Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 258
Re: Αναφορά Κρητικών
Ok παιδες απλα ρωτησα...οπου θετε σεις.
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 384
Κωστή δεν είναι ότι θέλουμε εμείς... όλοι μαζί θα αποφασίσουμε! Γνώμη μου πάντως είναι να μαζευτούμε κάπου που θα είμαστε περισσότεροι, να συζητήσουμε (π.χ. για το που και πόσο συχνά θα βρισκόμαστε ή για το πως θα κάνουμε γνωστό το Club στα μέρη μας) και οι εκδρομούλες σιγά σιγά θα κανονιστούν! Ακούω προτάσεις! Όλες οι γνώμες είναι δεκτές!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 470
Εγώ είμαι ανοιχτός σε όλα.
Ελάτε να κανονίσουμε να βρεθούμε και συζητάμε για το πως θα το κάνουμε πιο μόνιμα.
Σαββατοκύριακο έρχεται, αν είναι να το κανονίσουμε λίγο σύντομα.
Τον Κώστα τον βρήκες;
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 258
Ναι ρε γιωργη αυτο εννοω...Να μαζευομαστε!
Ok λοιπόν... το γοργόν και χάριν έχει! Ανοίγω νέο topic για συναντήσεις!
Οι φοιτητές (Sotosgl,PARIANOS) τι έγιναν? Την έχουν κοπανίσει για καλοκαιράκι?
_ADIAFOROS είσαι παρών, έτσι? Όπως λέει και το topic... αναφορά Κρητικών.... έλα να βλέπω κίνηση!
Ευχαρίστησε: 4
Ποιος Είναι Για Αυτοκόλλητα? Οεο?
Θέλει κανείς αυτοκόλλητα του club? Μεγάλα για μπρος ή πίσω μπαμπρίζ, ή και τα πιο μικρά για τα πλαϊνά τζάμια. Να πάρω τηλ. τον Άκη που είναι Αθήνα, αν μπορέσει να μας φέρει! Αν δεν κάνω λάθος έχει 3 με 3.50 ε το ένα (ας μας πει κάποιος που ξέρει σίγουρα)! Αν θέλει κάποιος να μου πει και πόσα...