Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
28-12-06, 19:21
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
εγω εχω forthnet dsl 768. απλα αναρωτιεμαι τι να κανω τωρα που ληγει. μ ανυσηχει και αυτο που ειπε ο hatzidi οτι αργουν να σε απομονωσουν. slobo τι κανουμε εδω?
αν ανανεωσω τη forthnet?
στην περιοχη μου παντως δεν εχει vivodi
28-12-06, 20:52
|
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL
εγω εχω forthnet dsl 768. απλα αναρωτιεμαι τι να κανω τωρα που ληγει. μ ανυσηχει και αυτο που ειπε ο hatzidi οτι αργουν να σε απομονωσουν. slobo τι κανουμε εδω?
αν ανανεωσω τη forthnet?
στην περιοχη μου παντως δεν εχει vivodi
|
αυτό που θα κάνεις είναι υπομονή, αν πας για αλλαγή.
Παντως και αυτή την περίοδο υπάρχουν λύσεις, μιας και γραμμή adsl θα έχεις, δηλαδή το μόνο που θα σου κάνει η forthnet είναι να σου κόψει τα password.
Οπότε θα πάρεις μια NETKEY ή NETCARTA και θα μπαίνεις κανονικά στην ταχύτητα που είσαι τώρα.
|
29-12-06, 00:19
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Εγώ πάντως προς το τέλος του καλοκαιριού έκανα σύνδεση HOL Broadbandpack 384 τότε, 768 τώρα, με 185 ευρώ (μπορεί και 189 ευρώ, δεν θυμάμαι καλά) για ένα χρόνο, οπότε γύρω στα 15,50 ευρώ το μήνα (και εξοπλισμό με router, όχι με απλό μόντεμ). Νομίζω ότι έχει και κάποιες επιλογές για σταθερή τηλεφωνία, αλλά δεν το έψαξα περισσότερο... Δεν ξερω βέβαια εάν ισχύει ακόμα αυτή η τιμή...
29-12-06, 12:06
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από hatzidi2
αυτό που θα κάνεις είναι υπομονή, αν πας για αλλαγή.
Παντως και αυτή την περίοδο υπάρχουν λύσεις, μιας και γραμμή adsl θα έχεις, δηλαδή το μόνο που θα σου κάνει η forthnet είναι να σου κόψει τα password.
Οπότε θα πάρεις μια NETKEY ή NETCARTA και θα μπαίνεις κανονικά στην ταχύτητα που είσαι τώρα.
|
αν τελειώσει το προπληρωμένο πακέτο δέν έχεις Dsl .μπορεί για λίγες μέρες αλλά οχι συνέχεια.τουλάχιστον έτσι κάνουμε εμείς
|
29-12-06, 12:50
|
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MIXANIKOS
αν τελειώσει το προπληρωμένο πακέτο δέν έχεις Dsl .μπορεί για λίγες μέρες αλλά οχι συνέχεια.τουλάχιστον έτσι κάνουμε εμείς
|
εμένα το πακέτο έχει λήξει από 16-11-2006 και έχω κανονικά.
Αυτο είναι και το πρόβλημα με την forthnet δεν στέλνει χαρτί στον ΟΤΕ για να κοπεί η γραμμή.
Οπότε άλλο Εσείς άλλο η forthnet, δεν είμαι ο μόνος που την πατάει με την forthnet και σε φίλο μου το ίδιο του κάνανε.
|
30-12-06, 10:29
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κερατσίνι + Τρίκαλα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από hatzidi2
Αυτο είναι και το πρόβλημα με την forthnet δεν στέλνει χαρτί στον ΟΤΕ για να κοπεί η γραμμή.
|
Ναι όμως αν θέλεις απλά να αλλάξεις εταιρία παροχής δεν είναι καλύτερα που δεν σου κόβει το dsl ? δεν γλιτώνεις χρόνο έτσι ή ο καινούριος πάροχος θα κάνει την διαδικασία από την αρχή και γίνετε μπέρδεμα ?
COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com
|
30-12-06, 12:20
|
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Mike_G
Ναι όμως αν θέλεις απλά να αλλάξεις εταιρία παροχής δεν είναι καλύτερα που δεν σου κόβει το dsl ? δεν γλιτώνεις χρόνο έτσι ή ο καινούριος πάροχος θα κάνει την διαδικασία από την αρχή και γίνετε μπέρδεμα ?
|
o ΟΤΕ θεωρεί για την γραμμή μου ότι την έχει δεσμεύσει η forthnet, και πληρώνεται από αυτή, γιαυτό πρέπει πρώτα να κοπεί.
Μετά θα πάει η επόμενη εταιρεία να ζητήσει την γραμμή μου για λογαριασμό του πελάτη της.
|
05-01-07, 21:19
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
μαλλον θα ανανεωσω τη συνδεση μου γιατι τον ιουνιο μπαινει στο ιδιοκτητο δικτυο της forthnet. απο κει και περα θα μπορω να ακυρωσω τελειως τον οτε? γιατι θεωρω απαραδεκτο το παγιο του.
μπορειτε εστω με καποια links να κανετε μια συγκριση τελικα τι συμφερει?
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,15100908 seconds (82,40% PHP - 17,60% MySQL) with 37 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:24. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|