Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 05-01-07, 19:53
Το avatar του χρήστη nasos
nasos Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: KE-30
Περιοχή: ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 302
nasos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania Εμφάνιση μηνυμάτων
Συμφωνο, να μην γινουμε FSI.
αχαχαχαχαα καλο!!!αν και δεν ειναι ανεκδοτο αλλα πραγματικότητα!!!!!!!!!!
βεβαια αυτα δεν καινε μονο λαδια αλλα κάνουν και μπαμ!

το θέμα ειναι οτι αλλεσ μάρκεσ (προσ ιταλια μερια,αλλα και γερμανια)καινε λαδια και χωρίσ να τα σκίζουν.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-01-07, 20:17
Το avatar του χρήστη κωνσταντίνος
κωνσταντίνος Offline:

Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Δύναμη Σεβασμού: 338
κωνσταντίνος είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Gorillas Εμφάνιση μηνυμάτων
Άρα η μέτρηση μπορεί να γίνει και όταν είναι κρύο. Σωστά;
Έχω την εντύπωση πως πρέπει να είναι ακόμα ζεστό το λάδι για να γίνει σωστά η μέτρηση . δηλαδή 5-6 λεπτά μόλις σβήσει η μηχανή.

Αν δέν είναι πισωκούνα δέν κάνεις δουλειά !

Θυμήσου ! οδήγα προσεχτικά, είναι υποχρέωση σου! τα παλιοσίδερα ξανα γήνονται, εμείς ΌΧΙ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-01-07, 20:28
OxygeN Offline:
banned

Μοντέλο: E12 2003 ProFaceLift
Περιοχή: Στο καθισμα με ζωνη,ΠΑΝΤΑ!
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
OxygeN θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
εγω το κοιταω μια φορα το μηνα το πρωι για την ωρα κανενα προβλημα στα 82000χλμ!
το εχω ξανακουσει παντως.
αν καποιο ε12 καψει στα 3χρονια(ισως&6) λαδι παιρνει νεο μοτερ στα σιγουρα εχω ρωτησει!αρκει να επιβεβαιωθει απο αντιπροσωπια&να ειναι απειραχτο!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-01-07, 21:13
pwpwpali Offline:
banned

Περιοχή: athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
pwpwpali είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
λαδια?λαδια?λαδια? α ναι....αυτα που μπαινουν στο μοτερ κ παν στο καρτερ κ εχουν κ φιλτρο...ε τυπικα δεν μπαινουν αυτα στα κορολλα???καιγοντε κιολας?
με 120.000+ μπορω να πω οτι ναι εχω μια καταναλωση λαδιου 2-3 χιλιοστα κατω απο το φουλ μετα απο 8.000χλμ+ μεσα στην πολη τα οποια τα αφησα για πρωτη φορα τοσο τα λαδια ετσι για να δω τι παιζει...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-01-07, 21:28
OxygeN Offline:
banned

Μοντέλο: E12 2003 ProFaceLift
Περιοχή: Στο καθισμα με ζωνη,ΠΑΝΤΑ!
OxygeN θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pwpwpali Εμφάνιση μηνυμάτων
λαδια?λαδια?λαδια? α ναι....αυτα που μπαινουν στο μοτερ κ παν στο καρτερ κ εχουν κ φιλτρο...ε τυπικα δεν μπαινουν αυτα στα κορολλα???καιγοντε κιολας?

Εγραψες παλι..!!!

Κατι ψιλο-Οfftopic..φιλος με carina την καλη 1600cc εκανε 200χλμ χωρις σταγονα λαδι!!πρεπει να ειχε κοντα 390.000χλμ πανω!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-01-07, 23:07
Το avatar του χρήστη nasos
nasos Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: KE-30
Περιοχή: ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
Δύναμη Σεβασμού: 302
nasos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
καλα τα λεει .ετσι ειναι περα απο την πλακα.
φιλοσ με 111 g6 στα 200.000κμ αρχισε να του τσιμπαει λαδακι και εφταιγαν τα ελατηρια των πιστονιων,οχι ολων,ενα η 2.το ανοιξε ταλλαξε και keep going....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-01-07, 23:44
spyros_45 Offline:

Περιοχή: Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 393
spyros_45 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από OxygeN Εμφάνιση μηνυμάτων

Κατι ψιλο-Οfftopic..φιλος με carina την καλη 1600cc εκανε 200χλμ χωρις σταγονα λαδι!!πρεπει να ειχε κοντα 390.000χλμ πανω!

