Επειδή δεν έχω τεχνικές γνώσεις δεν ξέρω να σου πω τι ακριβώς έφταιγε αλλά με πολύ απλά λόγια κάτι έκανε βραχυκύκλωμα ή αν θες η κακιά στιγμή. Αν δεις Κυριάκο πως έγιναν τα καλώδια των γειώσεων σε όσα είχαν αλλά κυρίως το πώς έγινε αυτό που δεν είχε θα κλάψεις. Τα καλώδια είχαν γίνει κάρβουνο και το αμάξι δεν έπαθε τίποτε. Άλλαξαν γειώσεις (ζημιά της τάξης των 60 ευρώ περίπου) και έφυγαν κανονικά αλλά αυτός που δεν είχε άστα να πάνε. ΜΕΓΑΛΗ ζημιά (με πρώτη ματιά όλα τα ηλεκτρικά μαζί με εγκέφαλο, μπουζοκαλώδια κ.λ.π.). Βέβαια κανένα δεν ήταν μαμά όλο και κάτι είχαν βάλει επάνω είτε μηχανικά είτε ice οπότε δεν ξέρω αν έχει νόημα σε μαμά αυτοκίνητο αλλά πιστέψτε με αν βλέπατε την ζημιά μόνο και μόνο για την περίπτωση της τάξης των 1 στις 1000 δεν θα το σκεφτόσασταν καθόλου. Απλά εγώ στο δικό μου το αμάξι εκτός από τις ενδείξεις της καλύτερης λειτουργίας των ηλεκτρικών δεν είδα καμία διαφορά στην λειτουργία του κινητήρα όπως π.χ. αύξηση υποδύναμης που διαβάζω ότι είδαν ορισμένοι (όχι ότι αμφιβάλω για τα λεγόμενά τους απλά λέω τι είδα εγώ).
COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com
|