Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
|
Φιλτρο Κν |
|
29-10-06, 21:02
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ATHENS
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Φιλτρο Κν
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar2003";p="
Αν μιλάς για το πανελάκι που μπαίνει μέσα στο φιλτροκούτι κοστίζει γύρω στα 70 - 80 ευρώ. Ο κωδικός της ΚΝ για pro-facelift είναι 33-2835, και για facelift είναι 33-2252.
Μπορείς να το τσεκάρεις και μόνος σου εδω:
http://www.knfilters.com/search/appsearch.aspx
Βάλε χρονολογία, μαρκα και τύπο και θα σου βγάλει τα αποτελέσματα που ψάχνεις.
|
μεσα στο λινκ που δινεις για το δικο μου (2002 -1,4) μου λεει οτι ταιριαζει το αλλο που ειναι για τα φε'ι'σλιφτ.μηπως εκανες λαθος? βοηθησε λιγο. ευχαριστω.
REQUIRE ONE BALL
RALLYING REQUIRES TWO!!
|
|
Re: Φίλτρο Ελευθέρας Της K&n |
|
29-10-06, 23:20
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Εξωτική Έδεσσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
|
|
Re: Φίλτρο Ελευθέρας Της K&n
Νομίζω οτι δεν πρέπει να έχει διαφορά το φιλτροκούτι του pro/facelift με αυτό του facelift.....Μιλάμε πάντα για Ε12 ετσι......
HONDA VFR 800Vtec ABS '05
|
|
Re: Φίλτρο Ελευθέρας Της K&n |
|
30-10-06, 09:17
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Re: Φίλτρο Ελευθέρας Της K&n
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pariah";p="
μεσα στο λινκ που δινεις για το δικο μου (2002 -1,4) μου λεει οτι ταιριαζει το αλλο που ειναι για τα φε'ι'σλιφτ.μηπως εκανες λαθος? βοηθησε λιγο. ευχαριστω.
|
Νομίζω ότι έχεις δίκιο φίλε μου. Όντως, το link δίνει τον ίδιο κωδικό φίλτρου για pro-f/l και f/l μοντέλα. Και στην τελευταία αγορά φίλτρων Κ&Ν που κάναμε στο παράρτημα Πάτρας, ο Νίκος - Conan22b με το pro-f/l μοντέλο του (Ε12 2003 1.4) πήρε το φίλτρο με τον κωδικό 33-2252, το ίδιο δηλαδή με αυτό που πήρα και εγώ (f/l μοντέλο) και δεν ανέφερε ότι είχε κάποιο πρόβλημα. Εξάλλου και το συνεργαζόμενο κατάστημα, αυτό μας έδωσε για το μοντέλο του.
31-10-06, 22:38
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα-Κόρινθος
|
|
Kalhspera, Antrea esu to filtro to topothetises aneta? Egw antimetopisa duskolia kai zhtisa kai mou to topothetisan sto katastima. Me to mama den eixa pote auto to problhma. Proswpika den exw ksana asxolithei na dw an mporw na to balw monos mou...tha to koitaksw kapoia apo autes tis meres (isos kai aurio sthn antish ) kai tha sas pw
01-11-06, 10:06
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Νίκο, εγώ δεν είχα πρόβλημα στην τοποθέτηση. Μόνος μου το έβαλα. Βέβαια στην αρχή το έβαζα ανάποδα αλλά μετά το τοποθέτησα όπως έπρεπε και κούμπωσε κανονικά. Μόνο δυσκολεύτηκα να κουμπώσω πάλι το καπάκι από το φιλτροκούτι, μέχρι να καταλάβω ποια είναι η σωστή θέση του...
01-11-06, 16:13
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα-Κόρινθος
|
|
Otan lew duskolia anaferomai sto kleisimo tou koutiou....den mporousa na brw thn swsth thesh pou kleinei to kapaki. Me to mama filtro mesa thn ebriska me to kn den mporousa...
30-11-06, 19:43
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ
|
|
το φίλτρο που βάζει η ΤΟΥΟΤΑ στα ε12 είναι καλό?γενικά πραγματάκια θα ήθελα να μάθω.
|
05-12-06, 18:42
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από conan22b
Kalhspera, Antrea esu to filtro to topothetises aneta? Egw antimetopisa duskolia kai zhtisa kai mou to topothetisan sto katastima. Me to mama den eixa pote auto to problhma. Proswpika den exw ksana asxolithei na dw an mporw na to balw monos mou...tha to koitaksw kapoia apo autes tis meres (isos kai aurio sthn antish ) kai tha sas pw
|
Ναι πάντα υπάρχει δυσκολία… αυτό οφείλετε στο χοντρό λάστιχο του φίλτρου…
Αν προσέξεις το λέει και στο φυλλάδιο οδηγιών ότι χρειάζεται λιγάκι ζόρισμα για να κουμπώσει…
Και κάτι ακόμα. Όντως όλα τα Ε12 έχουν τον ίδιο παπά και παίρνουν το ίδιο φίλτρο.
06-12-06, 00:13
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα-Κόρινθος
|
|
Το προσπάθησα και μόνος μου και διαπίστωσα ότι απο την μια πλευρα δεν κουμπόνει με τίποτα αντίθετα από την άλλη κούμποσε με λίγη προσπάθεια. Όταν λέω μια πλευρά και άλλη αναφέρομαι στις μικρές πλευρές του ορθογωνίου.
_______
|_______| <-
Και μια απορία όσοι το έχετε βάλει είδατε διαφορά ; Προσωπικά είδα κοντά στα 7-8 Km τελκή στην 3η και 4η και ζωντάνεψε λίγο και η 5η μου.
06-12-06, 10:37
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από conan22b
Και μια απορία όσοι το έχετε βάλει είδατε διαφορά ; Προσωπικά είδα κοντά στα 7-8 Km τελκή στην 3η και 4η και ζωντάνεψε λίγο και η 5η μου.
|
Νίκο, εγώ όπως το 'εχω πει και πάλι, θεωρώ ότι η βελτίωση που προσφέρει το φίλτρο είναι αρκετά ικανοποιητική (με δεδομένο και το κόστος του), ιδίως στις χαμηλές στροφές όπου αρπάζει πιο εύκολα από πριν. Το μοτέρ δουλεύει γραμμικά χωρίς κοιλιές σε κανένα πεδίο των στροφών. Τώρα, σε απόλυτα νούμερα που λες εσύ, δεν το έχω τσεκάρει να σου πω.
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18166208 seconds (81,46% PHP - 18,54% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:48. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|