Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
06-09-06, 12:07
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παιδια τα λάδια της ΤΟΥΟΤΑ ειναι TEXACO. Μου το είπαν στην αντιπροσωπεία.
|
|
Re: Επιτελους |
|
06-09-06, 14:49
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Re: Επιτελους
Α μπραβο δικιο εχεις!Θυμηθηκα καποιες πολυ παλιες συσκευασιες που ειχαν το σημα πανω...
|
06-09-06, 15:05
|
|
|
Περιοχή:
Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Ηρακλή νομίζω πως οτιδήποτε λιπαντικό πέρα απο motul 300v θεωρείται υπερβολή για το αμάξι σου, όπως και για τα αυτοκίνητα όλων εδω μέσα.
|
06-09-06, 18:01
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
West Greece
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από spyros_45";p="
Ηρακλή νομίζω πως οτιδήποτε λιπαντικό πέρα απο motul 300v θεωρείται υπερβολή για το αμάξι σου, όπως και για τα αυτοκίνητα όλων εδω μέσα.
|
Spyros_45 γιατί το λες αυτό? Τα motul τι ιδιαίτερο έχουν?
|
07-09-06, 10:22
|
|
|
Περιοχή:
Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από me00790";p="
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από spyros_45";p="
|
Spyros_45 γιατί το λες αυτό? Τα motul τι ιδιαίτερο έχουν?
|
Απλά φίλε μου θεωρώ οτι στην κατηγορία των συνθετικών είναι απο τα κορυφαία, με ήδη πολλά πρόσθετα ενισχυμένο. Αυτό δεν σημαίνει πως και οι άλλοι κατασκευαστές δεν έχουν αξιόλογα λιπαντικά. Το θέμα μου πάντως δεν ήταν να εξάρω την ποιότητα της Motul. Άπλά το ξαναλέω, η κατηγορία των δικών μας αυτοκινήτων και η χρήση που τους κάνουμε, όσο σκληρή και αν είναι κάποιες φορές, υπερκαλύπτεται απο τη χρήση ενός συνθετικού λιπαντικού απο τα γνωστά της αγοράς.
|
15-09-06, 19:03
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Σπυρο,καλε μου φιλε διαφωνο μαζι σου.Καλυτερα να περισσευει παρα να μην φτανει λεει ο σοφος μας λαος.Ειναι κριμα για τον κινητηρα μας, με μικρη διαφορα, τις ταξης των 5ευρω το λιτρο να μην προτιμαμε το καλυτερο.Θα το ξαναπω αλλη μια φορα.TORCO,AMSOIL,REDLINE.Εδω ενα λαδι τις amsoil με τις κορυφαιες προδιαγραφες παγκοσμιως API SM/CF!!!!!, ACEA A5/B5!!!!!!! ILSAC GF4 http://www.amsoil.com/storefront/atm.aspx εδω δειτε ενα καλο λαδι σε προδιαγραφες με ενα σχεδον ιδιο,οπως ολοι λενε,αφου ολα τα λαδια ειναι ιδια http://www.ilma.org/resources/impact...C%20GF-3%20%22
19-09-06, 09:14
|
|
|
|
|
Ξερω οτι τα TORCO,AMSOIL,REDLINE,ειναι αριστα λιπαντικα,αλλα θελω να μου πει καποιος συγκεκριμενα ποιο απο αυτα βαζει(τυπο-ιξωδες),αν ειναι ευχαριστημενος κ.λ.π(για 20ν Β/Τ)
|
|
|
19-09-06, 10:59
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
|
|
Γενικως αν ψαξεις τα 2 threads για 20v που εχουμε ανοιξει ειναι συγκεντρωμενες ολες οι αποψεις σχετικα με λαδια και οτι αλλο σχετικο με τους 20v..
|
|
|
|
20-09-06, 16:44
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από anka1976pa";p="
Ξερω οτι τα TORCO,AMSOIL,REDLINE,ειναι αριστα λιπαντικα,αλλα θελω να μου πει καποιος συγκεκριμενα ποιο απο αυτα βαζει(τυπο-ιξωδες),αν ειναι ευχαριστημενος κ.λ.π(για 20ν Β/Τ)
|
To ιξωδες καλο ειναι να μην ξεφευγει απο τις προδιαγραφες του κατασκευαστη,αν και ολα τα λαδια με το ιδιο ιξωδες δεν ειναι ιδια.Επισης παιζει ρολο η θερμοκρασια της περιοδου χρησης των λαδιων.Γενικα τα 40αρια για το καλοκαιρι και 30αρια για το χειμωνα.Με τιποτα 50αρια, γιατι χανεις δυναμη και ευστροφεια και δεν λιπαινουν καλυτερα οπως πιστευουν οι περισσοτεροι.TORCO,REDLINE,AMSOIL ειναι απο τις λιγες εταιρειες που δινουν πληρη στοιχεια για τα λαδια τους π.χ ρευστοτητα λαδιου στους 100c, ρευστοτητα στους 40c, στους 0c σε ποιους βαθμους πιζει εντελως, σε ποιους εξατμιζεται κ.α.Αυτο αν μη τι αλλο δειχνει συνεπεια και σεβασμο προς το αγοραστη που εκτιμαει τα προιοντα τους.
20-09-06, 21:50
|
|
|
|
|
Moλις σημερα τσιμπησα μεσω trade-wind (να αγιασεις toyota mania) τα Torco SR-1 10W 40.Ποια η γνωμη σου;Παρεπιπτοντως η εταιρεια (trade-wind)στις παραγγελλιες ανταποκρινεται ταχυστοτατητατα...............
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
Επιτελους!!!! |
endurasKE-30 |
OFF TOPIC |
10 |
28-10-10 19:31 |
Επιτελους πισω |
NIKOS.99 |
OFF TOPIC |
3 |
04-09-10 17:11 |
Επιτελους Τελος |
miller |
TOYOTA COROLLA E 12 |
65 |
15-02-10 16:54 |
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ SPOILER |
sakis |
TOYOTA COROLLA E 12 |
94 |
21-08-07 03:29 |
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ |
Γιαννης20v |
Ειμαι νεος |
7 |
15-02-07 15:57 |
Page generated in 0,16453600 seconds (82,09% PHP - 17,91% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:52. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|