Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > Μοτερ. > 4AGE 20v Levin

4AGE 20v Levin 1600 20V TWIN GAM VTi Silvertop & Blacktop

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Re: Σασμαν Levin
Παλιά 16-07-04, 12:33
vask Offline:

Περιοχή: Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
vask είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

για να μην σχολιάσω το ότι άλλαξε σαζμάν!!!...

Φιλικά πάντα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-07-04, 13:06
g6 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 284
g6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

φιλε μου καθε σχολιο δεκτο κανενα προβλημα εγω απλα ανεφερα το γεγονος. το παλικαρι ηθελε να κανει ψιλοκοντρουλες στα φαναρια των γνωστων λημεριων και για αυτο επελεξε κοντο σαζμαν το οποιο βεβαια κοστισε και κοντα στα 4000 ευρω τον ειχαν προειδοποιησει οτι θα μειωνε την τελικη του ομως δεν το πολυπιστευε φαντασου τωρα να εισαι με impreza sti στην εθνικη να εχεις τελικιασει στα 190 και να σου ερθει κανενα yugo να σε περασει απο πανω η απολυτη ταπεινωση ετσι λοιπον τα σαζμανακι που ηταν οντως σουπερ σε πεταγματα ξηλωθηκε μετα απο τρεις μερες
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-07-04, 13:10
vask Offline:

Περιοχή: Πειραιάς
Δύναμη Σεβασμού: 0
vask είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Ok... δεν νομίζω όμως να "ταπεινώνεται" το STi από ένα yugo!... ok, και τα wrc τελειώνουν στα 180-190 με πολύ κοντό σαζμάν. Πάω πάσο όμως για αυτό που λες με το φίλο σου. Πραγματικά θα ήθελα αν και όταν βρεθούμε από κοντά (ελπίζω όλο το club σύντομα πάλι) να συζητήσουμε για να σου εξηγήσω τί μου ξενίζει στη μετατροπή που ανέφερες.

Φιλικά πάντα

(μη π***με και το topic του φίλου άλλο!)
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-07-04, 19:09
Το avatar του χρήστη UNIQUE
UNIQUE Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: ΕΕ111
Περιοχή: ΚΑΛΛΙΘΕΑ
Δύναμη Σεβασμού: 309
UNIQUE είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Εάν βρείς την απόλυτη σχέση σπινιαρίσματος-κρεμάσματος για τις 2 πρώτες σχέσεις τις άλλες τις υπολογίζεις έτσι ώστε στην αλλαγή το μοτέρ να βρίσκεται μέσα στην δύναμη του για να μπορεί να φορτώσει.Εάν μακρύνει 5η-6η το αυτοκίνητο δεν θα τελικιάσει ποτέ ούτε θα μπορεί να ανεβάσει στροφές.Η τελική που αναφέρεις 245 είναι στον κόφτη???Και εάν ναι σε κατηφόρα -ίσιωμα γιατι πολλά παίζουνε ρόλο.Ακόμα και την τελική που θές μπορείς να υπολογίσεις στις σχέσεις έχοντας υπόψειν όμως και άλλα πράγματα όπως η αεροδυναμική αντίσταση που έχει τρομερές αλλαγές απο 200 σε 250 χλμ.
Παλιά 16-07-04, 22:22
Το avatar του χρήστη Meleths
Meleths Offline:
Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 263
Meleths είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

File UNIQUE kai g6
mhn xexname oti paizei rolo kai h dynamh etsi ean milame gia ena aytokinhto arketa dynato mporei na makrinei ligo thn 4arth h 5mpth (analoga me to sazman 5taxyto h 6taxyto) gia na dwsei parapanw telikh.

Ola einai sxetika me thn kathe kataskeyh kai den mporoyme apla na milame genika dioti kathe periptwsh einai eidikh otan mpainoyme se tetoioys xoroys. Milame gia exeidikeymena sazman poy exoyn kai exeidikeymenh xrhsh....

