ας ξεκινήσω με το προφανές.......
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!
σχετικά με τη γκαρσόνα, μαλλον παρατηρήσατε ότι όλο στο τηλεφωνο μιλαγα και όλο δίπλα στο μπαρ πήγαινα για να μιλήσω!!!! τυχαίο;;;; Μπορεί Μπάμπη εσύ να έχεις όλα τα προσόντα, αλλά εγώ έκανα καταδρομική κινηση!!!!
σχετικά με την πίτα εχω να δηλώσω ένοχος για όλες τις κατηγορίες!!!! πριν κόψω την πίτα την σκάναρα με ακτίνες χ, την πέρασα απο ανιχνευτή μετάλλων, την σάρωσα με μηχανή για νάρκες και με μηχάνη που διαβάσει ετικέτες σε σουπερ μάρκετ.....
αποτέλεσμα ήταν η τομή που έκανα με το μαχαίρι να πέσει πάνω στο φλουρι. το πρώτο κομμάτι (δεξία της τομής το πήρα εγω), μοίρασα τα υπόλοιπα κυκλικά προς τα δεξιά μου, και το τελευταιο κομμάτι (με το άλλο μισό φλουρι) το πήρε ο Γιάννης (janakasgr) που καθόταν ακριβώς αριστερά μου.... (το καταλάβατε ή θέλετε να σας το σχεδιάσω;;;;;
)
και ενω το δώρο ήταν ενα ζευγάρι ηχεία, τελικά αποφασισα να μην πάρω ενα εγω και ενα ο Γιάννης.... τα πήρε αυτός και τα δύο, επειδή εγώ ως διοικητικό μέλος έπρεπε να δείξω ανωτερότητα (κάτι τέτοιες στιγμές θα ήθελα να ήμουν μικρό μέλος...
).
περάσαμε πάρα πολύ καλά.... με συζητήσεις, πειραγματα και γενικα πολυ όμορφη ατμοσφαιρα...
στο τέλος της συνάντησης ο Μπάμπης (mpresikos) είχε την καλοσύνη να πάει μια βόλτα με το TS τον φιλο μου τον Πανο. Όταν επέστρεψαν το χαμόγελο του Πάνου, δεν περιγράφεται, όλη τη νύχτα αλλα και σήμερα για το κλώτσιμα του lift μου έλεγε!!!!
ήθελαν να πάρουν και εμένα στην βόλτα, αλλά εγώ δεν μπήκα γιατί θα έχανα τον ύπνο μου..... (Κώστααααα DjKey, ακόμα θυμάμαι εκείνη τη φορά που καταφέρατε να με βάλετε σε TS..... ακόμα βλέπω εφιάλτες τα βράδια... ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ TS!!!)