Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 470
Μέχρι τώρα έχουμε:
Carina E(92-97)
Celica (Carlos , από 1,6 μέχρι τη Gt-4)
Yaris (εννοείται το προηγούμενο)
ΑΕ 86 (4AGE kai 4AF).
Eλπίζω πολύ σύντομα και για Ε-12, 101 ,Αvensis (μάλλον το προηγούμενο, δεν λέει πιο είναι)
Και φυσικά για ΕΕ-90 και ΑΕ-92 (άντε 4Mb έμειναν .... του πούστη πια)
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 658
Re: Service Manual
Κρατήστε την αναπνοή σας....για άλλη μια φορά το παράρτημα Πάτρας θα βγάλει το φίδι από την τρύπα. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχω σύντομα στην κατοχή μου το Manual για την Ε-12!!!!
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
Ευχαρίστησε: 4
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 384
Autodata 2004
Υπάρχει άλλο ένα προγραμματάκι που λέγεται Autodata και εχει τα πάντα! Το είχε ο μηχανικός μου στο PC του και απο κει το έμαθα! Αν μέτρησα καλά έχει 83 μάρκες με τα μοντέλα τους απο το 1959 ως το 2004. Έχει ότι λεπτομέρια θες! Από πίεση και διαστάσεις ελαστικού... μέχρι pin εγκεφάλου κτλ. κτλ. κτλ. και με πολλά κατατοπιστικά σκιτσάκια και σχέδια! Το μόνο κακό είναι ότι μέχρι και η multi language έκδοση που κατέβασα δεν έχει Ελληνικά! Το κατέβασα από torrent, είναι 943ΜΒ.
Όποιος το θέλει εδώ είναι το αρχειο torrent.