Παιδιά πιστεύω πως μέσα σε όλες τις απαντήσεις που διάβασα, κρύβεται μια πικρή αλήθεια.....
Τα 1000+ τα παίρνεις πολύ μα πολύ δύσκολα στον ιδιωτ. τομέα
Σίγουρα όχι μόνο εγώ μα και οποιοσδήποτε αποφάσισε να καταταγεί (εγώ ακόμα δεν ξέρω ,αποτελέσματα δεν βγήκαν) το έχει παλλέψει αρκετά πιστέυω έξω! Εγώ προσωπικά 2,5 χρόνια έχω βαρεθεί να κάνω χαρτιά-χαλάω λεφτά σε προκηρύξεις δημοσίου! Ένα μεγάλο τίποτα με μπόλικο καθόλου το αποτέλεσμα! Και δεν έχω και λίγα χαρτιά -πτυχία! Η δημοτική Αστυνομία που αναφέρετε πολύ σωστά παίρνει΄τώρα πλέον τους γεννηθείς μέχρι και το 1980, πρόλαβα την ηλικία και έκανα τον Αυγουστο σε τρείς Δήμους χαρτιά, ελπίζουμε και είδωμεν για εκεί!
Φιλαράκια
Αντρέα και
Τόλη μετά λύπης μου σας λέω πως είναι όνειρο Θερινής Νυκτός η Δημ. Αστ/μία!
Πόλύ σωστά λέει ο
mechanicaf είναι τι κοιτάζει ο καθένας μπροστά του! Σίγουρα δεν περιμένω να μπώ στο στρατό για να λουφάρω! Αλλά πιστεύω είναι πιο ξεκούραστα απο τη δουλεια που κάνω τώρα και απο ότι έχω κάνει στο παρελθόν!
Εγώ προσωπικά πιστεύω και το δηλωνω υπεύθυνα ότι σε λίγα χρόνια, έτσι όπως πάει το συνταξιοδοτικό και το ασφαλιστικό οι μόνοι που θα ζήσουν για να πάρουν σύνταξη θα είναι οι στρατιωτικοί, λιμενικοί, πυροσβέστες κτλ σώματα ασφαλείας, αν δεν πάν απο καμμιά αδέσποτη κι αυτοί!
Και για να ξεφύγουμε, γιατί όσο τα σκέφτομαι σε τι χάλι ζούμε στενοχωριέμαι, θα κάνω λίγο πλάκα με το φίλο μου το Βαγγέλη...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger";p="60437
Τέλος πάλι απο τα αλεξίπτωτα και αναλογα το βαθμό κάνεις δύο άλματα το εξάμηνο και παίρνεις απο 1000 εως 1500 ευρω.... Ρε παιδια, να ερθω για άλμα γιατι εχω οικονομικα προβλήματα yell yell
|
Ρε συ Βάγγο έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι με το ζόρι το παλλεύεις να ''πη....ξεις'' στην Πάτρα θες να σε πληρώσουν κιόλας για να λύσεις τα οικονομικά σου προβλήματα????