Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 28-12-06, 18:51
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1244
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ευγε σαββα. ειδατε τι λυσεις σας εχει ο μαρμελ? αυριο θα βαλω και στο CBR
Παλιά 28-12-06, 19:06
Το avatar του χρήστη Gorillas
Gorillas Offline:
Administrator

Μοντέλο: E12 1,8 3d Sol
Περιοχή: Κοκ. Μύλος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 522
Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pwpwpali Εμφάνιση μηνυμάτων
αλλα τα βελτιωτικα εχουν 8 με 12 ευρω για ενα γεμισμα...τα δινεις?εγω οχι....
Προτιμώ να κάτσω να φαω την καρότσα μου που είμαι και μαθημένος.

Φίλε DD πώς να σου βάζανε από το εργοστάσιο ασετόν; Μετά θα μου πείς γιατί δεν το βάζουν οι εταιρίες καυσίμων. Θα σου δώσω 2 λόγους: 1ον κόστος και 2ον δεν ξέρω τι θα γίνεται με τους ρύπους μετά.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-12-06, 19:21
Το avatar του χρήστη κωνσταντίνος
κωνσταντίνος Offline:

Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 332
κωνσταντίνος είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Λοιπόν έχουμε και λέμε !!!

Στην βενζίνη απαγορεύετε να προσθέσεις κάτι ποίο εύφλεκτο όπως το οινόπνευμα γιατί τότε θα βαράει πυράκια συνέχεια αφού το καύσιμο δεν θα έχει την δυνατότητα να αντισταθεί στην πρόωρη ανάφλεξη λόγω πίεσης στον θάλαμο καύσης …

Η διαφορά της 100άρας βενζίνης με την απλή είναι ότι η 100άρα παρουσιάζει μεγαλύτερη αντίσταση στην ανάφλεξη λόγο πίεσης και έτσι οι εγκέφαλοι με μεταβλητό αβάνς (advance) δίνούν εντολή να σκάει η σπίθα από το μπουζί στον σωστό χρόνο δηλαδή όταν το πιστόνι είναι λίγα μόλις χιλιοστά ποιο κάτω από την ποιο υψηλή θέση του με αποτέλεσμα να εκμεταλλεύεται ο κινητήρας όλη την ενέργεια που εκλύεται από την καύση μετατρέποντας την σε κίνηση

Όταν ο κινητήρας βαράει πυράκια αυτό σημαίνει ότι το αβάνς δεν είναι σωστό. Κατά πάσα πιθανότητα λόγο κακής ποιότητας βενζίνης η οποία αναφλέγετε λόγο πίεσης σε λάθος χρόνο πιέζοντας το πιστόνι και αυτό με την σειρά του χτυπάει την μπιέλα.

Όλα τα παραπάνω τα λέω για να πάρουμε μία ιδέα τι ρόλο βαράνε τα οκτάνια της βενζίνης

Το να βάζεις διάφορα πρόσθετα στην βενζίνη όπως ασετόν και τέτοια, μακροχρόνια μπορεί να προκαλέσουν μεγάλες φθορές στα εσωτερικά του μοτέρ και ένας από τους λόγους που συμβαίνει αυτό είναι για παράδειγμα η αυξημένη θερμότητα που εκλύουν κατά την ανάφλεξη…

Τα χημικά που χρησιμοποιούν οι εταιρίες παραγωγής υγρών καυσίμων έχουν εντελώς διαφορετική χημική σύσταση…

Αν δέν είναι πισωκούνα δέν κάνεις δουλειά !

Θυμήσου ! οδήγα προσεχτικά, είναι υποχρέωση σου! τα παλιοσίδερα ξανα γήνονται, εμείς ΌΧΙ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-12-06, 19:23
spyros_45 Offline:

