Λοιπόν, τα χιονόπανα δοκιμάστηκαν σε παγωμένο χιόνι και σε πάγο, με θερμοκρασία στο -8, για μια απόσταση της τάξης των 4 - 5 χλμ.
Σε ταχύτητες από 20 - 60 χλμ με 2α και 3η στο σασμάν.
Αποδείχθηκαν πολύ καλά και είμαι πολύ ικανοποιημένος.
Επίσης, επειδή χρειάστηκε να οδηγήσω και σε καθαρή άσφαλτο για καμμιά 500 μέτρα, δεν ανέπτυξα ταχύτητα μεγαλύτερη των 20χλμ.
Φυσικά δεν φρέναρα με αυτά στο καθαρό και δεν έστριψα επί τόπου το τιμόνι. Όπως καταλαβαίνετε, οι τριβές θα τα έκαναν κομμάτια.
Φιλική συμβουλή :
Κατά την οδήγηση στον πάγο ή στο χιόνι, αποφύγετε να στρίβετε αμέσως πριν την στροφή, αλλά προετοιμάστε, μάλλον ορίστε μια καλύτερη τροχιά για την είσοδό σας στην στροφή χωρίς να κάνετε βίαιες κινήσεις με το τιμόνι οι οποίες θα ταλαιπωρήσουν τα χιονόπανα.
Χρειάστηκα γύρω στα 5' να τα τοποθετήσω και για να τα αφαιρέσω σίγουρα όχι πάνω από 3'.
Και στις 2 διαδικασίες μετακίνησα το αυτοκίνητο για μισή περιστροφή του τροχού.
Κατά την διαδρομή αυτή των 5χλμ, με προσπέρασε ένα άλλο corolla (με το οποίο ξεκινήσαμε σχεδόν μαζί), εξίσου φορτωμένο αλλά με αλυσίδες.
Θα πρέπει να πήγαινε με καμμιά 70αρια - 80αριά χιλίομετρα.
Πέραν ότι πρέπει να γ@μησε τις αναρτήσεις του, τα ελαστικά του και ότι οι επιβάτες πήγαιναν χοροπηδώντας μέσα, η "χρονική" διαφορά μας καλύφθηκε όταν τον προσπέρασα σε γονυπετής στάση να προσπαθεί να βγάλει τις αλυσίδες του.
Εδώ θα ήθελα να πω πως αρχικά ψηνόμουν για τα Michelin Easy Grip αλλά πλέον δεν νομίζω.
Επίσης, είμαι της άποψης πως δεν χρειάζεται να παίρνεις πάντα την καλύτερη μάρκα (σε οτιδήποτε αγοράζεις) γιατί ουσιαστικά αυτο που πληρώνεις είναι η φίρμα.
Η 2η επιλογή καλύπτει σίγουρα ότι καλύπτει και η 1η και με μικρότερο κόστος.
Τώρα όσο αναφορά τις Weisssock άλλος ένας από τους λόγους που τις προτίμησα είναι ότι ή μαμά εταιρία Weissenfels έχει μεγάλη πείρα στην κατασκευή ειδών χιονιού.
Για την Autosock δεν γνωρίζω κάτι ανάλογο. Οπότε....
Την τελική απόφαση πάντως, θα πρέπει να την πάρει ο καθένας μας, ανάλογα με τις ανάγκες του και τα βαλάντια που διαθέτει.