Filika
Meleths
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-07-04, 00:50
Το avatar του χρήστη kosttrd
kosttrd Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
Δύναμη Σεβασμού: 293
kosttrd είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από UNIQUE";p="6249
Εάν βρείς την απόλυτη σχέση σπινιαρίσματος-κρεμάσματος για τις 2 πρώτες σχέσεις τις άλλες τις υπολογίζεις έτσι ώστε στην αλλαγή το μοτέρ να βρίσκεται μέσα στην δύναμη του για να μπορεί να φορτώσει.Εάν μακρύνει 5η-6η το αυτοκίνητο δεν θα τελικιάσει ποτέ ούτε θα μπορεί να ανεβάσει στροφές.Η τελική που αναφέρεις 245 είναι στον κόφτη???Και εάν ναι σε κατηφόρα -ίσιωμα γιατι πολλά παίζουνε ρόλο.Ακόμα και την τελική που θές μπορείς να υπολογίσεις στις σχέσεις έχοντας υπόψειν όμως και άλλα πράγματα όπως η αεροδυναμική αντίσταση που έχει τρομερές αλλαγές απο 200 σε 250 χλμ.
Σχετικα με το θεμα τελικης,με το 5αρι levin,ειναι περιπου στα 245km με καποια αποκλιση.Αυτος ειναι και ο λογος που ηθελα να αλλαξω το σασμαν.Με το 5αρι δηλαδη:1η-60km,2α-120km,3η-155km,4η-190km και 5η-περιπου στα 245km.Bεβαια η 5η δεν γεμιζε σαν την 3η αλλα επειδη η δυναμη ολη του μοτερ βγαινει αρκετα ψηλα,με καλα φορτωμενη 4η βοηθαγε κατα πολυ στο γεμισμα της 5ης.
Παλιά 17-07-04, 01:22
kosttrd Offline:
Κυριλέ Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από g6";p="6236
φιλε unique αν κοντυνει τις μεγαλες σχεσεις τοτε θα χασει τελικι. θα σου αναφερω παραδειγαμ φιλου μου με impreza sti που εβαλε κοντο σαζμαν και ειχε τρελλο πεταγμα στα φαναρια απο τελικι ομωσ σταματουσε στα 190 φαντασου λοιπον φαση στην εθνικη ναεχει τελικιασει 190 και να τον περναω με το Levin μου χαλαρα αφου εγω τελικιαζω στα 245!!! εβγαλε καπνους απο το αποτελσμα και το ξηλωσε την επομενη μερα
Συμφωνω και εγω διοτι το ειδα και στο δικο μου.Με το 6αρι εχεις καλυτερο κλωτσημα,αλλα χανεις σε τελικη σε σχεση με του levin.Για παραδειγμα 2α levin 120km,2α απο 6αρι 80km.Μιλαμε δηλαδη για τεραστεια διαφορα ακομα και απο την 2η σχεση,εννοειται οσο ανεβαινουν οι σχεσεις η ψαλιδα ανοιγει περισσοτερο.Τα θετικα του (6αρι)ειναι οτι επειδη διαθετει μικροτερο κοροπηνιο (69αρι σε σχεση με το 77αρι του levin),μου εχει κατεβασει χαμηλωτερα την ροπη,αλλα τελειωνει γρηγορα.Αυτο θελω να κανω να παρω αυτα τα δυο ακρα και να βρω την χρυση τομη για να τα παντρεψω,μιας και το μοτερ μου δεν ειναι το τερας αφθονων αλογων,ωστε να μην εχω προβλημα με μακρυ σασμαν.Ενα πιο απλο παραδειγμα ειναι με τα παπακια,εαν εβαζες μεγαλυτερο πισω γραναζι ειχες τελικη αλλα οχι καλη επιταχυνση.Αν εβαζες μικροτερο η επιταχυνση ηταν πολυ καλη αλλα υπηρχε προβλημα με την τελικη του...