Περιοχή: Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 387
spyros_45 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Τι έχει πάθει αυτός ρε?
Παλιά 28-12-06, 19:26
MARMEL Offline:
Αdministrator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από spyros_45 Εμφάνιση μηνυμάτων
Τι έχει πάθει αυτός ρε?
χαχαχαχαχα lol lol lol
ελα ντε........ βαρεσε πυρακια λες?
λοιπον ακουστε και το αλλο τωρα. εκει που δουλευω εχουν ερθει κατι γαλλοι. στο σχολασμα ενας με ρωτησε που να παει να βρει φτηνο καλαμποκελαιο η σποραιλεο η δεν ξερω γω τι σκατα εψαχνε. τον εστειλα στα lidl.ηρθε την επομενη μερα και ειχε αγορασει 60 λιτρα λαδι που τηγανιζουμε πατατες. του λεω ταβερνα θα ανοιξεις ρε?
μου λεει οχι για τ αμαξι το θελω. εξυνα τα ΜΑΛΛΙΑ μου. λοιπον ο τυπος εχει ενα ford modeo diesel και του ριχνει λαδι μεσα. μου εξηγουσε οτι μερικες φορες γυρνουσε ολα τα μακ ντοναλτς και τις ταβερνες της γαλλιας και τους μαζευε το λαδι. το καιει κανονικα ακομα και σκετο και την ιδια αποδοση. απλα μου ειπε οτι πισω η εξατμιση μυριζει πατατες τηγανιτες. μη γελατε εκατσα και την εψαξα και το κανουν πολλοι στη γαλλια και μαλιστα το προτεινουν ανεπιφυλακτα. απλα μονο η μυρωδια αλαζει στο μεταχειρισμενο λαδι. ψαρια τηγανισες? ψαρια θα μυριζει. κεφτεδακια εφτιαξες? κεφτεδακια θα μυριζει. μου ειπε επισης οτι το λαδι στη γαλλια δεν φορολογειτε σχεδον καθολου και το χρησιμοποιουν παρα πολλοι γαλλοι. ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. και αλλους που ρωτησα εκει στη δουλεια το κανουν. αρκει να ειναι ενας απλος πετρελαιοκινητηρας. οχι οι καινουργιοι ecotec κτλ.....

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MARMEL : 28-12-06 στις 19:39.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-12-06, 19:31
κωνσταντίνος Offline:

Θεϊκό Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pwpwpali Εμφάνιση μηνυμάτων
την διαφορα την βλεπεις...οπως κ με τα βελτιοτικα οκτανιων...τσιμπας το φιλαρακι σου που πατε πανω κατω τα ιδια...τα πατε χωρις τπτ βλεπεις μια καροτσα υπερ σου η υπερ του δεν εχει σημασια απλα κρατας το νουμερο...το χωνεις μεσα κ μετα τα ξαναπας....κ τσουπ να σου η καροτσα που εφαγες εχει χαθει κ μαλιστα του ριχνεις κ βγαζεις χερακι κ τον χαιρετας...αλλα τα βελτιωτικα εχουν 8 με 12 ευρω για ενα γεμισμα...τα δινεις?εγω οχι....
Το καθαρό βελτιωτικό είναι πάρα πολύ φτηνό περίπου 10-20 το πολύ τα 5 λίτρα και όχι 7 τα 200ml που τα πουλάνε…

Για σκεφτείτε γιατί !!!! άντε μυαλό έχετε !!!

Επειδή δεν μπορούν να πουλήσουν 7 κάτι που κοστίζει 1 οι μάγκες πάνε και βάζουν και μερικά υλικά που δήθεν προστατεύουν και καθαρίζουν το μοτέρ και…..τσούπ !!! το πουλάνε 7

Θυμήσου ! οδήγα προσεχτικά, είναι υποχρέωση σου! τα παλιοσίδερα ξανα γήνονται, εμείς ΌΧΙ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-12-06, 19:35
κωνσταντίνος Offline:

Θεϊκό Μέλος

Αν πιστεύετε ότι είμαι λάθος ή κάτι δεν λέω καλά πείτε το να το συζητήσουμε (καλύτερα στο topic βενζίνης 100 οκτανίων) μην το χαλάσουμε άλλο αυτό κρίμα είναι…

