Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1243
Re: Ζαντολαστιχα
37? αρα πρεπει να σαι τσιμα τσιμα στα φρυδακια του φτερου. εισαι εξω δλδ. τα εχεις τσακισμενα? απο 38 και πανω εχω ακουσει οτι πρεπει να ειναι κανονικα . αλλα θα μας πει ο αντονης με σιγουρια
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 243
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL";p="
37? αρα πρεπει να σαι τσιμα τσιμα στα φρυδακια του φτερου. εισαι εξω δλδ. τα εχεις τσακισμενα? απο 38 και πανω εχω ακουσει οτι πρεπει να ειναι κανονικα . αλλα θα μας πει ο αντονης με σιγουρια
τα φριδακια τα μαζεψα λιγο αλλα συνεχισε να βρισκει λιγο σε λακουβες με 5 ατομα και αποσκευες. τελικα το σηκωσα λιγο πισω - 30μμ μπροστα 15μμ πισω - και τωρα δεν βρισκει
Δύναμη Σεβασμού: 243
koni κιτρινα με mad ελατηρια 30mm. το σηκωμα το εκανα πισω με προσθηκες αφου το ειχα χαμηλωσει με τα ελατηρια. το σηκωσα επειδη σπινιαριζε αρκετα και γιατι εβρισκε λιγο με πληρες φορτιο. το αποτελεσμα αρκετα καλο - εσφιξε λιγο με τις προσθηκες πισω και εγινε και πιο ευαισθητο το τιμονι.
Δύναμη Σεβασμού: 0
πολύ ωραίες! αλλά τα potenza τι τα ήθελες??/ μούφα! και εγώ αυτά έχω! βγάζει πολύ καλά 9-10.000 km αλλά μετά η δεύτερη γόμα που βγαίνει είναι καμμένη! πρόσεχε γιατί δεν θα ξέρεις που θα πηγαίνει η μούρη