Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 270
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από george..DK
δηλαδη το μοτερ οι δυο κιλυνδροι ειναι απο τον καθρεφτη και μεσα....αρα σωστη κατανομη πισω απο τις μπροστα ροδες το μισο βαρος της μηχανης...
εκοψες τον καθρεφτη τελικα??θα πρεπει να γινει πατεντα και με το ταμπλο δηλαδη ετσι??αλλιως θ αλλαζεις τα λαδια και απο την θεση του οδηγου μιας και θα εχεις το μοτερ στην θεση απο το ραδιο...
Δύναμη Σεβασμού: 189
φιλτατε μιλτο....ολα πλεον στο αμαξι θα ειναι μια μετατροπη....
εχεις δει ταμπλο εξωτερικο κε35 και με ρολογια soupra????καλα θα εχει φασει...
σιγουρα η μηχανη θα ερθει στα ποδια μου μιας και ο καθρεφτης θα μας χαιρετησει αλλα το θεμα μου δεν ειναι αυτο....ειναι πως θα φερω τον λεβιε ταχυτητων στην σωστη θεση και αυτο ειναι ενα προβληματακι κατι εχω σκεφτει θα δειξει ομως...
οτι θα ζεσταινονται τα ποδαρακια μου απο την μηχανη αυτο ειναι σιγουρο μιας και εξακυλινδρο φαντασου που θα φτασει....
Δύναμη Σεβασμού: 270
χαχαχαχ Γιωργη προχωρα και μη μασας....να το δω να τσουλαει και ας ζεματιεσαι και λιγο...φορας μια αντιπυρικη στα ποδια και κλαιν.... να ξεμπερδεψεις με σχολη να πας Αργος να το τελειωσεις...αντε διαβασμα τωρα να φυγει κι ενα βαρος, και τι βαρος...ακους????????
Δύναμη Σεβασμού: 346
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από george..DK
φιλτατε μιλτο....ολα πλεον στο αμαξι θα ειναι μια μετατροπη....
εχεις δει ταμπλο εξωτερικο κε35 και με ρολογια soupra????καλα θα εχει φασει...
σιγουρα η μηχανη θα ερθει στα ποδια μου μιας και ο καθρεφτης θα μας χαιρετησει αλλα το θεμα μου δεν ειναι αυτο....ειναι πως θα φερω τον λεβιε ταχυτητων στην σωστη θεση και αυτο ειναι ενα προβληματακι κατι εχω σκεφτει θα δειξει ομως...
οτι θα ζεσταινονται τα ποδαρακια μου απο την μηχανη αυτο ειναι σιγουρο μιας και εξακυλινδρο φαντασου που θα φτασει....
Μιας και έχεις στο μυαλό να την πας πολύ μακριά τη μοντίφα, μπορείς να μετακινήσεις τη θέση του οδηγού πιο πίσω ώστε να έχεις καλύτερο ζύγισμα, να έχεις το λεβιέ δίπλα μιας και λογικά θα είναι πιο πίσω απ' ότι είναι τώρα και να μη ζεστένεσαι και τόσο πολύ από τη μηχανή.
Και στα wrc έτσι είναι. Αυτά που χρειάζονται είναι μια προέκταση του "κώνου" του τιμονιού και νέες πεταλιέρες (πιθανότατα αυτές που στηρίζονται στο πάτωμα).
Δηλαδή κάπως έτσι:
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MITSOS
Μιας και έχεις στο μυαλό να την πας πολύ μακριά τη μοντίφα, μπορείς να μετακινήσεις τη θέση του οδηγού πιο πίσω ώστε να έχεις καλύτερο ζύγισμα, να έχεις το λεβιέ δίπλα μιας και λογικά θα είναι πιο πίσω απ' ότι είναι τώρα και να μη ζεστένεσαι και τόσο πολύ από τη μηχανή.
Και στα wrc έτσι είναι. Αυτά που χρειάζονται είναι μια προέκταση του "κώνου" του τιμονιού και νέες πεταλιέρες (πιθανότατα αυτές που στηρίζονται στο πάτωμα).
Δηλαδή κάπως έτσι:
σωστος μιας και λεβιες θα ειναι οντως πιο πισω....
αλλα ουτε προεκταση τιμονιου θα θελω μιας και το τιμονι θα εινα πιο πισω και αυτο σχετικα το μετρημα που εγινε αφου ηρθε το μοτερ πιο πισω τοτε γεφυρα και κρεμαριερα μαζι θα ειναι πιο πισω....σιγουρα θα ειμαι πιο πισω....
το τερατακι σχεδον γεφυρες και το χτισημο στην βασεις γυρω γυρω ειναι ετοιμο....χρειαζομαι ενα ελατηριο πισω και ενα top maount δεν εχω ξερει κανενας που παιζει να βρω πραγματα για supra?????
συνεχιζουμε λοιπον φτιαχτηκε η μπροστα πλεον ετοιμες οι βασεις ενισχημενες μετρημενα τα υψη....και ψαχνουμε ζαντες απλα για να του βαλουμε να μετρησουμε θολους.....
καποιες φωτο με την δουλεια του φαρνατζη και οι γνωστες του ειδους θα δουν ποσο πολυ δουλεια και κοψε ραψε εχει πεσει για να μπουν οι γεφυρες.....πολυ μετρημα και ξανα ραψε.....
πισω απομενει να χτιστουν θολοι για να μουν τα αμορτισερ...
το εντυπωσιακο ειναι πως αν δειτε οι γεφυρες εχουν αγκαλιασει το σασι λες και ειναι μαμμα....βεβαια με κοψιματα αλλα δεν ενοχλησαν καθολου σε χοντρα κοψιματα......δεν ξερω αν θα φανει σε αυτες τις φωτογραφιες...!!!
και το πανω μερος της λαμαρινας του αμαξιου εκει που μπαινει το σασμαν θα αλλαχτει και θα μπει το κομματι του soupra για να μπορεσουμε να βαλουμε το σασμν στις δικες του βασεις και τον λεβιε επισης...εχουμε δουλιτσα ακομα....