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-12-06, 19:53
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL Εμφάνιση μηνυμάτων
χαχαχαχαχα
ελα ντε........ βαρεσε πυρακια λες?
λοιπον ακουστε και το αλλο τωρα. εκει που δουλευω εχουν ερθει κατι γαλλοι. στο σχολασμα ενας με ρωτησε που να παει να βρει φτηνο καλαμποκελαιο η σποραιλεο η δεν ξερω γω τι σκατα εψαχνε. τον εστειλα στα lidl.ηρθε την επομενη μερα και ειχε αγορασει 60 λιτρα λαδι που τηγανιζουμε πατατες. του λεω ταβερνα θα ανοιξεις ρε?
μου λεει οχι για τ αμαξι το θελω. εξυνα τα ΜΑΛΛΙΑ μου. λοιπον ο τυπος εχει ενα ford modeo diesel και του ριχνει λαδι μεσα. μου εξηγουσε οτι μερικες φορες γυρνουσε ολα τα μακ ντοναλτς και τις ταβερνες της γαλλιας και τους μαζευε το λαδι. το καιει κανονικα ακομα και σκετο και την ιδια αποδοση. απλα μου ειπε οτι πισω η εξατμιση μυριζει πατατες τηγανιτες. μη γελατε εκατσα και την εψαξα και το κανουν πολλοι στη γαλλια και μαλιστα το προτεινουν ανεπιφυλακτα. απλα μονο η μυρωδια αλαζει στο μεταχειρισμενο λαδι. ψαρια τηγανισες? ψαρια θα μυριζει. κεφτεδακια εφτιαξες? κεφτεδακια θα μυριζει. μου ειπε επισης οτι το λαδι στη γαλλια δεν φορολογειτε σχεδον καθολου και το χρησιμοποιουν παρα πολλοι γαλλοι. ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. και αλλους που ρωτησα εκει στη δουλεια το κανουν. αρκει να ειναι ενας απλος πετρελαιοκινητηρας. οχι οι καινουργιοι ecotec κτλ.....
O ορισμός του "έκανα το αμάξι φριτέζα". Μου φαίνεται πως ο wastegate βρήκε το δάσκαλο του...
Ρε Πάνο, είναι δυνατόν να μην καπνίζει η εξάτμιση και να το καίει το λάδι αβέρτα? Ο φίλος σου ο Γάλλος πήγε και πήρε 60 λίτρα! Αυτό σημαίνει ότι ή το καίει τρελά και χρειάζεται να του συμπληρώνει πιο συχνά απ'ότι βάζει diesel ή αγόρασε παραπάνω για να το πάει και στους φίλους του στη Γαλλία... Σοβαρά τώρα, για ρωτησε τον, πόσο συχνά συμπληρώνει? Δλδ αυτα τα 60 λίτρα για πόσα χιλιόμετρα τον βγάζουν? Από εδώ ως την πλησιέστερη ταβέρνα θα πάει? (όχι τιποτα άλλο, αλλά για να ξαναγοράσει...).
Και μια τελευταία ερώτηση... Έχει σκεφτεί το ενδεχόμενο να βάλει πίσω στην εξάτμιση αποροφητήρα?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-12-06, 21:48
MARMEL Offline:
Αdministrator

xaxaxaxaxa αχ ρε μαντ. χεχεχε
εμενα μου τα πε σοβαρα ο τυπος. καθως και οι αλλοι γαλλοι. με γαλλους δουλεω ρε. ελα στο περαμα να στο πουν. μου ειπε οτι το ριχνει και σκετο. ειτε εχει πετραλαιο ειτε οχι. ρε σοβαρα. το μονο που ειναι ενοχλητικο μου ειπε ειναι η μυρωδια για τους αλλους. πηρε 60 λιτρα γιατι 60 λιτρα μπορουσε να κουβαλησει εκει. φυσικα και εχει καλυτερη αυτονομια. το θεμα ειναι ομως οτι το συγκεκριμενο λαδι ειναι πολυ πιο φτηνο απο το πετρελαιο στη γαλλια.
αυτο για τον αποροφητηρα του το χα πει και γω ρε. ελιωσε..........
Παλιά 29-12-06, 00:19
spyros_45 Offline:

Περιοχή: Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 387
spyros_45 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Για φαντάσου να σε πάρουν στο κυνήγι όλα τα κωπροσκυλα του δρόμου, επειδή η εξάτμιση μυρίζει μπριζόλες.

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,17568111 seconds (83,42% PHP - 16,58% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:38.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com