Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
|
|
|
15-12-06, 09:34
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Εγώ θέλω να συμπληρώσω το εξής, δίνωντας κι άλλη τροφή για σκέψη.
Υπήρχανε και μέλη που αναγκαστήκαμε να τους επιστήσουμε την προσοχή γιατί οι αγγελίες που βάλανε ήτανε μεγάλο ψέμα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, μια Corolla που δινότανε με 5000Ε και σίγουρα είχε κινήσει το ενδιαφέρον πολλών. Το αυτοκίνητο -όπως χαρακτηριστικά αναφερότανε- ήτανε άθικτο, μπιμπελό. Οταν λοιπόν κάποιος δικός μας πήγε και το είδε.... ΕΦΡΙΞΕ το μάτι του! Το αυτοκίνητο ήτανε χιλιοτρακαρισμένο. Ο συγκεκριμένος τύπος λοιπόν, δνε έχει κάνει τίποτα άλλο μέσα στο φόρουμ παρά μόνο αγγελίες... αγγελίες...αγγελίες.... κτλ.!
Τι θελω να τονίσω με αυτό?
Οτι όντως κάπως πρέπει να προσεχθεί το θέμα αυτό, όμως όπως λέει και ο φίλος Slobo, είναι ένα θέμα, το οποίο όπως και αν το δείς, βγάζει + και -. Μας απασχολεί πάρα πολύ.
Θα πεί κάποιος ότι έτσι μπορούμε να βρούμε και εμείς καμιά καλή ευκαιρεία.Ισως. Γιατί όμως έτσι να βρούμε 1-2 μάντρες και να συνεργαζόμαστε και να ξέρουμε και τι παίρνουμε?
Οπως και να έχει το συγκεκριμένο θέμα, θα βρεί πολλούς απο την μια μεριά, και πολλούς απο την άλλη. Η χρυσή τομή θα βρεθεί οσωνούπω. Και για εμένα προσωπικά, δεν είναι σωστό, κάποιος να εκμεταλλεύεται -ακόμα και αν μπορεί να βρώ κάτι που θέλω κι εγώ ο ίδιος- το φόρουμ προκειμένου να πουλάει! Θα μου απαντήσει κάποιος ... "και τι σε κόφτει? θα γίνετε κολλητοί?"... έλα που είμαι λίγο κάπως σε τέτοια θέματα! Δεν τα μπορώ αυτά... μέσα σε όλα όσα έχουνε ισοπεδωθεί στην κοινωνία μας, δεν μπορώ να νιώθω κι εγώ αναίσθητος!
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
|
|
|
15-12-06, 11:55
|
|
Administrator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από hatzidi2
θα φανεί στο μέλλον, εαν θα βγεί σε καλό.
και το δικό μου υστερόγραφο.
εγω έγινα μέλος, και το πρώτο μου post ήταν αγγελία.
έτσι το γνώρισα, έτσι έμεινα, και όσο μπορώ βοηθάω.
(για παράδειγμα στην παρουσίαση του αυτοκίνητου μου στο power, έτρεχα έστω και την τελευταία στιγμή να βάλουμε πάνω αυτοκόλλητα να τα δει ο κόσμος και απαίτησα και να μπούν)
δηλαδη τι έπρεπε να γίνει να έχω γράψει πρώτα 5,10 post (που το πιθανότερο να έλεγα και μα@ακίες) και μετα να βάλω αγγελία.
|
Το ότι εσύ έγινες μέλος με πρώτο ποστ μια αγγελία είναι σίγουρα θετικό, αλλά δυστυχώς δεν συμβαίνει με τους περισσότερους. Ειδικά τελευταία παρατηρούμε το φαινόμενο τα ποστ νέων μελών να είναι όλα αγγελίες, λες και έχουν μαγαζί και θέλουν να ξεπουλήσουν. Εμένα προσωπικά αυτό δεν μου αρέσει.
