Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002> |
|
|
24-07-08, 10:58
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Καλημέρα Πάνο.
Η αλήθεια είναι ότι η σκέψη πέρασε απο το μυαλό μου αν και ακόμα είναι μακρυά η αλλαγή ελαστικών.
Πάντως σαν τιμή είναι καλή και θα το έχω υπόψη μου για την επόμενη φορά.
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες πάντως.
Νεκτάριος
|
|
|
|
24-07-08, 17:29
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Να σου προτείνω κάτι;
Κράτα τις εργοστασιακές ζάντες του αυτοκινήτου και φόρεσε σε αυτές τα semi slicks. Παρά το μικρό πλάτος των ζαντών, τα semi δεν θα διπλώνουν γιατί στα semi το προφίλ είναι σκληρό σαν πέτρα. Μπορείς να τις βάψεις -αν θέλεις- και σε κανένα περίεργο χρωματάκι ώστε να κάνεις έναν τρελό συνδυασμό με το χρώμα του αμαξώματος... Θα έχεις ένα εντυπωσιακό σύνολο και στην περίπτωση που θελήσεις να κάνεις καμία βολτούλα στην πίστα.
Αγόρασε ένα σετ 17άρες ζάντες και φόρεσε σε αυτές ένα καλό λαστιχάκι -και λόγω μεγάλης ισχύος και ροπής-, ώστε να το έχεις σαν χειμωνιάτικο, και για πιο ... κυριλέ περιστάσεις.
Έχω κάνει κάτι αντίστοιχο -δύο σετ εργοστασιακές 16άρες, μία με semi και μία με "δρομίσια"- και δεν το έχω μετανιώσει καθόλου.
Πάνος.
ΥΓ: Βέβαια, αν ακολουθήσεις τη συμβουλή μου, είναι πολύ πιθανό να δεχτείς "παντοφλοεπίθεση" ή ακόμα χειρότερα "πλαστοεπίθεση" από τη σύζυγο... Χωρίς παρεξήγηση, έτσι;
|
24-07-08, 17:43
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
|
|
στις μαμα τς ζαντες 205 δεν μπαινει???
|
24-07-08, 17:50
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Μπαίνει...
|
24-07-08, 17:55
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
|
|
οκ γιατι το αμαξι θα ειναι σαν το τς... ζαντα(thanx fani), μπροστα προφυλαχτηρας(thanx paul_top) πλαινα(thank God που σωθηκαν!!) και πισω!!!! ts wannabe!!!
|
25-07-08, 10:38
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Δυστοιχός τις μαμά ζάντες δεν τις έχω πια.Στην παρούσα φάση φοράω τις ΟΖ αλλά συμφονώ μαζί σου ότι 2 σετ ζαντών θα ήταν η καλύτερη λύση.
Επειδή αργότερα θα το απσύρω το αμάξι αποό την κυκλοφορία και θα το έχω μόνο για πίστα και για προσωπική ευχαρίστηση και θα πάρω ένα μεγάλο οικογενειακό για τις μετακινήσεις θα δούμε τι θα κάνουμε. Προς το παρόν μάλλον θα βάλω κάτι που να κάνει για όλα με μεγαλύτερο προσανατολισμό την γρήγορη οδήγηση.
Νεκτάριος
|
03-09-08, 13:27
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Έβαλα τα Pilot Exalto II με 570 Ευρώ στο Μπουρνάζι, μετά από περίπου 35.000km με Toyo T1-R. Ήταν φαγωμένα αλλά όχι τόσο για πρόβλημα στο ΙΚΤΕΟ.
Έχω τα εξής σχόλια αυτή τη στιγμή
(1) Τα πλαϊνά τους έχουν ακριβώς την ίδια σκληρότητα. Εϊχα λάθος εντύπωση παλιότερα.
(2) Φοβερή βελτίωση στο φρενάρισμα! Προφανώς έχει σχέση με την φθορά των παλιών, αλλά ίσως και καλά στοιχεία των Michellin.
(3) Κυλάει πιό ήσυχα το αυτοκίνητο
(4) Στις στροφές "φοβάμαι" πιο γρήγορα σε σχέση με τα Toyo, αλλά ίσως είναι θέμα εξοικοίωσης.
Από τα Toyo ήμουν τελικά πολύ ικανοποιημένος στο κράτημα και στη βροχή.
|
20-11-08, 14:37
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα - Β.Προαστεια
|
|
Ποιο λαστιχο ειναι καλυτερο για τις λακουβες ; Και αν επερνε καποιος το Brigestone 300 σε μαμα διασταση (195/55/16) Η η V απο τη στιγμη που πηγαινω σπανια 210-220 (15 λεπτα στα 20000km) τελος στις λακουβες ειναι καλυτερο ενα Η η V (brigestone 300)
Eυχαριστω.Βαγγελης
20-11-08, 20:09
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
V να προτιμήσεις....δεν είναι μόνο το όριο της ανώτατης ταχύτητας που θέτει το Η, αλλά κ η όλη του συμπεριφορά σε στροφές, ευθεία, ακαμψία ελαστικού κλπ....
Το V είναι πιο ενισχυμένο κ πατάει, στρίβει και φρενάρει καλύτερα σε κάθε περίπτωση. Αυτή η ενίσυσή του όμως, ίσως το κάνει λίγο πιο σκληρό στις λακούβες.....στη μαμά διάσταση δεν έχεις ανάγκη από περισσότερη άνεση, ήδη είναι πολύ άνετη διάσταση.
Οπότε μιας κ μιλάμε κ για ΤS, που έχει και αρκετή δύναμη το Η είναι ανεπαρκές έως επικύνδυνο. Φoυλ για V...
|
|
|
|
21-11-08, 01:06
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα - Β.Προαστεια
|
|
Το V στις λακουβες ειναι καλυτερο απο το H ; Δηλαδη καρουμπαλο με ποιο κανουμε ποιο ευκολα.
Το λεω αυτο γιατι... δυο ζευγαρια και τα δυο απο τα πρωτα χιλιομετρα με καρουμπαλο... το 1ο μαμα Premacy και το 2o Continental Premium Contact 2 σε V παντα. To 2o μαλιστα ειπα να του προσθεσω και αλλο ενα καρουμπαλο στο ιδιο λαστιχο οποτε εχω δυο καρουμπαλα... τωρα ειναι πισω φυσικα.
Απο την αλλη μου ειπε ο λαστιχα οτι εχουν ανοχες 10 χιλιομετρα. Δηλαδη 210+10 = 220 = τοσο οσο το πηγαινω εγω στην εθνικη σε ευθεια και αυτο σπανια.
Τωρα οσο για τις ανοχες καλυτερα στριψιματα κλπ..... για εμενα καλυτερα να μη στριβει το αυτοκινητο για να μη στριβω και εγω γιατι οταν ανεβαινει η αδρεναλινη μου δε προσεχω τιποτα....για αυτο και το εχω μαμα για να εχω μεγαλα περιθωρια σε περιπτωση λαθους. Αν το ειχα κουτσουρο τοτε το οριο δε το καταλαβαινω εγω και πολυ.... δυστηχως...
Σκεφτομαι τα Η γιατι με τα V θα πρεπει να τα ζεστανω και ουτε και εκει εχω ανοχες....
Μιλαμε παντα για τα Brigestone 300 και οχι για κατι μαλακο.
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17075300 seconds (80,94% PHP - 19,06% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:06. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|