Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Re: Τι Μοτέρ Να Βάλω??!!!
Παλιά 30-05-06, 14:30
andreascorolla Offline:
Νεότατος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 234
andreascorolla είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Καλησπερα φιλε μου!Θα σου μιλησω εκ πειρας χωρις να θελω να το παιξω ξερολας
παρα μονο θελοντας να βοηθησω!Οτι μοτερ κι αν βαλεις πριν το βαλεις να κανεις μια πληρη ανακατασκευη εστω κι αν ο μαντρας σου πει οτι εχει 5 χλμ.
Κανεις την ανακατασκευη σου και εχεις αμαξι για μια ζωη!Ακομα να προσεξεις να σου το φτιαξει γνωστης και οχι απλα καποιος γνωστος σου.
Τελος για το ποιο μοτερ θα βαλεις εγω θα εβαζα το 2λιτρο turbo και μονο.Αν εισαι πιο κουλ τυπος ενα μαυρο τετραπεταλουδο!Ο κομπρεσσορας για να σου ειναι αξιοπιστος θα σου φυγουν αρκετα φραγκα και δεν λεει!
Καλη συνεχεια!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-05-06, 15:43
mechanicaf Offline:
Κυριλέ Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 296
mechanicaf είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Φιλε Jimbo μου φαινεται δεν καταλαβαινομαστε.Του ειπε κανενας να μην ψαχτει;;Δεν του ειπα και απο την μερια μου καποια πραγματακια;;Και αλλα παιδια δεν προτεινουν και κατι αλλο;;Δηλαδη επειδη γουσταρει τουρμπο να τον πιασουν και μαλακα κιολας;;;Ειναι σοβαρα πραγματα αυτα που λετε;;Αν δεν εχει λεφτα να μην κανει τιποτα.Και το ξαναλεω αν δεν εχει λεφτα να μην κανει τιποτα!!Δηλαδη ή θα τουρμπισει με 2000 ευρω ή θα τουρμπισει με 2000 ευρω;;;Θα του βαλει καινουργια τουρμπινα με 2000 ευρω;;;Θα φτασει τα 125 αλογα με 0,4 ή 0,5 πιεση;;Θα ειναι ο βασιλιας του δρομου με 120 αλογα;;Θα τσαγιαζεται απο μαμα ραλλυ.Εκτος αν δεν τον ενδιαφερει.Αλλα τοτε γιατι κανει την μετατροπη;;Για να ακουει την σκαστρα;;;Και μετα με ρωτας γιατι τρελαινομαι;;Θα τον βοηθησουμε ναι ή οχι;;;Ακουσες τι του ειπε ο wastegate για αυτα που σκεφτεται να κανει;;Ασε εγω λεω πα...ριες μην με υπολογιζετε,αλλα και οι αλλοι;;Και να σου πω και κατι;;Υπαρχει στην Auto-Pro gadgetακι οπου μπαινει και σε ατμοσφαιρικα για να ακουγεται σαν σκαστρα.Τωρα βοηθησα καθολου;;
Λοιπον φιλε επειδη δεν θα βγαλουμε ακρη και επειδη το εχω ξαναπει ο πρωτος ηλιθιος ημουν εγω που εριχνα λεφτα σε ....κιες για να παρω 10-20 αλογα πες μας ποσα λεφτα διαθετεις!!.Βασικη προυποθεση για να σε βοηθησουμε.Αν ξερουμε τι διαθετεις θα σου πουν και τα παιδια με τουρμπο τι αλλαζεις,αν αλλαζεις,ποσο να σηκωσεις μεγιστο πιεση,αν παιρνεις ηδη ενα μοτερ ή αν αλλαζεις απλα εκκεντροφορους και κανα προγραμματακι (να τα 2000 ευρω).
Μην ξεχνας η επιλογη ειναι δικη σου.Τουρπιζει ο Δαρας με 4000 ευρω και δεν αλλαζει τιποτα και τουρμπιζει και η Auto Ergonomicks με 7000 ευρω και αλλαζει.Η επιλογη ειναι δικη σου!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-05-06, 15:55
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 845
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mechanicaf";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Ακουσες τι του ειπε ο wastegate για αυτα που σκεφτεται να κανει;;
Την αληθεια του ειπα τι να του πω,ψεμματα?Να του πω ξερεις φιλαρακι προχωρα ολα ενταξει και μολις το κανει να κλαει τα λεφτα του?Σφυρηλατο μπορει να το κανει με 2500Ε ολα κομπλε τοποθετημενο στο αμαξι του βαλε μετα τουρμπινες και ολα αυτα φτανει 5000 ανετα

