Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
 |
|
 |
|
 |

16-11-06, 10:52
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονικη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
ρε συ νασο?
Τι εγινε με το δυναμο? με εβαλες, μεγαλη η χαρη σου, πηγα κιλκις πηρα απ την αποθηκη , τοσα χλμ εκανα για τον χυνο κ τις ιδεες του περι open minded,κ εστειλε ο χυνος εναν δυναμο, τον εβαλες δεν εκανε?
Μετα πηρες δευτερο δυναμο κ παλι δεν εκανε, κ εναν αυτοματο απ τον βαγγο?
Και τελικα δεν εγινε η δουλεια σου, ετσι?
αν δεν σε κανει κοπο, αυτα που δεν κανανε και τα εχεις, 1 δυναμο κ 1 αυτοματο, εστω κ αν χαλασμενα, ειναι ΔΙΚΑ ΜΟΥ, οποτε σε παρακαλω γυρισε τα πισω, θα μου τα φερει παλι ο βαγγος.
Να κανουμε την δουλεια μας κουτρα ναι, αλλα ανηκουν σε μενα αυτα.
σε ζητησαμε τιποτα βενζινες ή εξοδα αποστολης? οχι, δλδ κανει ο χυνος αγαθοεργιες, θα βρεθουμε κ μαμημενοι?
βαρεθηκα να ειμαι ο κακος, ρε , γμτ.
και για τον αλι και τον ακη308 που με εδωσαν ακριβα πραματα τζαμπα, ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΚΙΛΚΙΣ, για 2 αστεια πραματακια που θελουν,μιας κ παω να το ταιριασω με επισκεψη στον πεθερο.
ακη, αλι , μιας κ θα ανεβει ο βαγγος
Ευχαριστω

16-11-06, 11:02
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 2
|
|
ΓΙΑΤΡΕ ΕΓΩ ΤΣΑΜΠΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΠΤ !!!
ΣΟΥ ΕΙΠΑ 100 ΦΟΡΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΘΑ ΤΑ ΠΛΕΡΩΣΩ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ !!!!!
Σου στέλνω λίστα για να μην ξεχαστείς ....και περιμένω να μου απαντήσεις για ΤΙΜΗ !!!
ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ....
Re: Μανωλης thread!!!! |
 |

16-11-06, 11:07
|
 |
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Re: Μανωλης thread!!!!
νονε εισαι σωστοσ!δικο μου λαθοσ!αμεσοσ ρε παιδι μου να μου παρει το κεφαλι ο ανθρωποσ!!!!!!!αλλα να μου πεισ σε ποιον χαριστηκεσ για να το κανεισ σε μενα????
ρε σαββα εγω δεν πηρα πρεφα οτι εμπλεξεσ και συ στα δικα μου προβληματα.τωρα το μαθαινω και σευχαριστω πολυ.λοιπον ακου τωρα το στορρυ¨στην αρχη μουδοκε ο βαγγελησ ενα δυναμο δικο του που δεν εκανε η φισα και του τον ξαναδωσα πισω,μετα μουστειλε ο χυνοσ αλλο δυναμο το οποιο και εβαλα επανω.δεν ηξερα οτι ειναι δικο σου,η οτι εσυ ετρεξεσ κιλκισ!αλλιωσ θα σε ειχα ευχαριστησει απο την αρχη!και οτι εξοδα γινοντε για μενα θα τα πληρωσω,δεν θα βγει κανενασ και κερατασ και δαρμενοσ!για ονομα του θεου.απλα να μου λετε.τα μεταφορικα του δυναμο τα εδωσα στον ταμια του ξυνου.για σενα δε μουπε κανεισ(αλλοσ κανει το καλο,αλλοσ παιρνει τη δοξα βλεπεισ!)στη συνεχεια ο βαγγελησ μουδοσε και εναν αυτοματο που τον εχω επανω απλα δεν ειχε λυθει το προβλημα γιατι ειχε και προβλημα μια φισα στην καλωδιοση,ο δυναμοσ του βαγγελη οκ ηταν.τωρα τι εχω εγω ειναι το δυναμο τα παλιο το δικο μου και ο αυτοματοσ ο δικοσ μου που ειναι χαλασμενοσ.αν καποιο απο αυτα μπορουν να σου χρησιμευσουν πεσ μου να στα δωσω.παντωσ για αλλη μια φορα σευχαριστω και σενα εστω και τωρα!
|

16-11-06, 11:32
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονικη
|
|
τον βαγγο κ χυνο να ευχαριστειτε! παντως χωρις πλακα, οταν κανουμε μια δουλεια, πρεπει οτι περισσευει να το δινουμε πισω κ οχι να κανουμε τους "γαμπρους", ενταξει.
και η δουλεια μου δεν ειναι να μαλωνω με ολο τον κοσμο, ειναι το τελευταιο που γουσταρω, απλα να καταλαβαινουμε ολοι οτι τα εργαλεια-ανταλλακτικα δανειζονται, κανουμε δουλεια, κ επιστρεφονται.
πχ. ενα στατορα, μαξιλαρια, περιελιξη, μπορει καποιος ομοιοπαθης σε λιγες μερες να εχει παρομοιο προβλημα κ να θελει ενα ροτορα, γιατι να πληρωσει 60-70 ευρω που κανει ενα μεταχειρισμενο? ας παρει τα κομματια απο αυτο που εχει αλλη βλαβη κ την βγαλουμε ολοι καλα.
αυτο ειναι ομαδικοτητα.
 |

16-11-06, 12:04
|
 |
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
|
|
ρε σαββα με παρεξιγησεσ,δεν εχω κρατισει τιποτα εκτοσ απο το δυναμο το δικο μου το χαλασμενο.αν πιστευεισ οτι μπορει να χρισιμευσει καπου πεσ μου και στο δινω.αυτο ελειπε.και οσο για ομαδικοτητα την γνωρισα απο την πρωτη στιγμη εδω μεσα και θα ημουνα γαιδαροσ και αχαριστοσ αν δεν συνεφερα και γω απο τη μερια μου αν μπορω καπου!
|
 |
 |

16-11-06, 12:11
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Και καπου εδω βαζουμε μια τελεια ε?
τι λετε?
καλα δεν θα ηταν?
αμα αγαπιεστε αλλου τα σωροπια , οκ?
.
|
 |
 |

16-11-06, 12:56
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Στην φτερωτη της τουρμπινας
|
|
ρε παιδια ωραια και καλα τα λετε συγνωμη κιολας αλλα γιατι μου χαλατε το ποστ?εεεεεεε? yell yell yell
|
 |
 |

16-11-06, 13:34
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Εσυ τα 40 ποστ δεν εχεις περασει ακομα και θες και συγχωρεση?
Περιεργα πραγματα......

|

16-11-06, 13:44
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
|
|
Εγώ Σάββα δεν βιάζομαι...
Έτσι και αλλιώς ότι είναι να κάνω θα το κάνω στις διακοπές των Χριστουγέννων...
Θα τρώω σαν τον πούστη και θα κατεβάζω κιβώτιο...
|
 |
 |

16-11-06, 18:38
|
 |
Μέλος
|
|
|
|
καταλαβα γεματος θα ανεβω
γεματος θα κατεβω....
μη ξεχασω να ζητησω απ τον κυρ τις βενζινες μου
αυτος τελικα κανει τον κουβαρντα και δεν δινει ιτς! 
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16108203 seconds (81,13% PHP - 18,87% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:41. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|