Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
18-12-13, 14:06
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Είναι πολύ απότομο το συγκεκριμένο κομμάτι, το πλάτος του πεζοδρομίου είναι λιγότερο από μέτρο, και το ύψος καμιά 30αριά πόντους, οπότε η κλίση είναι μεγάλη. Ήδη του δώσαμε όσο παίρνει, και είμαστε οριακά.
Θα δω μήπως μπαίνει με όπισθεν καλύτερα
|
18-12-13, 17:53
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Με βλέπω να καταλήγω στα AGX με τα μαμα ελατήρια.
Εάν φέρω τα αμορτισέρ απο έξω και πάω σε κάποιον να μου τα περάσει τι άλλα έξοδα έχω να κάνω (τοποθέτηση, ευθιγράμμιση..... ) και πόσο παρίπου?
|
18-12-13, 18:05
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αίγιο
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από zafiris_kor
Εάν φέρω τα αμορτισέρ απο έξω και πάω σε κάποιον να μου τα περάσει τι άλλα έξοδα έχω να κάνω (τοποθέτηση, ευθιγράμμιση..... ) και πόσο παρίπου?
|
Αν δε θες να το χαμηλώσεις, κάντο έτσι π λες.. Το κόστος τοποθέτησης κυμαίνεται απ το που θα πας, τα μαστορικά για τοποθέτηση είναι από 50€ και πάνω, για ευθυγράμμιση κανά 20-25€.. Και απ'ότι είχα δει, τα Agx απ'έξω φτάνουν με μεταφορικά κάπου στα 407€...Άρα κάνεις το κουμάντο σου..
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tasos27 : 12-10-14 στις 17:37.
|
18-12-13, 19:11
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Στέκουν καλά όμως τα AGX με μαμά ελατήρια;
|
18-12-13, 21:46
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
μμμ....
δεν ξέρω...
τι λέτε θα ταιριάξουν ή θα κάνω την κίνηση τσάμπα?
|
19-12-13, 09:58
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Λεκανοπέδιο
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsavman
|
Από το 2004 σε Ε111/G6 φοράω τα AGX με τα εργοστασιακά ελατήρια. Ικανοποιητικός συνδυασμός. Σφιχτά όσο πρέπει και άνετα (δεν κοπανάει). Ξέρω ότι, επειδή έχουν μακρύ βάκτρο (έμβολο), δεν πρέπει να συνεργάζονται με 3ποντα (και άνω) ελατήρια χαμηλώματος καθώς "τερματίζουν" πιο εύκολα σε λακούβες ή σαμαράκια και στραβώνουν!
Λάβε όμως υπόψη σου ότι...το G6 (όπως και το δικό μου) είχε ελάχιστα πιο κοντά ελατήρια από τα υπόλοιπα Ε111...
|
|
19-12-13, 10:56
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από zafiris_kor
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsavman
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από LISSAS
Από το 2004 σε Ε111/G6 φοράω τα AGX με τα εργοστασιακά ελατήρια. Ικανοποιητικός συνδυασμός. Σφιχτά όσο πρέπει και άνετα (δεν κοπανάει). Ξέρω ότι, επειδή έχουν μακρύ βάκτρο (έμβολο), δεν πρέπει να συνεργάζονται με 3ποντα (και άνω) ελατήρια χαμηλώματος καθώς "τερματίζουν" πιο εύκολα σε λακούβες ή σαμαράκια και στραβώνουν!
|
Όταν αγόρασα εγώ τα δικά μου AGX στις αρχές του 2011 από Camskill είχα επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον υπεύθυνο πωλήσεων της ΚΑΥΑΒΑ εδώ στην Ελλάδα και μου είχε πει ότι επίσημα η εταιρία τα AGX δε τα δίνει για χαμήλωμα. Ανεπίσημα όμως, με ενημέρωσε πως δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα με ελατήρια χαμηλώματος μέχρι 3 πόντους. Εγώ τα έχω με 3ποντα ΤΤΕ ελατήρια.
Σχετικά με τη τοποθέτηση, τα AGX δε θέλουν καμία πατέντα, βγάζεις τα παλιά, βάζεις τα καινούργια και τέλος...
Θεωρώ ότι ο συνδυασμός με τα μαμά ελατήρια είναι άψογος. Θα δεις άλλο αυτοκίνητο. Η αγορά τους από Camskill για μένα είναι μονόδρομος...
19-12-13, 11:35
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Νομίζω οτι με έχετε καλύψει...
Με το που γυρίζω απο διακοπές κάνω ένα check στο Camskill για να τα παραγγείλω και βλέπουμε.
Ευχαριστώ πάρα πολύ όσους ασχολήθηκαν με το θέμα μου. Μόλις τα αλλάξω θα βάλω ενημέρωση.
|
19-12-13, 11:47
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Λεκανοπέδιο
|
|
Κάποιο καλό... corolloπαιδo, μήπως γνωρίζει τους κωδικούς του AGX (μπρος-πίσω) για Ε111 Η/Β?
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17892694 seconds (83,19% PHP - 16,81% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:32. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|