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-05-06, 17:02
Rl

Ρε παιδια να σας πω κατι ο 1 μου λεει οτι γαμαει ο κομπρεσορας (που το πιστευω κ γω) ο αλλος ατμοσφαιρα για να χεις το κεφαλι σου ησυχο ο αλλος το τουρμπο που ειναι πολυ βελτιωσιμο.Εγω παιδια μπορω να διαθεσω μεχρι 2500 αλλα δεν εχω περιθωριο για να μου βγαλει ζημιες παραπανω απ αυτα τα χρηματα.Η προταση σας για αυτα τα ειναι το 20ν η του σταρλετ?Η τιποτα!?..με 2500 δ βαζω του σταρλετ χωρις ανακατασκευη?μονο η ανακατασκευη που λετε νομιζω θα πηγαινει κανα χιλιαρικο..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-05-06, 17:14
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 845
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Να σου πω εγω που την εκανα κιολας κοστιζει 600Ε εφοσον ειναι κατω το μοτερ και 800Ε αφου το βαλεις πανω.Προταση μου ειναι και ακουσε με αν θελεις ΑΝ βαλεις το τουρμπακι κανε του μια ανακατασκευη και εισαι αρχοντας γιατι αυτα εχουν ευαισθησια στα πιστονια και σπανε τα καναλια λαδιου και θα καις λαδι με το κιλο. Στα λεει καποιος που την πατησε και δεν ακουγε γιατι δεν ηθελα να δωσω λεφτα παραπανω εκεινη την στιγμη.

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-05-06, 18:11
Το avatar του χρήστη 2579
2579 Offline:

Μοντέλο: AUDI A4 20vt
Περιοχή: πισω απο 315,69 ιππους
Δύναμη Σεβασμού: 315
2579 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Rl το μαυροκαπακο κομπλε εμενα μου στοιχισε 3500ε σε καρινα με 2500ε ισως κανενα ασημοκαπακο μπορει να βαλεις.αυτα περι ατμοσφαιρας που 'δυσκολα' βελτιωνετε απο εκει και περα στο οικονομικα το 'δυσκολα'.το 1,3τ εχεις πολλα περιθορια βελτιωσεις με λιγοτερα λεφτα περισσοτερα αλογα αλλα δυσκολο απο οτι ακουω να βρεις σε καλη κατασταση και το προβλημα σου ειναι οτι αν το αλλαξεις και θελει επισκευες χρημα δεν διαθετης αυτη την στιγμη τουλαχιστον .συνοψηζωντας με 2500ε η ασημοκαπακο που εχεις πιο πολλες πιθανοτιτες να ειναι σε καλη κατασταση η 1,3τ με πιο πολυ ρισκο .ολες οι μετατροπες να ξερεις εχουν ρισκο και πολυ ψαξιμω...
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-08-06, 03:13
Rl

Πλεον ειμαι κατοχος ενος 1.3Τ το οποιο δυστυχως θα φορεθει περιπου 25 αυγουστου!Κατι παραλογοι ανθρωποι κλεινουν για διακοπες αυτη τη βδομαδα..κ δ μπορω να το βαλω πανω!Δεν ηταν απο τις πρωτες μου επιλογες αλλα τουλαχιστον ευχομαι να το ευχαριστηθω.Κ μονο ο ηχος θα με αποζημιωσει πιστευω..Για μαμα προτεινετε ν αλλαξω τρομπα βενζινης?Οσοι κατοχοι αυτου του μοτερ ας μου πουν καμια ιδεα τπτ να ξερω πριν το βαλω πανω.Α!Δυστυχως θα μπει με το σασμαν του gt γιατι το δικο μου το χω γα...Δ θα πηγαινει βημα ε?Μεχρι τι πιεση λετε να το φτασω με μαμα πιστονια τουρμπινα?Στις 2000 δν ανοιγει το τουρμπο?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-08-06, 18:02
pwpwpali Offline:
banned

Περιοχή: athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
pwpwpali είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
να δεις αν ειναι σιγουρο οτι το χεις γαμ...το δικο σου κιβωτιο κ οτι του gt δεν θελει ανακατασκευη...μην το βαλεις ετσι κ δωστου μετα γκρρρρ γκρρρρρ....μια χαρα θα παει παντως με του gt...το δικο σου δεν ξερω αν θα αντεχε για πολυ πανω...τρομπα χωρις να μαι σιγουρος νομιζω θα θελει...το νου σου γιατι καποιος αν κ η χοανη του ηταν οκ την αλλαξε γιατι στο ματι δεν του φαινοταν μεγαλη...αποτελεσμα να μενει στεγνο απο καυσιμο λογο παραπανω αερα να σκαει ξεψυχισμενα η σκαστρα κτλ. ακομα κανε το σταυρο σου να μην καιει λαδια ειναι κατι πολυ ασχημο....
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Μοτέρ απο glanza σε 4zz?? kosmo555 Μοτερ. 4 25-06-13 01:24
Μοτέρ TS σε G6??? butlerakos TOYOTA COROLLA 111(G6) 12 08-05-11 01:34
Τη Αντιστρεπτικι Να Βάλω?? Anonymous TOYOTA COROLLA E 12 14 02-01-09 11:36
Θέλω να βάλω φίλτροχοάνη στο corolla... karagiannis TOYOTA COROLLA 111(G6) 7 20-10-07 20:01
Πρόβλημα στο μοτέρ... πλυμμήρας TOYOTA COROLLA E*101 36 17-10-07 09:55

Page generated in 0,14810610 seconds (80,59% PHP - 19,41% MySQL) with 33 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:15.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com