγο αυτό ο ΤΗ3000 δεν μπορεί να λειτουργήσει με παλαιότερα μοντέλα όπως ο ΤΗ2000.

2ον. Όσον αφορά τις πλακέτες για τα παράθυρα δεν είναι προεγκατεστημένες!!!!!!
Τις βαζεις πρόσθετα στο αυτοκίνητο. Το άσχημο είναι οτι για να μπουν αυτες καταργείται το αυτοματο συστημα των παραθύρων, εννοώντας κυρίως την προστασία σε περιπτωση που "πιάσει" κάποιο χέρι κλπ. Για αυτό το λόγο δεν το συνιστούν απο την ΤΟΥΟΤΑ

Ελπίζω να βοήθησα.

Το κόστος που αναφέρθηκε πρέπει να είναι με την εργασία εγκατάστασης αλλιώς αυτοι που σου έδωσαν την τιμή αυτή είναι κοινοί ΚΛΕΦΤΕΣ! Ο συναγερμός κοστίζει 150 ευρώ, για αυτό και οι περισσότεροι τον κάνουν δώρο! με την αγορά καινούριου αυτοκινήτου...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 31-03-07, 18:43
Το avatar του χρήστη dRiveR7
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 207 RC
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 416
dRiveR7 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Εγώ τελικά έβαλα έναν της elser, όχι κάτι φοβερό, απλά μια τηλεειδοποίηση έχει. 280 Ε τον έβαλα. Μέχρις στιγμής μια χαρά λειτουργεί και η τηλεειδοποίηση πιάνει από αρκετή απόσταση. Τώρα όσον αφορά τους συναγερμούς της ΤΟΥΟΤΑ δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα. Ένας φθηνός εκτός ΤΟΥΟΤΑ πιστεύω πως είναι καλύτερος. Τα παράθυρα χρειάζονται extra πλακέτες, αλλά καταργούν το αυτόματο σύστημα τους, όπως λέει κ ο tsport192, ενώ λειτουργεί μόνο με το δικό του τηλεχειριστήριο.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 31-03-07, 18:47
Το avatar του χρήστη Edessaios
Edessaios Offline:
Moderator

Μοντέλο: COROLLA ZZE12? 1.8/ KE36
Περιοχή: Εξωτική Έδεσσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 597
Edessaios έχει φοβερή αύρα Edessaios έχει φοβερή αύρα
Οκ εγώ απλώς μίλησα τι μπορεί να συμβαίνει γιατί κι εγώ δεν έχω συναγερμό......Πολύ διαφωτιστικά αυτά που έγραψες φιλέ tsport192.....
Φίλε electro ίσως έχεις δίκιο ότι υπάρχουν τέτοιοι συναγερμοί, δεν το έχω ψάξει.....Αν και πάλι έχω αμφιβολίες στο αν υπάρχουν...Αν έχεις κάποια διεύθυνση στο internet γράψτην να δούμε κι εμείς αυτούς τους συναγερμούς.....

COROLLA EE101 SW
COROLLA ZZE122 1.8
HONDA VFR 800Vtec ABS '05
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 31-03-07, 19:06
JOHNG6 Offline:
Μικρό Μέλος

Οποτε ξεχναμε τις παλκετες για τα παραθυρα και επικεντρονομαστε στο εαν θα βαλω τον ΤΗ3000 ή καποιον αλλον. Διαβασα σε καποιο αλλο post οτι ειναι πολυ ευαισθητος και πρεπει να ρυθμιστει.

ΥΓ:Η τιμη που ανεφερα ειναι κ με εργασια...
ΥΓ2:http://www.karafinas.gr/shop/greek/P...on=370&PID=676 (μια ενδεικτικη διευθηνση γι αυτο που λεω.Εαν ξερει κτι καποιος ας πει)

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη JOHNG6 : 31-03-07 στις 19:11.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 31-03-07, 19:19
Το avatar του χρήστη tsport192
tsport192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 facelift 1.6 SOL M/R
Δύναμη Σεβασμού: 409
tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro Εμφάνιση μηνυμάτων
Οποτε ξεχναμε τις παλκετες για τα παραθυρα και επικεντρονομαστε στο εαν θα βαλω τον ΤΗ3000 ή καποιον αλλον. Διαβασα σε καποιο αλλο post οτι ειναι πολυ ευαισθητος και πρεπει να ρυθμιστει.

ΥΓ:Η τιμη που ανεφερα ειναι κ με εργασια...
ΥΓ2:http://www.karafinas.gr/shop/greek/P...on=370&PID=676 (μια ενδεικτικη διευθηνση γι αυτο που λεω.Εαν ξερει κτι καποιος ας πει)
Ειναι ευαίσθητος γιατί δεν έχει υδραργυρικό κραδασμικό αλλά με έλλασμα. Μπορείς να ζητήσεις να στο βάλουν στη θέση 1 (από τις 5) και να μην χτυπάει από κραδασμό.
Να σημειώσω επίσης όπως και στο άλλο ποστ που είχα γράψει ότι όλοι οι aftermarket συναγερμοί δεν έχουν πλέον κραδασμικό σύμφωνα με κοινωτική οδηγία.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 31-03-07, 19:28
Το avatar του χρήστη Gorillas
Gorillas Offline:
Administrator

Μοντέλο: E12 1,8 3d Sol
Περιοχή: Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 529
Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός
Εμένα ο εργοστασιακός συναγερμός ενεργοποιείται με το κλειδί χωρίς έξτρα χειριστήριο. Όσον αφορά την ευαισθησία ρυθμίζεται όπως ήδη προανέφεραν.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Συναγερμός σε τ σπορτ ernest_gj ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1 09-07-21 17:59
Συναγερμός antonios7 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 13 24-06-13 03:39
Συναγερμός - Απορία!! ZF1986 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 6 02-10-11 14:32
συναγερμός antonios7 SUPPORT 2 25-09-11 16:36
συναγερμός Toyota drzaf TOYOTA COROLLA E 12 17 21-08-07 16:26

Page generated in 0,24124789 seconds (82,97% PHP - 17,03% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:11.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com