|
|
|
|
15-12-06, 19:34
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κερατσίνι + Τρίκαλα
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Όλα σε αυτό το forum κινούνται γύρω από το club. Αυτό είναι ο πρώτος νόμος που καθορίζει τις κινήσεις μας. Αν κάτι είναι καλό για το site αλλά στην καλύτερη αφήνει αδιάφορο το club τότε δεν χρειάζεται να υπάρχει πιστεύω (η διαφορά μεταξύ club και site πιστεύω πως είναι γνωστή σε όλους μας). Οι αγγελίες τώρα είναι ένα πολύ δύσκολο κομμάτι του site. Το θέμα είναι αν εξυπηρετεί το club. Ότι και να βάλει κάποιος σε μία αγγελία τα μέλη μας είναι σε θέση να το ψάξουν, να ανοίξουν μία κουβέντα στις συναντήσεις μας και αν είναι καλή ευκαιρία να το πάρουν με αποτέλεσμα να επωφεληθούν από αυτό. Αν τώρα η αγγελία είναι πατάτα υπάρχει τρόπος να απαλλαγούμε από αυτόν που την έγραψε μία και καλή και να μην μπορέσει ποτέ να ξαναμπεί και να μας ενοχλήσει. Αρα προσφέρουμε στα μέλη μας την ευκαιρία να μην χρειάζεται να παίρνουν τους δρόμους για να βρουν κάτι και να είναι αυτοί που θα επωφεληθούν από μία ευκαιρία που μπορεί να υπάρχει. Δεν μπορούμε όμως να ελέγχουμε αν αυτά που γράφονται ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα ή όχι. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν. Γι αυτό αν κάποια αγγελία σας ενδιαφέρει και δείτε κάτι στραβό δεν είναι ανάγκη να μπείτε στο topic και να τον κράξετε αλλά απλά αν επικοινωνήσετε με κάποιο admin (γι αυτό είμαστε εδώ). Το θέμα έχει απασχολήσει πολύ πιστέψτε με και η λύση θα βρεθεί αλλά μέχρι τότε απλά επωφεληθείτε όσο μπορείτε είτε για να πουλήσετε είτε για να αγοράσετε και αν ξέρετε κάτι που δεν το ξέρουμε μην κάνετε εσείς τον κακό, πείτε το σε εμάς. Οκ Ξυνέ ?
COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com
|
15-12-06, 19:56
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
|
|
O Ακης εχει απολυτο δικιο.Μεχρι και Ibiza βρηκα στο forum.
15-12-06, 23:39
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Corollaxli
O Ακης εχει απολυτο δικιο.Μεχρι και Ibiza βρηκα στο forum.
|
Δεν το βρίσκω κακό αυτό. Δηλαδή εγώ αν θέλω να πουλήσω το suzuki της μητέρας μου, δεν πρέπει να το ανεβάσω στο forum?
|
16-12-06, 00:20
|
|
|
Περιοχή:
Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Nαι όντως αυτό είναι λίγο άσχετο. Δεν υπάρχει περιορισμός στο τι πουλάμε. Οι κανόνες είναι συγκεκριμένοι και δεν αποκλείουν οχήματα άλλης εταιρείας. Ο καθένας είναι ελεύθερος να πουλήσει ότι θέλει. Άλλο είναι το πρόβλημα που θίγει ο corollΑΚΗΣ.
16-12-06, 00:23
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
|
|
για μενα αφου μπορεις ελευθερα να κανεις γραφεις στο φορουμ ας πουλησεις οτι θες....ακομα κι ας μην εχει σχεση με το αυτοκινητο οπως π.χ ενα σαλονι ή ενα μυτοτσιμπιδο οτιδηποτε... ΔΙΑΦΩΝΩ ομως με τους επαγγελματιες που μπαινουν μονο για τις αγγελιες.
|
16-12-06, 00:41
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Ολοι διαφωνουν με τους επαγγελματιες, εγω διαφωνω και με καποιους εδω μεσα με το πως πουλανε την πραματια τους αλλα τι να κανουμε, δεν μπορουμε να συμφωνουμε ολοι. Το πιο ασχημο για μενα ειναι η κοροιδια με τα οχηματα , τιποτα αλλο, αυτο μπορει να σε σκοτωσει, κανα χαλασμενο ψυγειο ή κανας καθρεπτης οχι, για αυτο πουλατε οτι θελετε απλα να γινει κανονας με τα οχηματα: πουλας? θα μας ενημερωσεις αν το παντρεψες καμμια φορα με καμμια κολωνα και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΣΟΥ!!!
Αλλο να φωτογραφιζω το αυτοκινητο για πλακα και αλλο για αγγελια. στις Αγγελιες υποχρεωτικα πινακιδες.Την γνωμη μου παντα λεω, δεν χρειαζετε να συμφωνειτε, απλα θα ηταν ομορφο να την καταγραψετε.
|
16-12-06, 02:36
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 2
|
|
ΚΑΙ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΡΕ ΓΩΓΟ ΠΟΥ ΟΙ 16άρες ΖΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ Recaro ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ??????????????
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ
16-12-06, 04:56
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
|
|
Συμφωνώ απόλυτα με τον Χύνο. Εγώ είμαι οκ με τους επαγγελματίες αρκεί να είναι οκ το προιον. Με τους μόνους που έχω πρόβλημα είναι αυτοί που πουλάνε σάπιο κρέας(Γκοντζίλα).
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17347002 seconds (82,26% PHP - 17,74% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:17. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|