Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
07-05-07, 21:45
|
|
|
|
Περιοχή:
kabala
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
τα agx να ξερεις τα φορεσε γνωστος μου και ειναι απαραδεκτα εκτος του οτι χτυπανε!!!αν δεν θελεις να βαλεις coilover αναρτηση που ειναι και η καλυτερη λυση τοτε βαλε bilstein σκληρα αλλα πολυ καλα!!!το θεμα του προγραμματος ειναι μανικι διοτι οι εγκεφαλοι στα corolla σε καποια ειναι κλειδωμενοι και δεν προγραματιζονται!!!Μπορεις να βαλεις παραλληλο αλλα πρωτα πρεπει να εχεις βαλει ολα τα καλουδια επανω και με βαση αυτα να προγραμματιστει!!!!εξατμιση εξαρταται παλι απο το τοι θελεις και τι σκεφτεσαι??τελικο μεσαιο και τελικο τι?αλλα για κατι καλο με μεσαιο και πισω εκει εισαι στην 500αρα!!!για τα φρενα θα συμφωνησω σχεδον καμια διαφορα εκτος .... και εαν βαλεις τιποτα τετραπιστονες εκει μαλιστα θα δεις διαφορα αλλα ειναι υπερβολικες ακομα και εαν κανεις υπερκυβισμο!!!
08-05-07, 14:26
|
Νεότατος
|
|
|
|
δηλαδή να μην αλλάξω φρένα;Για τρυπυτά brembo αεριζόμενα έλεγα να βάλω εγώ, λογικά και τακάκια μπορεί και δαγκάνες. Με τα μαμά θα είμαι εντάξει; Για εξάτμιση δεν ξέρω καθόλου και δεν έχω ψάξει και τίποτα ακόμα. Λογικά ό,τι μπορεί να δώσει καλύτερα και περισσότερα. Τι είναι καλύτερο να κάνω;
Για αναρτήσεις κάπου είχα δει ένα θέμα εδώ μέσα που λέγανε καλά λόγια για τις kayaba και μου έχουν πει όλοι ότι τα bilstein θέλουν παντέντα για να μπούν σε αυτό το μοντέλο νομίζω σε όλα τα ιαπωνικά. Κάτι κόβουν μου είπαν και δεν ξέρω πόσο καλό είναι αυτό. Από την άλλη οι kayaba είναι ρυθμιζόμενες 4 σκάλες χωρίς να πας σε μηχανικο. Δηλαδή δεν αξίζουν;
|
08-05-07, 17:09
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
|
|
εγω εχω bilstein και δεν εκανα πατεντα!!!φιλε παρτο ηρεμα..κανε υπερκυβισμο πρωτα και μετα βλεπεις σιγα σιγα!!!! τα μαμα φρενα ακομα και για β σταδιο ειναι μια χαρα. μεσαιο τελικο απο Παπαδοπουλο 270..πληροφοριακα!
|
08-05-07, 20:30
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Κοίτα για φρένα όπως λέει κ o Roy-D αρκούν κ τα μαμά! Κανένα καλό τακάκι βάλε για να χεις κανα δυο παραπάνω φρεναρίσματα με πολλά πριν πυρώσουν. Όταν έρθει η ώρα να αλλάξεις κ δίσκους βάλε κάποιον καλύτερο aftermarket ίσως τρυπητό για καλύτερη ψύξη των δίσκων. Δε θα δεις διαφορά στη δύναμη φρεναρίσματος αλλά στην αντοχή στα συνεχή φρεναρίσματα. Για αμορτισέρ...Τα bilstein είναι φοβερά σε κράτημα (τα είχα σε Ε12) αλλά λιγάκι σκληρά αν σου αρέσει η υπερβολική άνεση. Τα agx τα έχω δοκιμάσει αρκετά σε yaris, και έχω να πω πως είναι πιο μαλακά απο bilstein ( ακόμα και στη σκληρότερή τους ρύθμιση, με συνέπεια καλύτερη άνεση αλλά και αυξημένες κλίσεις στις στροφές)! Όμως και αυτά κρατάνε καλά. Αυτά σε σχέση με bilstein...σε σχέση με μαμά είναι πολλές κλάσεις παραπάνω!! Επίσης τα bilstein τα θεωρώ πιο ανθεκτικά σε σχέση με τα kyb.
|
08-05-07, 20:35
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
|
|
να σας πω...ξεκουμπωστε μία το afm και καντε μια βολτα το αμαξι σας..... αν ανοιξει τσεκ τους πολους της μπαταριας και ολα οκ(και ξανακουμπωμενο το afm)
|
08-05-07, 20:43
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D
να σας πω...ξεκουμπωστε μία το afm και καντε μια βολτα το αμαξι σας..... αν ανοιξει τσεκ τους πολους της μπαταριας και ολα οκ(και ξανακουμπωμενο το afm)
|
Και τί θα γίνει? Θα πηγαίνει καλύτερα?
|
08-05-07, 20:52
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
|
|
δοκιμασε!!!!ποοοοοολυ καλυτερα!!! στελνει συνεχεια βενζινες νομιζωντας πως εχει -15!!!!!!!!
|
08-05-07, 22:23
|
|
|
|
Περιοχή:
kabala
|
|
αρε roy με τις πατεντες σου!!!Δεν ειναι αυτο εχω ακουσει οτι ετσι καις τους λαμδα ομως και δεν συμφερει ουτε για το μοτερακι ουτε και απο αποψη κοστους!!!υπαρχουν αλλες λυσεις που μπερδευουν τον σενσορα χωρις να το βγαλεις αλλα και παλι........!!Εγω kayaba δεν θα εβαζα προσωπικα χιλιες φορες bilstein που ειναι και σκυλια!!!εαν υπαρχουν φραγκα τοτε θα εβαζα coilover καμια pss9 tein kw!!φρενα μην αλλαξεις φιλε δεν υπαρχει λογος σκετοι δισκοι ειναι μαμακια να αλλαξεις και δαγκανες υπερβολη!!!
08-05-07, 22:39
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από magneto
...και μου έχουν πει όλοι ότι τα bilstein θέλουν παντέντα για να μπούν σε αυτό το μοντέλο νομίζω σε όλα τα ιαπωνικά. Κάτι κόβουν μου είπαν και δεν ξέρω πόσο καλό είναι αυτό.
|
Αυτό ισχύει για τα koni που έρχεται μόνο φυσσίγγι και κρατάνε το εργοστασιακό γόνατο. Τα bilstein είναι κομπλέ.
|
08-05-07, 23:02
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
|
|
μπα σακη δεν νομιζω να καιει τιποτα!!!!! αλλος το ειχε μονο με την πεταλουδα για 1μιση μηνα και δεν επαθε τιποτα!!!! εγω θα το αφησω ετσι....μεχρι να αποφασισω να παω να σβησω το check δηλαδη..σακη δοκιμασε το ρε...!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17254305 seconds (81,15% PHP - 18,85% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:06. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|