Τι καλή και κακή? 4AFE είναι το θέμα. Το έχω αναφέρει και γω παρόμοιο περιστατικό στο carina II. Με 40 βαθμούς Αύγουστο μήνα είχε χάσει τα λάδια απο το φίλτρο, χαμπάρι εγώ και εκείνο στα φρύδια του. Ούτε θερμοκρασία ανέβασε ούτε τίποτα. Τότε μιλούσε βέβαια η απλή σχιστομάτικη τεχνογνωσία. Τώρα τα χουν ψιλομπερδέψει τα πράγματα, τα χουν μπασταρδέψει για την ακρίβεια. Είναι γεγονός πάντως οτι δεν μπορείς να τα χεις όλα. Τότε είχες μόνο αυτό, κατα τα άλλα το πλαίσο του αυτοκινήτου ήταν ξερό, λιτό με εμφανή τα σημάδια έλλειψης της αισθητικής. Στα 50 μέτρα όλα τα γιαπωνέζικα σου φαίνοταν ίδια. Τώρα απλά λές χαίρομαι που έχω ένα αυτοκίνητο με όλη την σημασία της λέξης, που γουστάρω να κάθομαι μέσα ή να το κοιτάω απ το μπαλκόνι μου. Και για πείτε μου δηλαδή τι σας χαρίζει το vvti? Μαλακίες. Σκοπός τους ήταν και καλά να διατηρηθεί η δύναμη στις υψηλές στροφε΄ς και ταυτόχρονα βελτιωθεί η λειτουργία χαμηλομεσαία. Μέντολες λοιπόν. Απλά σαν εφέ, εμπορικά και μόνο ανέπτυξαν μια νέα τεχνολογία η οποία στην ουσία προσφέρει τα ίδια αποτελέσματα με παλιά, αλλά δυστυχώς με έλλειψη της παλιάς αξιοπιστίας. Κλασσική ατάκα κατόχων vvti "μόλις μπει το vvti το αμάξι μου μαμάει". Και μέχρι εκείνη την ώρα τι κάνει ρε φιλαράκο? Μήπως μαμιέται? Α ναι ρε το έκαναν για την κατανάλωση. Για να καίει το 1400 μέσα στην πόλη 10 λίτρα ανα 100χλμ. Αλλά εγώ τους καταλαβαίνω ρε σεις. Έτσι την έχουν πατήσει και οι άλλοι οι κόπανοι οι γερμανοί. Fsi το αμάξι που φυσάει. Καλά αυτοί πούλησαν την τεχνολογία τους και στους τσαλαπετεινούς της Σκόντα και στους Σεατάκιδες που τώρα πλέον όλοι την βλέπουν χλίδα. Εμπορικά καλά τα πήγαν πάντως (αχ ρε άτιμο marketing) και οι 2. Πούλησαν τον πάτο τους απο αυτοκίνητα, με την διαφορά ότι δεν άλλαξε τίποτα σε επιδόσεις και κατανάλωση, ενώ αντιθέτως η αξιοπιστία πήρε φθίνουσα πορεία.
Παλιά 05-01-07, 23:54
Το avatar του χρήστη akis308
akis308 Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΑΕ 92
Περιοχή: Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 476
akis308 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Γιατί ρε Σπύρο δηλ, σου είπε κανένας, ότι εγώ δεν κάθομαι και χαζευω τη γριά μου;;;
Χεχε!!!
Πάντως με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-01-07, 02:27
Το avatar του χρήστη Denninio
Denninio Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: ΣΤΟ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΟΥΝΑΣ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 300
Denninio είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Απο οτι εχω καταλαβει τα corolla χωριζοντε σε 2 κατηγοριες. αυτα που καινε τα αντερα τους και αυτα που δεν καινε ουτε σταλα (προσωπικη αποψη) και μιλαω για ιδια μοντελα. τωρα τα παλιοτερα μοντελα εχουν λαδια με περισσοτερη συμπικνωση απο τα καινουρια. π.χ. 10/40 - 15/40 - 20/50. απο αυτα μονο το 20/50 ειναι ατοφιο-απλο λαδι ενω ολα τα αλλα ειναι τουλαχιστον ημισυνθετικα εως full συνθετικα. τα full συνθετικα δεν βγαζουν χιλιομετρα με αποτελεσμα να χανοντε πιο γρηγορα. τα ημισυνθετικα βγαζουν πιο πολλα αλλα οχι σαν τα απλα. επειδη το δικο μου χανει λαδια απο τα 130.000χιλ. και τωρα εχει 175.000χιλ. εχω αποκτισει μια προσωπικη πειρα στα λαδια.οταν λοιπον αρχιζε και εχανε λεω στον μηχανικο τι κανουμε εδω? το κοιταει και μου λεει αλλαγη τα τσιμουχακια (τελικα μαλλον ελατηρια ειναι). τα αλλαζω και με το ιδιο λαδι 15/40 (ημισυνθετικο) το μετραω μετα απο 2.500-3.000χιλ (χειμωνας). και ελειπε πιο πολυ απο πριν. εβαλα τα 20/50 τα οποια ειναι πιο χοντρα σαν λαδια και μου βγαζουν καλοκαιρι 3.000+(μισο+ λιτρο κατω) ενω τον χειμωνα 4.500χιλ.(μισο+λιτρο κατω) δεν λεω οτι ειναι σωστο να βαλει καποιος το 20/50(για desel κινητηρες) στον κινητηρα του, απλα ετσι θελω να πω την διαφορα πυκνωτητος απο λαδι σε λαδι και αντοχη στον χρονο.
οσο για τον φιλο μας που λεει οτι χανει λαδι (το αμαξι του) προτεινω να το παει στην TOYOTA και αν ειναι στην εγγυηση και μπορει να τον αλλαξει. αν δεν ειναι στην εγγυηση δεν πιστευω οτι αξιζει τον κοπο και το χρημα να τον αλλαξεις. εξαλου δεν πιστευω να σου παθει κατι επειδη χανει λαδι στο αμεσω μελλον.
τωρα Σπυρο το vvti-vtec εμενα μου αρεσει πολυ σαν λειτουργια. απο εκει και περα αν βγαζει και τι προβληματα δεν το ξερω. το fsi δεν το εμπιστευομαι γενικως. αυτες ειναι οι προσωπικες αποψεις μου...........
μηπως πρεπει να κανω χορηγο την ΕΛΑΪΣ η την ΦΛΩΡΑ που καποιος απο εδω μεσα ονοματα δεν λεμε εχει ηδη κανει?