Αυτο ειναι και το κυριο προβλημα που αντιμετωπιζω,να δενουν δηλαδη μεταξυ τους τα γραναζια -σχεσεις- ωστε το ενα να συμπληρωνει το αλλο και να ανεβαζει γραμμικα-ομαλα km,χωρις ομως και απο την αλλη να ειναι κοντο και να μου γεμιζει γρηγορα,με αποτελεσμα να ειναι συνεχεια στη ροπη αλλα να μην βγαζω τα km γρηγορα ...Παντως απο πληροφοριες που εχω μαζεψει για αυτο το θεμα,υπαρχει ενας μαθηματικος τυπος (οποιος το ξερει ας το αναφερει) οπου αναλογα τις σχεσεις που διαθετει το σασμαν και αναλογα το ποσο θελεις τελικη και σε σχεση με τα ποσα δοντια εχει το γραναζι της 1ης,σου βγαζει το ποσα δοντια θα πρεπει να εχει το καθε γραναζι (μεχρι την 6η) χωριστα.Βεβαια αυτα ειναι πολυ βαθια νερα για μενα και εκτος αυτου μενει στην ακρη ο χρονισμος λειτουργειας του μοτερ...
Παλιά 17-07-04, 12:33
Το avatar του χρήστη UNIQUE
UNIQUE Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: ΕΕ111
Περιοχή: ΚΑΛΛΙΘΕΑ
Δύναμη Σεβασμού: 309
UNIQUE είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Για κατέβασε το πρόγραμμα για τις σχέσεις απο εδώ: www.performancetrends.com/download.htm#tgc
Προσπάθησα να στο στείλω άλλα δεν μπορούσα γιατι είναι λίγο μεγάλο.
Καλή επιτυχία!!!!
Παλιά 18-07-04, 03:19
kosttrd Offline:
Κυριλέ Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από UNIQUE";p="6265
Για κατέβασε το πρόγραμμα για τις σχέσεις απο εδώ: www.performancetrends.com/download.htm#tgc
Προσπάθησα να στο στείλω άλλα δεν μπορούσα γιατι είναι λίγο μεγάλο.
Καλή επιτυχία!!!!
Ευχαριστω UNIQUE,πραγματικα με μια πρωτη ματια πολυ ενδιαφερον.Βρησκομαι στην διαδικασια κατεβασματος,με αυτες οι τρελλες ταχυτητες που εχουμε,θα μου παρει ωρα...Ευχαριστω παντως
Παλιά 18-07-04, 18:13
mechanicaf Offline:
Κυριλέ Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 294
mechanicaf είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
καλα ρε παιδια να ρωτησω και εγω κατι;Ποιος εχει δει 245 στο κοντερ του γιατι εγω με 5η στις 8000 (6αρι σασμαν) ισα που περασε τα220 σε ευθεια παντα.Αν ειναι σε κατηφορα το ξεχναμε σαν να μην το ειπαμε αλλα σε ευθεια;τι διασταση φορατε για να κλεβει τοσο πολυ;
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > Μοτερ. > 4AGE 20v Levin

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
ντιζες.σασμαν 6g σε 5αρι σασμαν παντελης 20v 4AGE 20v Levin 11 13-04-14 01:14
20V ΑΣΗΜΕΝΙΟ LEVIN ΜΕ ΡΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΑΠΟ ΜΑΥΡΟ LEVIN ΠΟΣΗ ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗ ΘΑ ΕΧΩ? ΝΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ 4AGE 20v Levin 12 12-04-09 22:23
ae 111 levin trd_koutavi ΦΟΡΟΥΜ 12 16-02-09 22:55
LEVIN 20V xarisclub Ειμαι νεος 15 22-02-08 21:18
ΣΑΣΜΑΝ ΓΙΑ LEVIN NIKOS.99 TOYOTA COROLLA 111(G6) 8 16-12-07 11:23

Page generated in 0,16895390 seconds (81,58% PHP - 18,42% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:18.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com