Παντα φιλικα,
Διονυσης
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-01-07, 02:37
Το avatar του χρήστη GIANNIS_G6
GIANNIS_G6 Offline:

Μοντέλο: Ε11 vvt-i 1.4
Περιοχή: Αιγαλεω
Δύναμη Σεβασμού: 383
GIANNIS_G6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Διονυσακο καλ τα λες αλλα δεν χανεις λαδια(ισως απο αλλου)αλλα καις λαδια ειναι πιο σωστο ε?Τωρα για τα fsi εχω να πω οτι καθε εταιρεια εχει τον δικο της τροπο να ονομαζει τον μεταβλητο χρονισμο στα μοτερ της!Τι vvt-i ,τι fsi και δεν ξερω πως αλλιως τα λενε αλλες εταιρειες κανουν την ιδια δουλεια απλα τα ιαπωνικα εχουν αποδειχτει πιο αξιοπιστα στην λειτουργια τους!Ετσι το βλεπω εγω!

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
μου καιει λαδια LITHOGRAFOS2002 TOYOTA AURIS 23 19-06-12 00:20
Τι Κανετε Οταν Βλεπετε Σκουρια Στο Corolla Σασ??? ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΣ ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 23 04-01-11 22:51
9 χρονια - 140000 και ειναι κουκλα!! και ας καιω λαδακια ΘΑΝΑΣΗΣ TOYOTA COROLLA 111(G6) 35 01-03-10 20:54
ΠΟΣΟ ΚΑΙΕΙ Η COROLLA ΣΑΣ?? notiosanatolikos TOYOTA COROLLA E15 30 07-12-09 12:35
το 20v μαυροκαπακο μου καιει λαδι (πολυ) 20 v manos 4AGE 20v Levin 16 09-10-08 10:56

Page generated in 0,22543311 seconds (82,04% PHP - 17,96% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:31.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com